Diskuze k článku Comic-Con 2015: Orphan Black
Holka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 7. 2015 / 16:08:43 (před 9 roky)
off

Já odmítám věřit tomu, že Delphine je mrtvá... A vsázím na ty jejich experimenty s geny. Bude zdravá jako rybička. :)

We´re young and stupid
Maaky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 7. 2015 / 21:23:41 (před 9 roky)
off

Doufám, že Delphine zachrání a udrží Evelyne v seriálu. Vždyť jí miluje snad 90% fanoušků. Hlavně po 3. sérii, která byla podle mého pro její postavu napsána skvěle. Delphine dostala více prostoru a mohla ukázat i svou temnější stránku, což jsem já osobně úplně zbožňovala. Její záchrana je teda spíše a hlavně moje přání, protože se o ní, jakožto o svou nejoblíbenější postavu, vážně obávám. Takže i kdyby se měla objevit třeba až v půlce 4. série, beru to. Hlavně ať je živá a zdravá. :D

Love is louder than the pressure to be perfect.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
29. 7. 2015 / 12:41:46 (před 9 roky)
off
Maaky napsal(a):

Doufám, že Delphine zachrání a udrží Evelyne v seriálu. Vždyť jí miluje snad 90% fanoušků. Hlavně po 3. sérii, která byla podle mého pro její postavu napsána skvěle. Delphine dostala více prostoru a mohla ukázat i svou temnější stránku, což jsem já osobně úplně zbožňovala. Její záchrana je teda spíše a hlavně moje přání, protože se o ní, jakožto o svou nejoblíbenější postavu, vážně obávám. Takže i kdyby se měla objevit třeba až v půlce 4. série, beru to. Hlavně ať je živá a zdravá. :D

Kdyby měli zabíjet jen neoblíbené postavy, je to každému jedno.

Crystal by snad ale mohla dostat víc prostoru. Jsem ráda, když se přidávají nové klony.