Diskuze k článku Návrat do minulosti: Král je poražen, ať žije král
zivot
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
21. 6. 2015 / 17:32:35 (před 9 roky)
off

iZombie rozhodne nie je o zombie stredoškolačce, pretože Liv pracovala v nemocnici predtým ako sa stala zombie a stredná škola nebola v tom seriáli vobec spomenutá

Remi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
21. 6. 2015 / 17:36:18 (před 9 roky)
off

Klaním se k zemi před takovou náloží informací. Parádně zpracováno. Když si to tak pročítám a porovnávám s letošní sezónou, tak začínám vyvozovat jeden fakt. Pokud chcete vidět opravdu zajímavý seriál, musíte sáhnout po nabídce kabelovek. Hlavní sezóna velké pětky je k uzoufání nudná. To i jejich letní seriály mi přijdou lepší. S takovým tempem brzo v hlavní sezóně nebudu mít žídného oblíbence.

Seriálový a filmový fanatik se zalíbením v scifi a fantasy tvorbě. Jsem ale otevřený jakémukoliv žánru, když mě dokáže něčím zaujmout. Tipy na kvalitní seriál velmi rád uvítám!
LadyJ
21. 6. 2015 / 17:47:13 (před 9 roky)
off

Klaním se před tebou Seraphine313, nesmírně vyčerpávající článek :D

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
21. 6. 2015 / 17:49:22 (před 9 roky)
off

Palec (a proč ne i další prsty) nahoru za nepřeberné množství informací, určitě to chtělo hodně nervů a vzalo hodně času. Výborný článek. :-) Byť jsem ve čtení teprve v polovině. :-D

zivot
21. 6. 2015 / 17:54:25 (před 9 roky)
off

aby to nevyznelo, že len kritizujem, autor si zaslúži obrovskú pochvalu za tento článok

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
21. 6. 2015 / 18:01:10 (před 9 roky)
off
zivot napsal(a):

aby to nevyznelo, že len kritizujem, autor si zaslúži obrovskú pochvalu za tento článok

V pohodě, mně nějak v paměti utkvělo, že je to o středoškolačce (ani nevím proč). Opravy jsou potřeba, žádný text není dokonalý ;)

And when my time is up, have I done enough?
Marty8901
21. 6. 2015 / 18:17:00 (před 9 roky)
off

Výborné resumé předchozí sezóny. Palec nahoru! Škoda jenom, že už teď mám tak nabitý watchlist, že další věci prostě přidat nemůžu. Dost, že jsem se po letech opomíjení pustil do Mad Menů...

kopernickak
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 6. 2015 / 19:36:29 (před 9 roky)
off

Perfektní, přehledné, zajímavé - skvělá práce, díky moc!

Gae
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 6. 2015 / 19:41:11 (před 9 roky)
off

Takisto chválim vyčerpávajúci článok. :) Tak ako v každej sezóne, niektoré seriály mi predĺžili, niektoré zrušili.. preto treba využiť leto na nájdenie nových seriálov. :D

Seraphine313
21. 6. 2015 / 20:21:34 (před 9 roky)
off

No a který seriál se vám v téhle sezóně nejvíc líbil? Já se musím přiznat, že třeba Daredevila jsem ještě neviděl, ale chystám se na něho... a jinak pravděpodobně Marco Polo, Gotham, Galavant a Empire... těšil jsem se na Last Mana, ten nezklamal, z loňského léta uchvátil Halt and Catch Fire, The Knick...

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 6. 2015 / 20:24:37 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

No a který seriál se vám v téhle sezóně nejvíc líbil? Já se musím přiznat, že třeba Daredevila jsem ještě neviděl, ale chystám se na něho... a jinak pravděpodobně Marco Polo, Gotham, Galavant a Empire... těšil jsem se na Last Mana, ten nezklamal, z loňského léta uchvátil Halt and Catch Fire, The Knick...

Elementary. Nemůžu si pomoct, ale je to nejlepší procedurálka na obrazovkách. Fortitude zajímavý, ale ke konci se to trochu zvrhlo a fakt netuším, co chtějí provádět v druhý řadě.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 6. 2015 / 20:29:10 (před 9 roky)
off

Tak pro mě byla tato sezóna taková dojemná... tím, že jsme začali psát rozlučky, jsem přednostně pustila i pár delších seriálů, ke kterým jsem si samozřejmě vytvořila hlubší vztahy, než mívám k těm jednohubkám, které jsou zrušené po první sérii :)
Takže pro mě to byla sezóna loučení, kdy jsem oplakala seriály ♥Newsroom♥, White Collar, Mentalist, ♥Glee♥, Justified, Mad Men a Hot in Cleveland. Ale zase musím říct, že teda úplně všechny z nich měly naprosto bombastické finálové epizody, za to jsem hrozně ráda :)
Z novinek, které už jsem viděla, se mi líbil Red Band Society a Gracepoint.
Článek skvělý jako vždy :))

zivot
21. 6. 2015 / 20:35:19 (před 9 roky)
off

najviac sa mi páčil Daredevil - pre mňa jednoznačné top, ďalej ma zaujali Flash, iZombie, Outlander a nebol som sklamaný ani z 12 Monkeys....na moj vkus mal Bloodline dosť pomalé tempo, takže to bolo asi najvačšie sklamanie

Seraphine313
21. 6. 2015 / 20:40:59 (před 9 roky)
off
zivot napsal(a):

najviac sa mi páčil Daredevil - pre mňa jednoznačné top, ďalej ma zaujali Flash, iZombie, Outlander a nebol som sklamaný ani z 12 Monkeys....na moj vkus mal Bloodline dosť pomalé tempo, takže to bolo asi najvačšie sklamanie

Vidíš, Flash, na toho jsem zapomněl. Aktuálně mnohem lepší než Arrow, i když ten "teen look" je tam mnohem víc cítit.

12 Monkeys mě docela zklamal, zkusil jsem dvě epky a nezaujalo mě to... ale zas na druhou stranu, díky tomu jsem se znova podíval na film a zjistil, jak moc depresivní vlastně je :D

Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
21. 6. 2015 / 20:44:35 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Nejvice Gotham a Daredevil.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
21. 6. 2015 / 20:57:24 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Z novinek velké pětky mě nejvíc bavil The Flash, American Crime, Galavant a Gotham. Z kabelovek mi hodně sedly The Leftovers a Daredevil byl taky celkem fajn.

Hold the Door!
Editováno: 1x | Naposledy: 21. 6. 2015 / 20:57:59
zivot
21. 6. 2015 / 20:57:33 (před 9 roky)
off

@Seraphine313 : No ja som film nevidel a možno aj preto som nemal prehnané očakávania a nebol som sklamaný....inak skoro všetci mi hovorili, že film je o také 2 triedy lepší ako seriál :D

LadyJ
21. 6. 2015 / 21:07:12 (před 9 roky)
off

Z novinek se mi nejvíc líbili Outlander a Flash.
Zklamáním pro mě byl Daredevil. Ne že by to bylo přímo špatné, ale na to, jak moc jsem se těšila, mě to až tak moc neuchvátilo. Zatím to mám rozkoukané a kdoví jestli to vůbec dorazím.
Zato obrovským překvapením (příjemným) byl Last Man on Earth. Podle traileru jsem čekala pěknou blbost a pustila jsem si to jen proto, že jsem zrovna neměla co dělat. Začátek byl naprosto parádní, s příchodem dalších postav se to trochu zhoršovalo, především ty dvě šlápoty a nový Phil jsou naprosto postradatelné postavy, ale i tak mě to nadchlo.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Seraphine313
21. 6. 2015 / 21:14:41 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Z novinek velké pětky mě nejvíc bavil The Flash, American Crime, Galavant a Gotham. Z kabelovek mi hodně sedly The Leftovers a Daredevil byl taky celkem fajn.

American Crime byl pecka. Jen než člověk pobral všechny postavy, tak byl u šesté epizody :D

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 6. 2015 / 21:19:01 (před 9 roky)
on

Článek skvělý a vyčerpávající. Poklona autorovi.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Seraphine313
21. 6. 2015 / 21:25:24 (před 9 roky)
off
zivot napsal(a):

@Seraphine313 : No ja som film nevidel a možno aj preto som nemal prehnané očakávania a nebol som sklamaný....inak skoro všetci mi hovorili, že film je o také 2 triedy lepší ako seriál :D

Film je hodně dobrý, jen ho člověk nesmí v půlce vypnout. Ta atmosféra je úplně jiná než v seriálu, je strašně syrová. A je taky potřeba to sledovat v originále, český dabing spoustu věcí zjemnil nebo úplně vypustil.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
21. 6. 2015 / 21:25:43 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

American Crime byl pecka. Jen než člověk pobral všechny postavy, tak byl u šesté epizody :D

Jo jo. A Lynette ze Zoufalek si to tam herecky dobře dávala. Doufám, že bude mít nominaci na nějakou cenu :)

Hold the Door!
Seraphine313
21. 6. 2015 / 21:36:13 (před 9 roky)
off
Locke napsal(a):

Jo jo. A Lynette ze Zoufalek si to tam herecky dobře dávala. Doufám, že bude mít nominaci na nějakou cenu :)

Myslím, že už tam cosi proběhlo, mrknu se... Jo, tak nominace na Critics' Choice Awards za nejlepší herečku ve filmu/minisérii, ale vyhrála to Frances McDormand za Olive Kitteridge :)

Seraphine313
21. 6. 2015 / 22:00:25 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Zato obrovským překvapením (příjemným) byl Last Man on Earth. Podle traileru jsem čekala pěknou blbost a pustila jsem si to jen proto, že jsem zrovna neměla co dělat. Začátek byl naprosto parádní, s příchodem dalších postav se to trochu zhoršovalo, především ty dvě šlápoty a nový Phil jsou naprosto postradatelné postavy, ale i tak mě to nadchlo.

Jj, tam bylo od začátku jasný, že někdo určitě přežil. Jen jsem netušil, že hned Kristen Schaal mi tak poleze na nervy :D nový Phil tam byl vyloženě jen na vtipy ohledně Phila, škoda, že z něho udělali takovýho nesympatickýho sviňáka. A ty dvě taky netuším, co tam dělaly :D

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
21. 6. 2015 / 22:19:58 (před 9 roky)
off

Pro mě osobně letos vyhrál Galavant, už dlouho jsem se u něčeho tak nebavila :-). Jinak mě těší jak skvělá byla letošní sezóna Criminal minds, už s těším na spin-off :-)

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 6. 2015 / 10:41:39 (před 9 roky)
off

Super článek, to je snad celoodpoolední práce...

Mě se z novinek líbily Flash, Forever, iZombie, Last Man, Marry Me, Selfie, Galavant a Your Family OM - docela nálož vzhledem k očekávání. Ještě se chystám na Messengers, kde mě zaujal pilot.

Big Bang je na jasném ústupu, chělo by to návrat ke kořenům, kdy byl Sheldon Sheldonem a ne Láďou Špačkem :)

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 6. 2015 / 10:44:17
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 6. 2015 / 11:38:24 (před 9 roky)
off

Skvělý článek. Trvalo mi přes 10 minut ho přečíst. :)
K otázce nejlepších seriálů...
...z léta: The Strain, Tyrant, Power a Legends
...z podzimu: Stalker a The Affair
...z midseason ani ťuk :)

HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
23. 6. 2015 / 09:31:31 (před 9 roky)
off
... po sérii relativně špatných výsledků přišlo nepříliš oslnivé finále a je jasné, že zlatá léta jsou dávno pryč. Seriál je na ústupu a jeho konec se pomalu začíná rýsovat.

Couldn't agree more. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 10. 2015 / 13:36:46 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

V pohodě, mně nějak v paměti utkvělo, že je to o středoškolačce (ani nevím proč). Opravy jsou potřeba, žádný text není dokonalý ;)

To je tím, že to běží na CW.

Zajímalo by mě, jak to bylo s Your family or mine. Mělo to úspěch nebo ne?

Seraphine313
16. 10. 2015 / 13:44:23 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Zajímalo by mě, jak to bylo s Your family or mine. Mělo to úspěch nebo ne?

Přibližně na úrovni poslední řady Cougar Town nebo American Dada. Na první řadu to ale bylo divácky slabé.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 10. 2015 / 16:23:34 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Přibližně na úrovni poslední řady Cougar Town nebo American Dada. Na první řadu to ale bylo divácky slabé.

Takže spíš zrušení, jo? Vím, že kabelovky se tím řídí míň než velká pětka, i když roli to samozřejmě hraje. Ptám se, protože navštěvuju víc stránek, kde by se zprávy o zrušení či obnovení objevily. Buď mi to všude nějak záhadně uniklo, nebo stanice pořád nerozhodla. No a už mi to připadá celkem dlouho. Říkala jsem si, že když jsi takhle sesumíroval celou sezónu, tak máš určitě dobrý přehled. Děkuju.

Seraphine313
16. 10. 2015 / 17:02:17 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Takže spíš zrušení, jo? Vím, že kabelovky se tím řídí míň než velká pětka, i když roli to samozřejmě hraje. Ptám se, protože navštěvuju víc stránek, kde by se zprávy o zrušení či obnovení objevily. Buď mi to všude nějak záhadně uniklo, nebo stanice pořád nerozhodla. No a už mi to připadá celkem dlouho. Říkala jsem si, že když jsi takhle sesumíroval celou sezónu, tak máš určitě dobrý přehled. Děkuju.

Stanice se ještě pořád nerozhodla (a trvá jí to vážně dlouho), ale vzhledem k tomu, že si už zrušila dva své poměrně silné seriály, bych se klonil k prodloužení. Hlavní herci se zatím neupsali v žádném pilotu ani projektu, což taky lehce nahrává nezrušení.