Moje obľúbené sobotné počteníčko ^_^ Dnes sa mi najviac páči ten prejav z Mr.Robota, celá epka bola super. Z mojich seriálov mám tiež pár hlášok, ktoré sa mi páčili, tak snáď sa nik nenahnevá, ak sa tu s nimi podelím :)
Zo Stitchers bol dobrý tento.. ehm.. odmietnutie :D
Linus: Chceš jít dnes na večeři?
Camille: Nemyslím si.
Linus: Myslel jsem, že jsme se měli dobře.
Camille: Absolutně. Důraz na "měli".
Z premiéry Under the Dome zase Jimov sarkazmus:
(Jim s pistolí drží Julii a Juniora ve škole. Julia chce jít hledat ostatních do tunelů.)
Julie: Jim, musíš nás nechat jít.
Jim: Oh, áno? A pročpak? Si objednaná kadeřnici?
A z najnovšieho Hannibala pobavila Alana:
Alana: Vždycky se mi líbilo slovo defenestrace. Teď to můžu používat při neformální konverzaci.
A aj rozhovor Fredericka s Jackom:
Jake: Když vás střelili do tváře, úplně nejdřív jste si zajistil autorské právo na Kanibala Hannibala.
Frederick: Chytlavá fráze je značka, která je chráněna jako majetek.
Pravidelná dávka sobotní zábavy, už jsem se těšil. Tentokrát bylo z čeho vybírat, za sebe bych přihodil ještě True Detective a drsného Colina Farrella:
"If you ever bully or hurt anybody again, I'll come back and butt-fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn. 12 years old, my ass. Fuck you."
Jestli ještě budeš někoho šikanovat, narvu na tomhle trávníku bezhlavý torzo tvý mámy tátovi do prdele. Seru na nějakejch 12 let. Seš zmrd.
Pajky napsal(a):
Pravidelná dávka sobotní zábavy, už jsem se těšil. Tentokrát bylo z čeho vybírat, za sebe bych přihodil ještě True Detective a drsného Colina Farrella:
"If you ever bully or hurt anybody again, I'll come back and butt-fuck your father with your mom's headless corpse on this goddamn lawn. 12 years old, my ass. Fuck you."
Jestli ještě budeš někoho šikanovat, narvu na tomhle trávníku bezhlavý torzo tvý mámy tátovi do prdele. Seru na nějakejch 12 let. Seš zmrd.
Jo, ta byla boží. :-D
K mesačnému výročiu chcem poďakovať všetkým, čo sa na týchto článkoch podieľajú. Toto sa nedá robiť len tak vo dvojici alebo v trojici, pretože by tie výbery boli vždy dosť limitované, je to jednoducho kolektívna práca. Ste super! :)
#ThankYouJesus #DreamTeam #LoveYouAll #HláškovinyRulez #LolFace
Btw. šérujte, lajkujte, rekomendujte, pluskujte... :D Vraj za každého človeka, ktorý takéto niečo spraví, dostaneme bonbón. ^_^
Lill napsal(a):
A z najnovšieho Hannibala pobavila Alana:
Alana: Vždycky se mi líbilo slovo defenestrace. Teď to můžu používat při neformální konverzaci.
A aj rozhovor Fredericka s Jackom:
Jake: Když vás střelili do tváře, úplně nejdřív jste si zajistil autorské právo na Kanibala Hannibala.
Frederick: Chytlavá fráze je značka, která je chráněna jako majetek.
Z Hannibala bych vybral ještě Masonovu hlášku: "Kdybych měl rty, usmál bych se." :)
Ach, bol to krásny mesiac. Ani šéfove podpichovanie mi neubralo z chcenia byť súčasťou dreamteamu, if you know what I mean @inekafe :P
@phoboska: I like you. ^_^
@inekafe I know, everybody knows :D
@phoboska: :)
Mezi dalšími úžasnými hláškami byl např. sarkastický zákaznický servis z The Last Ship -
poručík Greene: Voda a energie pro Baltimore. Jak vám můžu pomoci? Momentální čekací doba je "navždy." Pokud potřebujete okamžitou pomoc,
polibte mi zadek a stiskněte hvězdičku.
Lt. Greene: Baltimore Water & Power, how can I help you this evening? Our current hold time is forever. If you need immediate assistance, place your lips on my ass cheeks and press the pound sign.
nebo hláška pana Pringla z Astronaut Wives Club, když reaguje na to, jak vyřešil problém paní SLaytonové -
pan Pringle: Nezabil jsem ho, paní Slaytonová. Pohrozil jsem mu ztrátou jeho licence. Jsme NASA, ne mafie.
Mr. Pringle: I didn't kill him, Mrs. Slayton. I threatened to have his P.I. license yanked. We're NASA, not the mob.