Juu, nový článok z mojej najobľúbenejšej rubriky ^_^
Aj keď seriál nepozerám, najlepšia je hláška z Vicious :D Myslené, že je najvtipnejšia, inak tá jednoriadková z GoT je tiež riadne super.
btw. odporúčam autorovi vyplniť si mikrobio, lebo to, že vie čítať a písať, mi nestačí ;) :D
@Lill: Vďaka za komentár, už som si myslel, že si budem musieť Hláškoviny komentovať sám. :D Súhlasím s Vicious, veľmi vtipné hlášky má, zrejme tento seriál čoskoro zaradím do watchlistu. :) Ale aby som všetko uviedol na pravú mieru, keďže viacerí mi v správach písali a nepochopili, článok sa nevolá "Najvtipnejšie hlášky" alebo "Najlepšie hlášky z komédií/sitcomov" (obviously), etc. Hláška môže byť vtipná, môže byť epická, môže byť drsná, môže byť smer udávajúca, môže byť hocijaká. :) Môže byť z drámy, komédie, muzikálu, telenovely, čohokoľvek, per se. ;D Niektorí si totiž mysleli, že sa jedná o článok len so samými vtipnými hláškami, kt. by mali len a iba pobaviť a mali by ste sa z nich váľať po zemi. :D
//jo a to mikrobio si vyplním, vďaka za pripomienku :D keď už tu má môj nick svietiť každý týždeň, tak nech nie som za neandertálca :D
Na další díl Hláškovin jsem se těšil, i když jsem tentokrát neměl čím přispět :) Snad to příště doženu :)
inekafe napsal(a):
Ale aby som všetko uviedol na pravú mieru, keďže viacerí mi v správach písali a nepochopili, článok sa nevolá "Najvtipnejšie hlášky" alebo "Najlepšie hlášky z komédií/sitcomov" (obviously), etc. Hláška môže byť vtipná, môže byť epická, môže byť drsná, môže byť smer udávajúca, môže byť hocijaká. :) Môže byť z drámy, komédie, muzikálu, telenovely, čohokoľvek, per se. ;D Niektorí si totiž mysleli, že sa jedná o článok len so samými vtipnými hláškami, kt. by mali len a iba pobaviť a mali by ste sa z nich váľať po zemi. :D
Píšeš mi z duše :D Potom my, drámu milujúci pisatelia hlášok sme ako chudobní príbuzní, lebo všetci chvália vtipné hlášky :D
@inekafe: You know you can always count on me ;))
Teda zrovna u Devious Maids bych dala víc hlášek, všechno co v tomhle dílu vypadlo z Evelyn Powell byla naprostá bomba.
Ale jinak super článek. :)