Já se nejvíce těsím na The Strain.
Hurá, posunuli Chasing life... Čekat až na srpen se mi teda fakt nechtělo.
Dominiom? To čo som začala kukať len tak lebo nebolo čo sa stalo takým hitom? Huráá :D :D a pozeráte chasing life? fakt sa oplatí? :)
Tak z Top 5 tento mesiac nemám nič, z premiér skúsim iba Impastor a druhú sériu Married a z finálí taktiež nič.
Btw. myslela som, že seriály sa do Top 5 dávajú podľa "povyku" okolo nich, takže ma prekvapil seriál na piatom mieste, v živote som o ňom nepočula a asi nie som sama. :D
Lill napsal(a):
Tak z Top 5 tento mesiac nemám nič, z premiér skúsim iba Impastor a druhú sériu Married a z finálí taktiež nič.
Btw. myslela som, že seriály sa do Top 5 dávajú podľa "povyku" okolo nich, takže ma prekvapil seriál na piatom mieste, v živote som o ňom nepočula a asi nie som sama. :D
Právě že kolem něj je velký povyk, u nás o něm píše Pajky :) Je to Netflix, je to (asi) hodně populární film (já ho teda neznala, ale to není nic neobvyklého :D ), má to moře hvězd a všichni v USA jsou z toho úplně na větvi prostě :D Docela bych to přirovnala k tomu, kolik se mluví o tom sequelu Fuller House, u nás o tom taky skoro nikdo nemluví, ale v USA je to horké téma :)
ragelly napsal(a):
Právě že kolem něj je velký povyk, u nás o něm píše Pajky :) Je to Netflix, je to (asi) hodně populární film (já ho teda neznala, ale to není nic neobvyklého :D ), má to moře hvězd a všichni v USA jsou z toho úplně na větvi prostě :D Docela bych to přirovnala k tomu, kolik se mluví o tom sequelu Fuller House, u nás o tom taky skoro nikdo nemluví, ale v USA je to horké téma :)
No veď práve, že som pozerala články k seriálu, kde bol prvý od Pajkyho, kt. nikto nekomentoval, druhý zaradený do toho, čo pozerať v lete a tento o najočakávanejších seriáloch. Hodnotenia takisto žiadne nemá (viem, že ešte nič nebolo odvysielané, ale priznajme si, hodnotenie nemá pred premiérou len máloktorý seriál :D), v obľúbených ho má 50 ľudí. No, dajme tomu, že z toho mála premiérových seriálov si to piate miesto zaslúži, aj to iba kvôli tým 50tim ľuďom.. ;D
The Strain a Dominion už se těším, u prvně jmenovaného jsem už po druhé dočetla knižní předlohu, no máme se v létě na co těšit
Lill napsal(a):
Těžko říct, jak to dopadne, ale... Je to od Netflixu (to znamená, že to bude mít ohlas) a mají tam úplně super obsazení (já se těším na Leslie z Parks nebo Bradleyho Coopera)
Já osobně se v červenci nejvíc těším na dvojku od Showtime, tedy Raye Donovana a Masters of Sex. Nechápu první místo Dominion, to se vážně někomu líbí? :)
Pajky napsal(a):
Nechápu první místo Dominion, to se vážně někomu líbí? :)
Jo, líbí a nie, tiež nechápem to prvé miesto. :D Skôr by som to očakával na tom 4.-5. mieste, ak vôbec v rebríčku. Anyway, Dominion má anjelov, preto to majú všetci radi, 'cause the angels gonna play play play play play, and the demons gonna hate hate hate hate hate... :'D
Z uvedených sledujem len Strain, tak sa teším len na to, že aká bude 2.séria. :)
Deaneira napsal(a):
The Strain a Dominion už se těším, u prvně jmenovaného jsem už po druhé dočetla knižní předlohu, no máme se v létě na co těšit
Podle mě se máme na co těšit až s příchodem třetí knihy :D ( teda jestli na to budou mít koule udělat to tak drsně i v televizi :D a jestli vydrží sledovanost ).
Jinak dle mého se jim seriál dost povedl ( jen teda mastera jsem si predstavoval kapku jinak :D )