Nicméně výkonní producenti u obou seriálů prý vymysleli velmi kreativní nápad, který přirozeně oba světy propojí.
:D No to som fakt zvedavý, čo na tom bude prirodzené. :D A Bones vôbec nie je pre mňa, ale kvôli Sleepy Hollow si samozrejme tú jednu epku pozriem. :)
SH nesleduji, ale mohlo by to být zajímavé. Není to poprvé, co by si v Bones pohrávali s něčím mimo obyčejnou realitu. Já si spíš teď říkám, že snad lidi přestanou říkat, že se Booth a Brennanová rozejdou, protože je blbost (mimo jiné), aby byl Bones obě blind items. :D
Tak to mne zajima, jak zrovna ryhle dva serialy chteji zkombinovat.
Fíha, tak to jsem zvědavá, jak se jim tohle povede. Ale pokud to bude povedeně a přirozeně propojené, tak palec nahoru :D
Tak toto musím vidieť :D ... som naozaj zvedavá ako to prirodzene prepoja, ja osobne sa teší,m sledujem obidva seriály aj keď u Bones trošku zaostávam s poslednou sériou :D
Ani ve snu by mě nenapadlo, že to budou tyhle dva seriály... :D No tak to jsem opravdu zvědavá...
A já se tak těšil, že Dean a Sam vymlátí upíry v Mystic Falls:D Tak třeba příště:-ú
Přijde mi, že scénáristé Bones začínají být nějak zoufalý