Nuže, pozerám 3 z výberu. Galavanta, Selfie a Younger. Z Younger som bola po prvých 2 epizódach veľmi veľmi nadšená, ale bohužiaľ nadšenie postupne trošku odpadlo, lebo som od toho (ako od komédie) čakala trošku viac vtipu. Selfie som mala rada a zrušenie ma mrzelo, ale jednoznačne u mňa vyhráva Galavant, lebo to bolo niečo nové, neuveriteľne zábavné a obsadené tými najlepšími postavami. :)
Z Galavanta a The Last Man on Earth jsem zatím viděl jen piloty. Hlas dávám Selfie, protože to jediné jsem viděl celé a byla to celkem slušná komedie.
Viděla jsem Selfie, The Last Man on Earth, a Young&Hungry. Selfie neni špatnej seroš, The Last Man on Earth taky v poho, ale Young&Hungry je pro mě winner. Člověk u toho úplně vypne, zároveň se zasměje semtam i nahlas...taková roztomilá blbinka :))
EDIT: Díky Vám jsem sjela první sérii Galavanta, a musím mu dát prvenství :D To je dobrá ujeťárna :D
Na rozdíl od jiných kategorií u Nové komedie můžu bez výčitek hlasovat ;) Tady mám nasledované tři seriály - Galavanta, Selfie a Last Mana. Jednoznačně vítězí Galavant, který je pro mě nejlepší novinkou sezóny, Last Man těsně v závěsu. Selfie jsem koukala komplet, jak ho zrušili, a bylo to fajn, lehký nadprůměr, ale zase nic výjimečného.
Young&Hungry jsem viděla celé, z Galavanta pilot, komplet Selfie a Younger a Last Man on Earth jsem zatím neviděla. Young&Hungry je super, pilot Galavabta se mi moc líbil, ale stejně musím dát hlas Selfie... :)
Tady jsem viděl piloty všechny, za ty 2 poslední se ještě teď červenám, to se dál nedalo. Selfie jsem dokoukal čistě kvůli Karen. Mezi Galavantem a Phillem je to těsně, ale u Galavanta si (nejen) hudební scénku s piráty pouštím doteď, takže vybírám jeho :)
Drunk_Queen napsal(a):
Young&Hungry jsem viděla celé, z Galavanta pilot, komplet Selfie a Younger a Last Man on Earth jsem zatím neviděla. Young&Hungry je super, pilot Galavabta se mi moc líbil, ale stejně musím dát hlas Selfie... :)
Jak můžeš dát hlas něčemu, co jsi neviděla?
Jediné, co jsem neviděla je Young&HUngry. Selfie jsem přestala sledovat po prvních 3 dílech, jelikož mě to vůbec nebavilo. Last Man On Earth, Galavant a Younger sleduji pravidelně a viděla jsem komplet. Younger mě sice baví, ale kvalitně nic moc, tudíž pro to hlasovat určitě nebudu. Nemůžu se rozhodnout mezi Last Man On Earth a Galavantem... Oboje miluju, obojí je neuvěřitelně vtipné... I když pravda, Galavant mě baví asi o trošičku víc, díky té skvělé hudbě... Takže asi Galavant :D
jukab napsal(a):
Píše, že viděla Selfie komplet :-O
Hlas jde pro Galavanta, nejlepší sranda za hodně dlouhou dobu. Viděl jsem i The Last Man on Earth, ale tam to trochu upadalo s přibývajícíma postavama. Ty ostatní tři jsem neviděl a neuvidím :)
Podle mě je nejlepší Galavant,potom někde daleko Selfie
Vxxx napsal(a):
Píše, že viděla Selfie komplet :-O
Aha, to jsem špatně pobral :) Ona se ale neumí vyjadřovat, pže říká pravý opak
Nejlepší novou komedií pro mě letos bylo britské Catastrophe, ale protože tu není, tak budu hlasovat pro Last Man on Earth.
Z výběru jsem viděla pouze Galavanta a Young&Hungry. Rozhodovat se nebylo těžké, i když Y&H je príma oddychová komedie, hold Galavant je o trošku víc zábavnější, a u některých scének divák odpadne smíchy, to se mi zatím u Y&H stalo jen u pilotu.
ragelly napsal(a):
Jednoznačně vítězí Galavant, který je pro mě nejlepší novinkou sezóny, Last Man těsně v závěsu.
Jednoznačně vítěz a těsně v závěsu to si proti řečí
Jelikož jsem letos viděla jen jednu novou komedii, tak můj hlas nemůže putovat k nikomu jinému než k Philovi a zcela zaslouženě, protože The Last Man on Earth mě neskutečně baví. U postav ale mohli skončit s Toddem, ty další postavy už byly naprosto zbytečné.
Salem napsal(a):
Jednoznačně vítěz a těsně v závěsu to si proti řečí
Proč by si to protiřečilo? Jednoznačně není synonymum pro "s odstupem", jen prostě bez rozmýšlení vím, co mě bavilo nejvíc. Last Man byl těsně druhý.
Túto kategóriu u mňa jednoznačne vyhráva Galavant...niečo úžasne iné, super songy a atmosféra :) ostatné som žiaľ nevidela takže hlas Galavantovi....
Tady je to jednoznacne Galavant.
LadyJ napsal(a):
Jelikož jsem letos viděla jen jednu novou komedii, tak můj hlas nemůže putovat k nikomu jinému než k Philovi a zcela zaslouženě, protože The Last Man on Earth mě neskutečně baví. U postav ale mohli skončit s Toddem, ty další postavy už byly naprosto zbytečné.
mojé řéč, Last man on Eartu fakt dobrej seriál za pár peněz
Z této pětky jsem viděl pouze Galavanta, takže můj hlas je jasný :)
U mě těsně vyhrává Galavant nad Last Man On Earth... Selfie mě moc nebavil už při pilotu a ostatní dva nevypadají moc zábavně.
Já viděla jenom Younger, takže za mě je to jasné, i když jsem si z toho na zadek nesedla. Abych pravdu řekla, tak komedie mi přijdou v poslední době celkově hodně slabé.
Selfie sa mi veľmi páčilo a bola veľká škoda, že to zrušili. A sledujem aj Young & Hungry, myslím, že práve tomu poputuje môj hlas. Dosť ma to baví a Emily mám veľmi rada. Taktiež aj ten herec, čo hrá hlavnú mužskú postavu je skvelý. :)
jukab napsal(a):
Viděla. Asi jsem to napsala trošku nejasně, ale neviděla jsem Younger a The Last Man on Earth, Selfie jsem viděla komplet, patřilo k těm předchzím dvěma :)
jukab napsal(a):
Aha, to jsem špatně pobral :) Ona se ale neumí vyjadřovat, pže říká pravý opak
Vážně je nutné urážet druhého člověka jen proto, žes to ty jediný nepochopil?
Naprosto bez váhání: Galavant! Tady není vůbec co řešit a svůj hlas snad ani nemusím nijak ospravedlňovat :D
Je to v podstatě taková geniální/naprosto praštěná slátanina všeho, ale prostě jsem si ji hned zamilovala. Jednoznačně Galavant ♪♪♪ :-)
Za mě také Galavant, protože to bylo super a těším se na druhou sérii!
Galavanta jsem i nominovala, takže jasné. Hodně nefér by bylo vítězství Young and Hungry. Hlavní zápletka se tam opakuje v kruzích neustále dokola, už 3x minimálně. Oproti seriálům, kde se zápletky pečlivě plánují, scénáristi si s tím dají práci, je to celkem podvod.