Lana z Archera? Chtělo by to postavu podobného ražení :-D
No to mě teda podrž :D. A kdo nastoupí po Aishe :D? Camryn Manheim ať máme to ženské obsazení Ghost Whisperer teda kompletní :D? Tohle střídání mi fakt příjde až nehorázně vtipný :D.
Tahle pozice je vážně trochu prokletá... no, myslím, že počkám ještě pár sezón, než s velkou slávou vrátí Paget Brewster a já budu konečně spokojená :-)
andromache napsal(a):
No to mě teda podrž :D. A kdo nastoupí po Aishe :D? Camryn Manheim ať máme to ženské obsazení Ghost Whisperer teda kompletní :D? Tohle střídání mi fakt příjde až nehorázně vtipný :D.
To by asi nebylo vhodné, jelikož CM hrála unsubku v prvních dvou dílech
9. série. :)
Potřebují teď nějaký ženský element do terénu, když jim obě herečky otěhotněly. Uvidíme, jak se to vyvine, ale nemyslím, že je tam AT natrvalo,
JJ by měla mít pauzu asi pět epizod a pak se vrátí. Možná v téhle řadě půjdou cestou Bones (střídání postav), Joe Mantegna se zmínil, že by se na několik dílů mohla vrátit Paget.
Syrestesia napsal(a):
Možná v téhle řadě půjdou cestou Bones (střídání postav), Joe Mantegna se zmínil, že by se na několik dílů mohla vrátit Paget.
Paget bych brala zpátky všemi deseti, ale nevím, jestli to teď bude možné, když má závazky jinde :( Myslím, že na víc jak jeden díl by ji nepustili a někdy bývá problém i s tímhle.
Jinak já jsem za Aishu ráda, líbí se mi, že si v CM můžou dovolit obsadit známější herce. Střídá se to tam sice jako na běžícím páse, ale zatím jsem byla spokojená. Akorát postava Jeanne mi k srdci nepřirostla.
Uvidím jak se projeví. Zatím to střídání zas na velkou škodu nebylo, alespoň se mohl děj nějak nečekaně vyvíjet
Velmi vítaná změna u mě ;)