Bez Simona by to nebylo ono,takže jsem ráda,že zůstává
Tak jakože... nevím. Třeba to nakonec bude fungovat. Dermot mě mrzí moc, Louie vůbec. Za Simona a Cheryl jsem ráda. Rita Ora by mohla být fajn, i když bych mnohem raději viděla Tulisu. A toho posledního vůbec neznám, takže netuším, co očekávat.
Jojo, s Dermotem mě taky naštvali, bez něj to nebude ono :(
Gabik.029 napsal(a):
Jojo, s Dermotem mě taky naštvali, bez něj to nebude ono :(
Alespoň že to bylo na jeho žádost, ne nějaká nucená změna, takhle jim to nemůžeme moc vyčítat :D Třeba si rychle zvyknem, Ollie je sympaťák.
ragelly napsal(a):
Alespoň že to bylo na jeho žádost, ne nějaká nucená změna, takhle jim to nemůžeme moc vyčítat :D Třeba si rychle zvyknem, Ollie je sympaťák.
To je pravda, navíc by byli blázni, kdyby ho vyhodili sami :D To je, navíc se se všema zná, tak ví, co všechno si může dovolit a nebudou tam snad trapný chvilky. Třeba si pamatuju Maria v americkým XF, ten kolem Simona hlavně ze začátku našlapoval po špičkách, se bál, aby mu neřekl něco, co by se mu nelíbilo :D
Gabik.029 napsal(a):
To je pravda, navíc by byli blázni, kdyby ho vyhodili sami :D To je, navíc se se všema zná, tak ví, co všechno si může dovolit a nebudou tam snad trapný chvilky. Třeba si pamatuju Maria v americkým XF, ten kolem Simona hlavně ze začátku našlapoval po špičkách, se bál, aby mu neřekl něco, co by se mu nelíbilo :D
Toho mi ani nepřipomínej :D Stejná hrůza jako ten první moderátor, už nevím jméno :D