Riadne dlhý článok. Takže tá štvrtá veľmi zaujímavá epizóda bude o Impale? Interesting.. No som zvedavá, inak ten stred článku mi trochu pripadal, že sa opakujú z Comic-Conu, len to prípadne povedali inými slovami. :D A návrat Johna? Ak to dobre zakomponujú, prečo nie. Naozaj je to už 10 rokov, čo sa tam objavil? :O Btw. najviac sa mi na celom článku páčia fotky z raných sérii SPN. ^_^
Lill napsal(a):
Riadne dlhý článok. Takže tá štvrtá veľmi zaujímavá epizóda bude o Impale? Interesting.. No som zvedavá, inak ten stred článku mi trochu pripadal, že sa opakujú z Comic-Conu, len to prípadne povedali inými slovami. :D A návrat Johna? Ak to dobre zakomponujú, prečo nie. Naozaj je to už 10 rokov, čo sa tam objavil? :O Btw. najviac sa mi na celom článku páčia fotky z raných sérii SPN. ^_^
Ten prostředek je taková recyklace již vydaného, ale řekli něco navíc, tak jsem to zahrnul celé. Jinak by to bylo jen o Johnovi a Impale :)
Na epizodu s Impalou jsem rozhodně zvědav a doufám, že bude vtipná a povedená. (to znamená bez inspirace filmem Locke) :D
John mě moc nebaví, ale nedivil bych se, kdyby se díky Temnotě ukázal. Jinak, co jsem našel, tak se objevil naposledy na začátku třetí série, takže cca 8 let zpátky... (ale od smrti už to bude těch 10 :D)
Mají se vracet ke kořenům ne? Tak nemůžeme dávat fotky z desáté série :)
JDM už celé roky hovorí, že by sa rád vrátil, tak ťažko povedať, či je to len fráza, alebo či niečo reálne plánujú..
Parada zostava mi poslednych 5 casti 10 serie dopozerat a mam to a hurra dalsia seria.
Už aby tady ti kluci byli,s tátou nebo bez,ale hlavně oni dva.
Určitě bych nebyla proti! Sice postavu Johna nemám moc ráda, ale třeba se nějak vyvrbí a bude sympatičtější. Jinak trochu mi vadí to umírání a vracení se, za chvíli to bude jak v Xeně. Doufám, že do budoucna už to tam nebude, divák pak přeci tu jejich (nebo kohokoliv z postav) smrt nemůže tak prožívat, když je jasné, že se zase vrátí. :-/
Mania Dardeville napsal(a):
Určitě bych nebyla proti! Sice postavu Johna nemám moc ráda, ale třeba se nějak vyvrbí a bude sympatičtější. Jinak trochu mi vadí to umírání a vracení se, za chvíli to bude jak v Xeně. Doufám, že do budoucna už to tam nebude, divák pak přeci tu jejich (nebo kohokoliv z postav) smrt nemůže tak prožívat, když je jasné, že se zase vrátí. :-/
Já bych určitě návrat dvou postav uvítala. Když umřel Bobby, vážně jsem uvažovala, že to zabalím. No a když v té poslední řadě zas Charlie, tak mi to bylo líto, ale už jsem asi otupěla.
Popravdě doma pořád doufáme, že se konečně objeví Bůh - a bude tak i konečně fungovat (O Chuckovi se zatím jen spekuluje)
tak akurat som dopozeral poslednu cast a musim povedat ze 10 seria je jasne najhorsia zo vsetkych Sama by som zabil za tie blbosti co porobil ..od zaciatku po koniec robil iba somariny ... Ich otec mi tam ani nechyba, radsej by som vidil v tom pripade ked uz tak ich matku. Charlie zomrela iba koli Samovej blbosti takze cela seria je hodne zla a to nehovorym o Rowene, ktora ma irituje od prveho zaberu.
sandokan555 napsal(a):
tak akurat som dopozeral poslednu cast a musim povedat ze 10 seria je jasne najhorsia zo vsetkych Sama by som zabil za tie blbosti co porobil ..od zaciatku po koniec robil iba somariny ... Ich otec mi tam ani nechyba, radsej by som vidil v tom pripade ked uz tak ich matku. Charlie zomrela iba koli Samovej blbosti takze cela seria je hodne zla a to nehovorym o Rowene, ktora ma irituje od prveho zaberu.
Sice souhlasím, že desátá série byla nejhorší, ale co se týká [/spoiler]Charlie[spoiler] tak ta zemřela z vlastní blbosti, za to Sam nemohl. On jí varoval, ať se nikam nevzdaluje, nemohl vědět, že je tak měkká, že ji trocha jízlivosti ze strany Roweny tak rozhodí. Ale Rowena mi tam taky vadí, to je hrozná postava.