Viděla jsem pouze Newsroom, a to je teda moje srdcovka, hodnocení 100 % nedávám jen tak, ale tento seriál rozhodně stojí za to! Pořád váhám nad West Wing, ale asi se k tomu nakonec nedostanu, protože toho mám fakt hodně :D Ale ještě uvidím.
Tohohle chlapíka mám rád. Taky jsem ze seriálů viděl jen Newsroom. Plus jsem viděl filmy Moneyball, A Few Good Men a The Social Network, které jsou skvělé. To Studio 60 taky nevypadá špatně a navíc tam hraje Matthew Perry...
Já za sebou mám několik jeho filmů a Studio 60 a The Newsroom. Obojí super a přemýšlím ještě nad Sports Night. West Wing mě moc neláká, protože politika...
Já od něj miluju hlavně Studio 60, ale skvělý byl i West Wing, když nepočítám výborné filmy. Sorkin je prostě bůh konverzační satiry. :)
Od Sorkina jsem ze seriálů viděl pouze Newsroom (dlouho se chystám i na West Wing), za to filmy jsem viděl téměř všechny. Jeho psaní je dokonalé a kolikrát jsem se přistihl, jak se u dialogů v Newsroom usmívám jako pitomec, což se mi nikde jinde nestalo (nebo jsem si toho aspoň nevšiml:D).
Sice jsem to ještě neviděla, ale Newsroom má podobný začátek jako Studio 60, ne? Soudím z traileru. Jednou mu to nevyšlo...
Sorkin je můj oblíbený scénárista. Viděla jsem většinu filmů, z nich snad všechny z nich se mi hodně líbily.
Ze seriálů Newsroom (hned jsem ho zařadila do své topky a koukám na něj aspoň jednou ročně), Studio 60 (slabší verze Newsroomu - má to hodně paralel, ale pořád velmi zábavná) a část Západního křídla, když to šlo kdysi tuším na Primě. Pořád doufám, že to některá TV zopakuje a dovysílá, nebo že vzniknou kompletní české titulky :(
Sports Night bych taky viděla ráda, ale bez titulků nemám šanci.
Exredaktorka napsal(a):
Soudím z traileru. Jednou mu to nevyšlo...
Oh, my sweet summer child...
Nevada napsal(a):
Sorkin je můj oblíbený scénárista. Viděla jsem většinu filmů, z nich snad všechny z nich se mi hodně líbily.
Jak se ti líbil nový Trial of Chicago 7 na Netflixu, pokud jsi viděla? Taky ho řadím mezi nejoblíbenější (i když spíš filmové) tvůrce.
Pajky napsal(a):
Jak se ti líbil nový Trial of Chicago 7 na Netflixu, pokud jsi viděla? Taky ho řadím mezi nejoblíbenější (i když spíš filmové) tvůrce.
Viděla a líbil hodně. Typický (skvělý) Sorkin. Taky jeden z filmů, které jsem neviděla naposled :)
Ja som West Wing pozerávala asi ako 15-16 ročná a bola som úplne uchvátená. Normálne rozmýšľam nad maratónom 🤔
Nevada napsal(a):
Viděla a líbil hodně. Typický (skvělý) Sorkin. Taky jeden z filmů, které jsem neviděla naposled :)
Já jsem taky byl spokojen a vůbec mi mě nepřekvapilo, kdyby získal nějaké ty nominace na ceny. Hlavně skvěle načasovaný, co se týče doby uvedení.
phoboska napsal(a):
Ja som West Wing pozerávala asi ako 15-16 ročná a bola som úplne uchvátená. Normálne rozmýšľam nad maratónom 🤔
Já se na něj chci podívat už asi pět let a nemůžu se k tomu dokopat. Ale teď mi ho podsouvá Channel 4, tak možná, že to ve 2021 klapne :D
Pajky napsal(a):
Já jsem taky byl spokojen a vůbec mi mě nepřekvapilo, kdyby získal nějaké ty nominace na ceny. Hlavně skvěle načasovaný, co se týče doby uvedení.
jj, u tohle a The Comey Rule si snad ani lepší dobu pro odvysílání vybrat nemohli :)
(Ano, vím, že oba tituly šly v tuhle dobu cíleně.)
Pajky napsal(a):
Já se na něj chci podívat už asi pět let a nemůžu se k tomu dokopat. Ale teď mi ho podsouvá Channel 4, tak možná, že to ve 2021 klapne :D
Neváhej a jdi do toho.
Jsem si vzpomněla na narážku na WW ve Studiu 60, kde byla jako host Allison Janney (hrála sama sebe) :))
Jack: (k Allison Janney) Něco vám povím. Sleduju každý díl Západního křídla a je to lepší a lepší.
Allison: Už přes rok se to nevysílá.
Jack: V Nemocnici Chicago Hope jste byla skvělá.
Allison: To byla Christine Lahti.
Jack: Dnes nemám svůj den.
Safra, já si to snad zopakuju.
Ja som videl len ciastocne West Wing a Newsroom, ale mozem urcite odporucat. Snad bude niekedy cas na komplet maraton 😃
Ach, Aaron Sorkin, kde jen začít? :D Je to možná trochu klišé mít za nejoblíbenějšího scenáristu právě jeho, ale když ono to ani jinak nejde!
Seriály mám za sebou všechny, obzvlášť Newsroom a West Wing jsem si zamiloval. Ppokud nad West Wingem někdo váhá, určitě do toho jděte, tristně nedoceněno u nás! Navíc k tomu doporučuju i The West Wing Weekly, skvělý podcast moderovaný také Joshuou Malinou, který hrál v několika Aaronových filmech a seriálech nebo třeba v Scandal, ve kterém rozebírají díl od dílu, vedou skvělé rozhovory i právě třeba s Aaronem nebo jinými herci/režiséry apod.
Filmy teprve teď postupně nakoukávám, ale Chicago 7 u mě zatím jednoznačně vede.
Škoda jen, že na televizi už asi úplně zanevřel, něco takhle kvalitního docela chybí...