Diskuze k článku Comic-Con 2015: Ash vs. Evil Dead
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 7. 2015 / 17:54:10 (před 9 roky)
off

No ty bláho,připomnělo mi to opravdu film,který jsem viděla před X lety a taková klasika to je,alespon pro mě,seriál by mohl být parádní,se těším :)
Už ho mám ve Watchlistu.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2015 / 17:55:10
Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 7. 2015 / 21:05:09 (před 9 roky)
off

Navrácení Bruce na televizní obrazovky mi udělalo neskutečnou radost :D Navíc když je to pokračování skvělého béčkového filmu to je prostě ještě lepší ! Jo a trailer vypadá úžasně a už jen to Brucovo usmátí do kamery mi zlepšilo den ! Joooooooo ! :D

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 7. 2015 / 21:07:16
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 7. 2015 / 21:18:14 (před 9 roky)
off

Filmy neznám, ale trailer je naprosto perfektní :) Na tohle se hodně těším.

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 7. 2015 / 11:59:54 (před 9 roky)
off

Ježiš, tohle vypadá na strašnou chujovinu :D

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
18. 7. 2015 / 16:04:00 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Filmy neznám, ale trailer je naprosto perfektní :) Na tohle se hodně těším.

No právě. A nedaří se mi zjistit, jestli ty filmy potřebuju vidět dřív. Ale viděla jsem už panel a byla to fakt zábava, což je vždycky pozitivní znamení, takže seriál vidět chci. Jen než já se dokopu ke sledování filmu... Co teprv trilogii?

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 7. 2015 / 16:07:56 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

No právě. A nedaří se mi zjistit, jestli ty filmy potřebuju vidět dřív. Ale viděla jsem už panel a byla to fakt zábava, což je vždycky pozitivní znamení, takže seriál vidět chci. Jen než já se dokopu ke sledování filmu... Co teprv trilogii?

Já myslím, že filmy není třeba znát, minimálně z traileru to tak na mě působí. Přece jen se to odehrává po 30 letech, takže maximálně nám uniknou nějaké narážky, ale celkový koncept určitě pochopit půjde bez problémů.

Rimmerson
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 7. 2015 / 12:24:52 (před 9 roky)
off
ševča napsal(a):

Podle mě je dobré vidět filmy přinejmenším aspoň Evil Dead II a Army of Darkness jedničku můžete vynechat protože dvojka na ní nenavazuje, a je jakoby předělávka jedničky. Vidět filmy před seriálem je podle mě prostě jen plus ve znalostech a aspoň k postavě budete mít větší sympatie. Jinak to podle mě nebude potřeba extra znát.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 7. 2015 / 12:25:07
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
25. 7. 2015 / 20:29:44 (před 9 roky)
off