Každá epizoda navíc dobrá :) Trocha nekorektního animovaného humoru se hodí vždy, takže jsem rád, že Cartman a jeho banda tady ještě nějakou dobu budou :)
Neviem, prvé série boli (hlavne na svoju dobu) celkom šokujúce a inovatívne, per se. Teraz tieto posledné, tak cca od 11.-12. série, mi prídu, že už sa len opakujú a neprinášajú nič nové. A hlavne na dnešnú dobu to už nie je také šokujúce, a práve to bolo jedným z faktorov, prečo bol South Park "dobrý". Teraz mi to už príde iba účelové, aj keď neviem pre koho. Sorry, Pajky. :) Uvidím, dokedy u tohto seriálu vydržím. Prirovnal by som to k aktuálnej novinke - The Brink - kde som to vzdal po prvých dvoch častiach. Hlavne ma tam naštval v druhej epke dlhý záber na toho hada až po zem toho priateľa tej ženy toho prezidentovho poradcu. :D Akože to som vôbec nepochopil, malo to šokovať? Mňa to akurát znechutilo. :x Potom som ešte preklikal tretiu epku, či sa to trochu nezlepší, ale stačil zase dlhý a detailný záber na to, ako si ten chalan toho svojho hada schováva do nohavíc a to už bola teda pre mňa definitívna bodka za seriálom. Ďakujem, neprosím, toto nie je "seriál", blech... Akurát mám z toho nočné mory. :'D
inekafe napsal(a):
Neviem, prvé série boli (hlavne na svoju dobu) celkom šokujúce a inovatívne, per se. Teraz tieto posledné, tak cca od 11.-12. série, mi prídu, že už sa len opakujú a neprinášajú nič nové. A hlavne na dnešnú dobu to už nie je také šokujúce, a práve to bolo jedným z faktorov, prečo bol South Park "dobrý". Teraz mi to už príde iba účelové, aj keď neviem pre koho. Sorry, Pajky. :)
No hard feelings, bro :)
Já neříkám, že South Park je nějaká špica, dokonce i mezi animovanými seriály najdu minimálně tři, co mě baví víc. Přesto se na něj občas s chutí podívám, během 20 minut se zasměju a je to. A poslední sérii mi taky přijdou o něco slabší. Ale hlavně, s touhle partičkou jsem už minimálně dekádu, od dob, kdy jsem to tajně sledoval jako puberťák na nově :)
tak mam aj hru takze na nove casti nekorektneho humoru sa tesim .. taky suboj s mimozemstanmi v konecniku masochistickeho buzeranta(v hre) ... ale tak serial som nepozeral cast po casti asi si to budem musiet vsetko pozriet od zaciatku a tych vtipnych narazok sa neviem dockat hoci vela z nich je aktualnych iba pri tej casti a o par rokov clevek nevie o com hovorili. Dnes uz by asi nikto nedal Jacksona a jeho hlasku .. kazdy si rad sahne na chlapecky .. kedze o mrtvych len dodbre.
happynier napsal(a):
Takže 23. série bude poslední? Nebo se ještě neví?
Zatím se neví, konec nebyl oznámen :)
Musím se přiznat, že mě baví nové série víc a víc. Líbí se mi, že reagují na aktuální události a situace a dělají si z nich srandu, takže se těším!
Každá časť je iný mňa osobne baví väčšina častí podobný seriál ro humoristicky zobrazí problémy len tak sa nenájde