Paul Wesley je podruhé ženatý? A to psali kde? :)
Vůbec se nemusíte bát, že bych vám tu rejpala do toho, proč v seznamu není některý z mých oblíbenců, protože si data narození nepamatuju, a to právě ani u svých oblíbenců. :-D Naopak tuhle rubriku velmi vítám a děkuji za ni, při pondělku to bude v práci příjemné oddychové čtení a takové milé nenápadné připomenutí, že někdo z mých oblíbených herců slaví. ;-)
petruska.77 napsal(a):
Paul Wesley je podruhé ženatý? A to psali kde? :)
Četla jsem to tady. Nakolik je to pravda, to netuším. Ale fanoušci mají určitě správné informace, takže to případně změním.
Paul a Anna, všechno nejlepší :-) :-) :-)
Vďaka za článok......Inak vôbec nesledujem kedy majú herci narodeniny, tak som sa aspoň dozvedel niečo nové :)
Díky za článek a to o šedivých vlasech Matta LeBlanca mě překvapilo. Myslel jsem, že prostě stárne. :D
Díky za článek, fajn počtení :)
Jen taková poznámečka - ta kapela se jmenuje Nickelback... :D
Pěkná rubrika, díky!
Ale taky mám poznámečku ;) Věta z infa na IMDb "Had a succesful career as a model until he got bitten by the acting bug and relocated to Los Angeles." imho neznamená "Pracoval jako model, než ho pokousal brouk.".. Spíš ho prostě chytlo herectví a kvůli tomu pověsil modeling na hřebík a odstěhoval se do LA :)
To jsou vetsina hercu misenci ?:D Tak často predci z X zemi :D
Butcher napsal(a):
To jsou vetsina hercu misenci ?:D Tak často predci z X zemi :D
Vzhledem k tomu, že to jsou samí američané a kanaďané, to není nijak překvapivé.
Mithrilien napsal(a):
Pěkná rubrika, díky!
Ale taky mám poznámečku ;) Věta z infa na IMDb "Had a succesful career as a model until he got bitten by the acting bug and relocated to Los Angeles." imho neznamená "Pracoval jako model, než ho pokousal brouk.".. Spíš ho prostě chytlo herectví a kvůli tomu pověsil modeling na hřebík a odstěhoval se do LA :)
Jejda díky, já jsem tam to "acting" úplně přehlédla, to je ta noční práce, ztrácím pozornost :) Jinak samozřejmě význam chápu, v článku to upravím.
Super rubrika. A Kevinovi a dalším všechno nejlepší :D
Paul neni zenaty s Pheobe.