No ty bláho,připomnělo mi to opravdu film,který jsem viděla před X lety a taková klasika to je,alespon pro mě,seriál by mohl být parádní,se těším :)
Už ho mám ve Watchlistu.
Navrácení Bruce na televizní obrazovky mi udělalo neskutečnou radost :D Navíc když je to pokračování skvělého béčkového filmu to je prostě ještě lepší ! Jo a trailer vypadá úžasně a už jen to Brucovo usmátí do kamery mi zlepšilo den ! Joooooooo ! :D
Filmy neznám, ale trailer je naprosto perfektní :) Na tohle se hodně těším.
Ježiš, tohle vypadá na strašnou chujovinu :D
ragelly napsal(a):
Filmy neznám, ale trailer je naprosto perfektní :) Na tohle se hodně těším.
No právě. A nedaří se mi zjistit, jestli ty filmy potřebuju vidět dřív. Ale viděla jsem už panel a byla to fakt zábava, což je vždycky pozitivní znamení, takže seriál vidět chci. Jen než já se dokopu ke sledování filmu... Co teprv trilogii?
ševča napsal(a):
No právě. A nedaří se mi zjistit, jestli ty filmy potřebuju vidět dřív. Ale viděla jsem už panel a byla to fakt zábava, což je vždycky pozitivní znamení, takže seriál vidět chci. Jen než já se dokopu ke sledování filmu... Co teprv trilogii?
Já myslím, že filmy není třeba znát, minimálně z traileru to tak na mě působí. Přece jen se to odehrává po 30 letech, takže maximálně nám uniknou nějaké narážky, ale celkový koncept určitě pochopit půjde bez problémů.
ševča napsal(a):
Podle mě je dobré vidět filmy přinejmenším aspoň Evil Dead II a Army of Darkness jedničku můžete vynechat protože dvojka na ní nenavazuje, a je jakoby předělávka jedničky. Vidět filmy před seriálem je podle mě prostě jen plus ve znalostech a aspoň k postavě budete mít větší sympatie. Jinak to podle mě nebude potřeba extra znát.
Jo, děkuju.