Herec je sympaťák, kromě Golden Boye si ho pamatuju ještě z Parenthoodu a Arrow. Na Lucifera se chystám podívat, takže pro mě je to win-win
V True Blood som ho moc nemusela, ale to bolo asi postavou.. Som zvedavá, aký budem mať naňho názor v Luciferovi :)
Hmmm pěkná změna.)
Lill napsal(a):
V True Blood som ho moc nemusela, ale to bolo asi postavou.. Som zvedavá, aký budem mať naňho názor v Luciferovi :)
Já taky ne, vůbec mě nemrzelo, když ho odstranili :D V Southlandu mi sedl víc, v Golden Boy už si ho nepamatuju, ale to je tím, že mě nezaujal seriál. Každopádně se na něj koukat dá, stejně jako na hlavního hrdinu :D Trailer byl super, na seriál se moc těším.
Koukat se na něj dá:-) Ale dokud je v hlavní roli Tom Ellis, tak je mi docela jedno, kdo bude dělat "křoví" okolo:-)
anjoa napsal(a):
Koukat se na něj dá:-) Ale dokud je v hlavní roli Tom Ellis, tak je mi docela jedno, kdo bude dělat "křoví" okolo:-)
přesně! :D ale v arrow se mi líbil, takže mi casting vůbec neva
V Arrow jsem ho ani nezaregistrovala,ale v Returned ano a je to velký sympaták,na seriál se moc těším
justynajohnson napsal(a):
V Arrow jsem ho ani nezaregistrovala,ale v Returned ano a je to velký sympaták,na seriál se moc těším
sebastian blood, ten s tou maskou :)
allyska napsal(a):
sebastian blood, ten s tou maskou :)
No fakt že jo,já jsem trubka,úplně se mi ta role vykouřila z hlavy :)
Po zhliadnutí pilotu ma to moc neteší - Nicholas Gonzalez je sympaťák a celkom sa mi tam hodil, škoda, že ho preobsadili. Ale zase, pokým sa Lucifer dostane do programu, tak aj zabudnem, že sa mi tam niekto hodil viac a bude to v pohode. :D