no já myslím, že Grissoma už nikdo nenahradí, ten byl prostě vždycky nejlepší a bez něj už to nemá šmrnc :( na druhou stranu každý je lepší než Fishburne, ten se mi tam moc nelíbil ;)
nevětší problém seriálu je odchod Grissoma a smrt Warricka
Jasny, odchod Grisoma je neco jako pro Criminal Minds (Myslenky Zlocince) odchod Mandy Patinkina (Gideon)... a ve Fishburnovi vsichni porad a navzdy uvidej Morfea, ze? :-) Ja tedy ano!
blunta napsal(a):
no já myslím, že Grissoma už nikdo nenahradí, ten byl prostě vždycky nejlepší a bez něj už to nemá šmrnc :( na druhou stranu každý je lepší než Fishburne, ten se mi tam moc nelíbil ;)
s Fishburnem přišel do CSI jiný pohled, a mě nevadil
přítelkyně na to kouká jen kvůli nicka. hlavně ať to běží, ať je stále šťastná a spokojená :)
Nejlepší by bylo kdyby se Grissom vrátil do kriminálky a sledovanost by se vrátila do starých kolejí
Bohužel v průběhu 12 sezony, ze seriálu zmizí i Catherine..(Za chvili tam z puvodního týmu nezbyde už nic)a bez catherine podle mě seriál ztrátí další diváky, a myslím si že za rok to můžou zabalit.!
Fishburne mi nevadil, naopak, měla jsem ho ráda. Myslím si ale, že nikdo nedokáže zvednout sledovanost víc, než když tam byl Grissy. A když teď odejde i Cath, nevím, jestli to bude koukatelný. Z původních tam už je jen Nick a Greg a.. bohužel, ti dva to nezachrání.