Ten seriál mám ráda, speciálně Stilesovy hlášky, takže jsem velmi potěšená.
Já si myslím že je to skvělí protože každá série je lepší a lepší takže se rozhodně těším
Tak nevím, no... Zápletka je pomalu každou sérii stejná, vždycky je chce někdo dostat. Nové postavy se mi tam nelíbí vůbec. Kira měla zaplácnout díru po Allison a je to teda tragický. Liam mi taky připadá zbytečnej, ale prostě Scott si musí udělat Betu. Líbí se mi Malia se svým jednoduchým přístupem.
Uvidíme co bude dál, každopádně to dokoukám do konce, když už jedu pátou.
Mně se Kira líbí, rychle jsem si na ni zvykla a Allison mi tam nechybí. Nejvíc baví samozřejmě Stiles a Malia. Celkově to na počet řad neztrácí rapidně úroveň, jako tomu bývá dost často... Takže za prodloužení jsem ráda :-)
Upřimně si nedokážu představit bez seriálu příští rok ale na druhý straně mince si nedokážu představit co budou v té 6 serii dělat.Kira je supr a mám jí ráda za to Malii nemusím.
Theo alias Mike z PLL se tam nehodí.
Podle mýho seriál už plácá pitomosti a vymejšlí kraviny.
Kolikrát si řikám v jakým seriálu jsme?
Ale uvidíme, díky Stilesovi seriál dokoukám i kdyby měl 10 řad.
Nejlepší je určitě Stiles,zábavný a plný hlášek.Malia je skvělá svým přístupem a pořád mi chybí Derek,už od prvního dílu páté řady.
Záporáci v této sérii nejsou nic moc,ale snad se to rozjede
justynajohnson napsal(a):
Nejlepší je určitě Stiles,zábavný a plný hlášek.Malia je skvělá svým přístupem a pořád mi chybí Derek,už od prvního dílu páté řady.
Záporáci v této sérii nejsou nic moc,ale snad se to rozjede
Přesně, mám rád, když je tam charismatickej záporák nebo nějakej fakt magor jako Peter nebo Deucalion.
maxf1@seznam.cz napsal(a):
Přesně, mám rád, když je tam charismatickej záporák nebo nějakej fakt magor jako Peter nebo Deucalion.
No tak Peter neměl chybu,chvilku hrál na jejich písečku a hned na to dokázal vrazit kudlu do zad...moje gusto.Deucalion byl se svojí partou alf taky dobrej,ale tihle zamaskovaný pošuci?Nějak je nemůžu vystát
5. série se zatím rozjela docela slušně, svým způsobem jsem ráda, že je seriál prodloužený, ale trochu se bojím, jak to bude vypadat bez Holland. Doufám, že se Tyler H. vrátí, ale moc iluzí si nedělám a podle mě je jen otázka času, kdy ze seriálu odejde i Dylan, protože se mu slušně rozjíždí filmová kariéra, za chvíli tam zbude jen Scott.
Dívat se teda dost pravděpodobně budu, ale budou muset vymyslet hodně dobrou zápletku, aby to za něco stálo.
Juchýýý :) ... tak to mě dneska zlepšilo náladu :D
ještě by chtělo aby dali vědět kolik bude mít 6.série epizod jestli zas 20 jako 5 by bylo super nebo 24 jako 3
reallyreallychildish napsal(a):
Jak jako bez Holland? Ona tam nemá být? :(
no už je to nějakou dobu co oznámila, že po 5. odejde.
Ivy napsal(a):
no už je to nějakou dobu co oznámila, že po 5. odejde.
Bez Lydie to přežiju, ale bez Stilese by se na to nedalo ani dívat. Takže hlavně ať neodchází on.
reallyreallychildish napsal(a):
Tak to mi uniklo, ani jsem o tom nikde nic nenašla, máš nějaký odkaz? :)
Před pár měsíci z toho bylo haló na twitteru a na tumblru, já jsem to jako nějak nezkoumala, se podívám na netu, jestli teda najdu něco oficiálního, tak ti to pošlu.
Ivy napsal(a):
Před pár měsíci z toho bylo haló na twitteru a na tumblru, já jsem to jako nějak nezkoumala, se podívám na netu, jestli teda najdu něco oficiálního, tak ti to pošlu.
Tak jsem teď četla, že to její tvrzení ostatní herci popřeli. Takže snad odcházet nebude.
Holland, Dylan O'Brien a Tyler Posey jsou potvrzení pro 6 sérii. Takže Holland opravdu nekončí. :)
Peťulí napsal(a):
Holland, Dylan O'Brien a Tyler Posey jsou potvrzení pro 6 sérii. Takže Holland opravdu nekončí. :)
A kdes to četla? Nechci si zase naletět s tím, abych tomu věřila. :D