Já osobně držím palce Stevu Buscemimu a Kelly Macdonald. A Alec Baldwin by zase jednou mohl za svoje božské výkony obdržet sošku.
Konečně se nominace dočkalo i Friday Night Lights, které bylo opomíjeno v uplynulých čtyřech letech. Držím palce Kylovi Chandlerovi, kouč Taylor je výborný :)
A i když letos nemá šanci, protože druhá série byla fanoušky zavržena, prostě nemůžu jinak než fandit Glee :)
abych pravdu řekla, tak v polovině kategorií bych nehlasovala pro nikoho.
No jen doufám, že Glee nevyhraje v žádný kategorii. Kdyby tam byla kategorie pro nejhorší propad, tak glee by to mělo vyhrát. Doted nedokážu pochopit, jak mohli zkazit tak dobrej seriál.
allyska napsal(a):
No jen doufám, že Glee nevyhraje v žádný kategorii. Kdyby tam byla kategorie pro nejhorší propad, tak glee by to mělo vyhrát. Doted nedokážu pochopit, jak mohli zkazit tak dobrej seriál.
a co na něm zkazili? mně přijde pořád dobrej, už to není co to bývalo, ale je to stále koukatelný ;)
blunta napsal(a):
a co na něm zkazili? mně přijde pořád dobrej, už to není co to bývalo, ale je to stále koukatelný ;)
je to naivní poučná blbost pro třináctky, někdy i ty písničky byly děsný, 1.řada měla děj, byla napínavá, skvělý vystoupení...
allyska napsal(a):
je to naivní poučná blbost pro třináctky, někdy i ty písničky byly děsný, 1.řada měla děj, byla napínavá, skvělý vystoupení...
každý to vnímá jinak.. mně se třeba výběr písniček líbil mnohem víc v druhé sérii, stejně tak některá vystoupení :)
allyska napsal(a):
2. řada má taky děj, já nevím, mně prostě přijde, že si Glee drží svůj standard a rozhodně bych neřekla, že je to naivní seriál pro třináctky :o každý to vidí jinak a já jako fanynka jsem s druhou sérií spokojená ;)
blunta napsal(a):
2. řada má taky děj, já nevím, mně prostě přijde, že si Glee drží svůj standard a rozhodně bych neřekla, že je to naivní seriál pro třináctky :o každý to vidí jinak a já jako fanynka jsem s druhou sérií spokojená ;)
Můj názor na Glee se shoduje s následujícím grafem...
Fruiko napsal(a):
:D To jsem ještě neviděla.. Souhlas s triviálním dramatem, špatné herce nedokážu objektivně posoudit, ale minimálně s tím průměrným zpěvem nesouhlasím, i když jsou výsledné písničky hrubě říznuté autotune, pár postav má výborný hlas, hlavně Rachel..
On Glee je asi seriál, který půlka lidí miluje a druhá ho nemůže vystát, já jsem v první kategorii, líbily se mi obě série.
Btw. pardon že jsem úplně odběhla od obsahu článku, jen mě zaujal ten graf :)
Nejlepší drama: Boardwalk Empire,nebo Game of Thrones
nejlepší komedie: Modern Family
Hlavní mužská role v dramatu: Steve Buscemi
Hlavní ženská role v dramatu: to nevim nikoho neznám
Hlavní mužská role v komedii: Jim Parsons
Hlavní ženská role v komedii: Tina Fey
Vedlejší mužská role v dramatu: Peter Dinklage
Vedlejší ženská role v dramatu: Christina Hendricks
Vedlejší mužská role v komedii: Ed O'Neill
Vedlejší ženská role v komedii: Jane Lynch
Fruiko napsal(a):
o tom grafu si myslím své, ale protože to tu vedeš, nebudu se s tebou hádat :D nicméně mě velice potěšila zpráva, že samotné udílení by měla moderovat Jane Lynch :)
blunta napsal(a):
o tom grafu si myslím své, ale protože to tu vedeš, nebudu se s tebou hádat :D nicméně mě velice potěšila zpráva, že samotné udílení by měla moderovat Jane Lynch :)
si myslim že by ses klidně mohla hádat vid v týhle zemi je pořád (doufám že se teda nic nezměnilo) svoboda projevu
Já to moc přeju Marisce Hargitay..Po dlouhý době si zas zalouží nakou cenu:) protože v Law and Order je úžasná...!:)
Kdo je teda v Modern Family hlavní role? :-) Všichni herci jsou ve vedlejších, herečky taky… Já tak nějak myslel, že hlavní roli tam má všech těch, hmm, cca 10 lidí, nebo kolik je :-)
Rozhodně jim držím palce, dejme tomu Tyi Burrelovi.