Diskuze k článku Střípky k druhé sérii Secrets & Lies
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 6. 2015 / 10:54:43 (před 9 roky)
off

Tak já nevím :) V Common Law se mi líbil (i když blonďák byl lepší), v Almost Human mě moc neoslovil a v The Following mi úplně nesedl, ale to bylo spíš kvalitou seriálu než jeho rolí. Takže mu asi dám šanci a uvidíme, jak na mě bude působit :D Ale příběh vypadá dobře :)

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
19. 6. 2015 / 21:38:05 (před 9 roky)
off

Nedokážu si představit, jaký příběh by dokázal překonat ten z první série. Především po psychologické stránce. Smrt novomanželky není nic velkého, tak uvidíme. Sice toho nevíme mnoho, ale není jasno, jestli Kate šla na večírek s Ericem. Kdyby nešla, tak by to bylo dost divné. Ale určitě si druhou sérii nenechám ujít. Detektiva Cornellovou jsem si nakonec oblíbila a čekala jsem, že ona jediná se do druhé série podívá. Každopádně hřejivé rozuzlení série přišlo prostřednictvím videa ze série Cornell Confidential. Taková milá tečka ten úsměv Cornellové. Já si myslela, že s tím půjde Natalie ven a nenechá Bena sedět, jen jsem nečekala, že to taky uvidíme. Za tuhle miniwebsérii patří ABC palec hore.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
20. 6. 2015 / 10:57:29 (před 9 roky)
off

já teda měla za to že 2 serie bude pokračování ....strašně jsem byla ráda za obnovení pro 2 serii ale já tam chci Ryanna přece nebude v base za něco co nespáchal a přála jsem si dopadení té malá holky, achjo ...