Diskuze k článku Slyšte, slyšte: The Last Ship
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
9. 7. 2015 / 16:05:48 (před 9 roky)
off

Díky všem, kdo se na článku podíleli. Obzvláště porotě. A Winnieho chválím za všimnutí podobnosti Jablonského tvorby. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Jacob88
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 7. 2015 / 18:48:06 (před 9 roky)
off

Seriál sleduji od počátku a ačkoliv mi hudba přišla trochu povědomá ani ve snu by mě nenapadlo, že se na hudbě podílel i můj oblíbenec Jablonsky.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
9. 7. 2015 / 19:35:48 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Díky všem, kdo se na článku podíleli. Obzvláště porotě. A Winnieho chválím za všimnutí podobnosti Jablonského tvorby. :-)

Kebyže viem, že môžem aj film spomenúť, tak to spomeniem aj ja :) Jablonskeho som objavila práve vďaka Transformerom ;)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 7. 2015 / 22:26:55 (před 9 roky)
off

Last Ship má opravdu povedený hudební doprovod, to se prostě musí nechat. :) Jinak samozřejmě děkuji za zajímavé čtení a hlavně za rozhovor, ke kterému bych se jinak určitě nedostal :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
mastrx
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
12. 7. 2015 / 02:28:16 (před 9 roky)
off

O tom že se na hudbě podílí i Steve Jablonsky se dá počítat protože produkci má na starosti Michael Bay a Steve J.je jeho oblíbeným skladatelem.Už od filmových druhých Mizerů Jablonsky skládá pro všechny jeho filmy nemluvim i ty co má jen v produkci.Rozdíl byl jen u Želvy Ninja kde hudbu dělal bohudík Brian Tyler.Co se týče hudbě k seriálu tak hudba od Jablonského jde poznat i když hlavním skladatelem je James Dooley,která je stejně kvalitní jako od S.J.

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
12. 7. 2015 / 10:15:45 (před 9 roky)
off

na čem dělá Michael Bay tak to jsou hudební orgie :) ten by snad nedovolil aby tam hudbu tvořily nějaký másla :D

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 7. 2015 / 10:16:16