Shaw mi hrozně chybí. Já mám tyhle prckoidní drsňačky děsně rád. :D
_karel_ napsal(a):
Shaw mi hrozně chybí. Já mám tyhle prckoidní drsňačky děsně rád. :D
vid, mam ji daleko radsi nez Johna, u kteryho si stale myslim, ze jako herec nestojí za nic
Nemůžu se dočkat, až se Finch a ostatní vrátí, škoda ale, že je uvidíme až v midseason. Každopádně myslím, že Root bude mít při vytváření nového Stroje velkou úlohu. Finch už ale pohlídá, aby se to příliš nevymklo z rukou. :-)
Shawová je nejlepší, to je známo :)
Butcher napsal(a):
vid, mam ji daleko radsi nez Johna, u kteryho si stale myslim, ze jako herec nestojí za nic
Nejen jako herec, ale hlavně jako akční hrdina.
Včerejší panel jsem sledovala online a k článku mám malinkou konstruktivní kritiku. (jinak super práce!)
To, že jsme "Shaw neviděli naposledy" řekla EP Denise Thé (napsala i např. epizodu If-Then-Else) a navíc Greg Plageman v rozhovoru potvrdil, že se Sarah Shahi v 5. sérii vrátí.
A o přebudování The Machine padlo to, že nebude stejná jako předtím a že jí možná dá Finch více svobody, tak jako to chtěla Root.
+ Fuscovi už konečně dojde trpělivost a bude se dožadovat odpovědí.
+ Do pětky budou chtít přizvat předešlé hostující herce.
Padlo i pár zajímavostí jako třeba to, že Amy Acker a Jim Caviezel bydlí ve stejné budově; Finch možná nějak využije zbraň; Amy obsadili díky tomu, že se líbila Nolanově ženě v Angelovi; Emerson vtipkoval, že bych chtěl dát opět dohromady Finche s Grace, protože se mu velice líbí její představitelka. :)
K té ukázce, nebyl ten voiceover spíš ve smyslu, že byl nahrán po událostech, co se budou dít v 5. řadě?