Svého času jsem Xenu a Herkula děsně žrala. Z předělávky nejsem zrovna moc nadšená. Tyhle seriály mi ve vzpomínkách překryla mlha nostalgie a jakékoliv změny pak nesu dost těžce, viz nový film Želvy Ninja vs. původní seriál. Ale pokud to opravdu natočí, tak se minimálně na pilot podívám, už jen ze zvědavosti.
Pokud to natoci dam sanci minimalne pilotu, ale z napadu na predelavku nejsem vubec nadseny. Xena a Hercules jsou na kterych jsem vyrustal, sice kvalita nebyla zrovna moc valna, ale to mi ve sledovani nebranilo.
Keď so to dočítala, tak som si myslela že si robíte srandu, naozaj sa to deje??
Neviem naozaj či mám byť nadšená alebo nie, Herkula aj Xenu som ako dieťa mala strašne rada a neviem či si viem niekoho iného v roli Xeny predstaviť.
Ale chcem vedieť ako to dopadne, preto si pilot pozriem :D
Při Diovi a ostatních bozích.. No to si ze mě snad dělají s prominutím p*del ne? Místo aby natočili ten film s původním obsazením po kterém řada fanoušků už deset let zoufale volá tak chtějí natočit reboot... Jestli se to dostane ven a nedají tomu nějaké rozumné vysvětlení, tak jim Xeniti, kterých je po světě ještě pořád hodně silná komunita (vždyť poslední regulérní con byl snad letos, ke dvacátému výročí spuštění seriálu) doslova urvou hlavu.. Robovi asi nestačí, že už teď ho za to finále tři čtvrtiny fanoušků dodneška nenávidí.. On si pod sebou chce tu větev podřezat snad ještě víc.. Jako chápu, že kdyby na tom mohl pracovat, tak by to snad smysl dalo, ale jestli si nedá pozor, tak bude muset chodit kanálama.. Docela by mě zajímalo co na to Renée (protože Lucy tuhle v rozhovoru na comic-conu kde byla za seriál Ash vs Evil Dead, kde bude hrát jednu z hlavních rolí) říkala, že by jí to vůbec nevadilo, ale kdyby se s ní počítalo.. Tak nevím.. Asi nejlepší by bylo, kdyby ta nová Xena byla Evinou dcerou a tím pádem vnučkou té původní Xeny (a Gabriela by jí klidně mohla dělat babičku :D).. Jinak nevím. A silně pochybuju, že by ta nová verze měla mít takový dopad, jako ta původní.. Já nevím, prostě mi to nepříjde jako dobrý nápad.. Ale asi začnu prohledávat IMDB, kdo by se z těch mladic mohl na tu hlavní roli jakože hodit.. A jestli nebude mít modré oči, tak ať si mě tam nepřejou!
Klik napsal(a):
Keď so to dočítala, tak som si myslela že si robíte srandu, naozaj sa to deje??
Pokud to není nějaká kachna, tak si srandu neděláme. Apríl už byl ;)
No taky mě jako první napadl apríl.. Ale podle Lucyina twitteru na tom nakonec nic moc pravdy nebude... Pokud nás teda nevalí i ona sama protože má zákaz mluvení...
Pochybuju že z tohohle mráčku zaprší (a řekla bych že to tak bude i lepší) :)
Kdyby radši natočili film nebo minisérii s původním obsazením.. ale i to už by nebylo ono bez Kevina Smithe.
A co Kevin Sorbo?Toho zpátky nevrátí?
co třeba Lucy jako Héru, nebo nějakou podobnou roli?
Salem napsal(a):
co třeba Lucy jako Héru, nebo nějakou podobnou roli?
Héru jo :D? No nevím, silně pochybuju, že by se mohla vyrovnat Meg Foster jako :D. Na tu nemá nikdo :D. Navíc Héra by oči měla mít zelené, ne modré ;).
Ale když už jsme u těch bohů tak jsem slyšela zajímavý nápad, že by Manu Bennet mohl hrát Área :D. A říkám si proč ne :D. V Xeně hrál, s Tapertem a spol. svoje zkušenosti má, beztak sám furt "kafrá", že ho Rob shippuje s Lucy, tak proč ne že :D?
andromache napsal(a):
Ale když už jsme u těch bohů tak jsem slyšela zajímavý nápad, že by Manu Bennet mohl hrát Área :D. A říkám si proč ne :D. V Xeně hrál, s Tapertem a spol. svoje zkušenosti má, beztak sám furt "kafrá", že ho Rob shippuje s Lucy, tak proč ne že :D?
Né, není Kevin Smith, tak by neměl být ani Ares.
Každopádně doufám, že pokud z toho nakonec něco bude, tak Xeně zanechají její lesbický nádech :-D
Za časů dávných bohů,válečníků a králů neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.....jsem si zaslzela nostalgií. Tak to jsem zvědavá, jestli to opravdu natočí
Však jsem tady Lucyiin tweet o tom že je to nejspíš jenom rumor postovala už tak dva dny zpátky. Ale je zvláštní, jak se toho hned všichni chytli, dokonce i renomované americké seriálové servery.. by mě hrozně zajímalo, kdo tenhle rumor jakože vypustil.. Ten se teď musí fakt smát. Nebo to byla možná sama NBC, která si tak testovala vody jak by na to asi publikum zareagovalo, kdyby se toho doopravdy chytli a chystali se to natočit ;).
Mania Dardeville napsal(a):
Né, není Kevin Smith, tak by neměl být ani Ares.
Každopádně doufám, že pokud z toho nakonec něco bude, tak Xeně zanechají její lesbický nádech :-D
Jako neměl, ale zase na druhou stranu (ač to nerada přiznávám) Xena bez Área prostě není ta pravá Xena.. To se nedá nic dělat :D.A než aby to byl nějakej jouda, tak ať je to opravdu radši ten Manu :D. Ten se Kevinovi fyzicky aspoň trochu podobá :D. A jo, kdyby tam nenechali ten lesbický maintext tak to prostě taky nebude ono :D. Bylo by fajn, kdyby to tentokráte mohli říct aspoň na plnou hubu jak to s těma dvěma teda nakonec bylo nebo nebylo :D.
Tulrika napsal(a):
Za časů dávných bohů,válečníků a králů neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.....jsem si zaslzela nostalgií. Tak to jsem zvědavá, jestli to opravdu natočí
To mi připomělo Lucy na Comic-conu o kde zrovna říkala něco o tom, že svět je zase v problémech a už zase potřebuje nějakou svou hrdinku, takže má Xena nejvyšší čas vstát z mrtvých a zase se vydat do boje :D.
Fandím rebootům, ale tady ne. Ano sledovala jsem to, ale v současném přílivu seriálů, které jsou vysílány, nevěřím, že by mě to znovu zaujalo. Nostalgie je fajn, ale jen v určitých mezích. Podle mého by seriál jen jednou sérii, připomněl zašlou slávu své původní podoby.
Michaela Ještěrka napsal(a):
Fandím rebootům, ale tady ne. Ano sledovala jsem to, ale v současném přílivu seriálů, které jsou vysílány, nevěřím, že by mě to znovu zaujalo. Nostalgie je fajn, ale jen v určitých mezích. Podle mého by seriál jen jednou sérii, připomněl zašlou slávu své původní podoby.
A nebo je to naopak pěkně vychytralý plán, jak oživit právě tu zašlou slávu a oživit kult :D. Pokud vím, Xena je teď k dispozici na Netflixu, a co jsem tak projížděla zahraniční účty na různých médiích tak se k tomu někteří rádi vrací z nostalgie a dokonce si tímhle Xena pořád ještě získává nové a nové fanoušky i po 14 letech od konce.. Takže ten reboot by podle mě spíš přispěl ke slávě původní verze :D.
ragelly napsal(a):
Tak reboot umřel, nový seriál nevznikne.
Škoda, ale zároveň bohudík.
ragelly napsal(a):
Tak reboot umřel, nový seriál nevznikne.
Odkud máš info?
IcePrincess napsal(a):
Škoda, ale zároveň bohudík.
Nemůžu než souhlasit s oběma částmi :D.
andromache napsal(a):
Odkud máš info?
První byl Hollywood Reporter, ale přidávají se už i další.
díky ;). A jak vidno, NBC pochopila, že dupat po takové legendě nemá cenu :D.