Diskuze k článku Seriálové osudy: Bones
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 2. 2016 / 22:18:41 (před 8 roky)
off

Lhala bych, kdybych řekla, že mě to nemrzí. Nedávno jsem se rozhodla dokoukat to, co jsem za poslední rok neviděla, a hrozně mě to chytlo. Nemůžu ani říct, že by měl seriál nějakou klesající tendenci, v něčem se zlepšoval, v něčem ne. Jedenáctku jsem ještě neviděla, jsem teď těsně za 200. dílem, takže upřímně nevím, co mě čeká. Ale na konec je asi čas. Alespoň skončí ještě před tím, než si začnu stěžovat (a to i v době, kdy to sleduju).

Editováno: 2x | Naposledy: 25. 2. 2016 / 22:21:03
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 2. 2016 / 22:22:57 (před 8 roky)
off

Já se těším, už jsem si seriál přidala do watchlistu, snad se k němu dostanu před důchodem :)))
A samozřejmě jsem ráda, že tvůrci mají dopředu oznámený konec a můžou tak udělat geniální finále. Snad se neobjeví v roce 2017 v článku o největších zklamáních roku :D

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 2. 2016 / 22:23:32
Addie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
25. 2. 2016 / 22:23:32 (před 8 roky)
off

Bez Bones bude můj "seriálový" život hodně prázdný, ale aspoň Fox udělal správnou věc a můžou to zakončit pořádně

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
25. 2. 2016 / 23:06:20 (před 8 roky)
off

Vzhledem k tomu, že jsem se nedávno rozhodla se podívat na série, které znám už i po zpátku a (konečně) i na ty, které jsem ještě neviděla, mi seriál přirostl hodně k srdci a určitě mě to bude mrzet a budou mi chybět večery s celou touhle partou.
Ale myslím si, že už je čas. Už to není to co to bývalo a je lepší to ukončit než to zbytečně natahovat.

Bones si zaslouží důstojný a pořádný konec, tak doufejme, že to tvůrci nepohnojí. :D
Přece jen, mají dostatek času na promyšlení. :)
Jinak už teda netrpělivě čekám na zbytek dílů z 11. série.A jsem zvědavá co tam vyčarují.

Ale škoda, že to nevytáhli na 250.

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
coffeewendy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
25. 2. 2016 / 23:06:47 (před 8 roky)
off

Je mi z toho dost smutno, Bones jsem poctivě hltala díl za dílem a nechce se mi s tak úžasným seriálem rozloučit... ale na druhou stranu je fajn, že si tou dvanáctou sérií (i když zkrácenou) pojistili, že bude mít Bones pořádně promyšlený konec a nebude to spíchnuté horkou jehlou jako u spousty jiných, kterým to nakonec spíš uškodilo. Snad to bude happy end pro postavy i pro nás :D.

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 2. 2016 / 23:14:45 (před 8 roky)
off

Aaaaaach :( :( :( .. aj keď to bolo očakávateľné, ranilo to moje seriálové srdce. Bones tu so mnou bolo veľmi dlho, jeden z tých seriálov, ktoré som hltala časť za časťou hneď ako vyšli, nikdy ma nenudil, vždy som sa na neho tešila.
Bones mi bude chýbať, keď bude koniec :/, ale pekné číslo, 12 séria - 12 častí :)

Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 2. 2016 / 03:33:18 (před 8 roky)
on

Ach jo :-( Tak nějak jsem doufala,že to dokončí celou sérií...Moje srdcovka,kterou roky sleduji naprosto poctivě. Najdu si každé opakování a teď mi končí.. :-( To bude smutné loučení.Snad tomu udělají skutečně velkolepý konec. Ale těch dílů mohli udělat skutečně aspoň 250.

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 2. 2016 / 05:44:24 (před 8 roky)
off

Já jsem za to ráda :) Sama jsem si už říkala, že by to mohli někdy ukončit. Takže je dobře, že to vědí dopředu a mohou nám dopřát super závěr :)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
aislinn
26. 2. 2016 / 05:59:18 (před 8 roky)
off

Je dobře, že hned od začátku vědí, že budou natáčet poslední sezónu, takže se na to můžou dobře připravit :) Bones mám ráda, ale nevadí mi, že končí, je pochopitelné, že z toho nemohli udělat nekonečnou soap operu :D

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 2. 2016 / 07:08:07 (před 8 roky)
off
aislinn napsal(a):

Je dobře, že hned od začátku vědí, že budou natáčet poslední sezónu, takže se na to můžou dobře připravit :) Bones mám ráda, ale nevadí mi, že končí, je pochopitelné, že z toho nemohli udělat nekonečnou soap operu :D

souhlas

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
26. 2. 2016 / 07:32:15 (před 8 roky)
off
aislinn napsal(a):

Přesně tak. Jen ať nepodělají ten konec :D.

Adrian "A.C." Conor
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
26. 2. 2016 / 07:49:16 (před 8 roky)
off

Konečne to môžem dopozerať. Prestal som to sledovať ešte na JOJ po 6. sérií. Som hlavne rád, že to nebudú donekonečna naťahovať a majú už naplánovaný koniec.

Wait for it...
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 2. 2016 / 08:55:46 (před 8 roky)
off

Ač seriál má načase a je to správné rozhodnutí, tak si nemůžu pomoct, mě bude Bones chybět a hodně, neiritují mě tolik jako všemi milovaný Castle.
Vždycky jsem u každé epizody relaxovala, čekala až se Kůstka a Booth dají dohromady, sledovala někdy výstřední vyšetřovací metody, já se prostě bavila a doufám, že konec nebude něco ve stylu "vrátíme se na začátek, rozejdeme všechny, přesto zůstanou svým způsobem tým, nebo zabijeme jednoho hlavního hrdinu".

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
zuzlajs
26. 2. 2016 / 10:21:26 (před 8 roky)
off

Do Kostí jsem se zamilovala asi před šesti lety. Neutekl mi jediný díl a bude mi chybět, až vše skončí. Ale musím i přiznat, že už je načase. Už teď se těším na určitě strhující finále :-)

zuzlajs
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 2. 2016 / 14:18:16 (před 8 roky)
off

Bude mi chybět,ale raději ukončit v nejlepším,než koukat na natahování a nudit se.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 2. 2016 / 14:49:24 (před 8 roky)
off

hmm tak táto správa ma nepotešila už som bola pripravená, že toto je posledná sérka...podľa mňa to už mali ukončiť a nie to naťahovať avšak určite budem pozerať aj 12.sérku :)

Bee Doo, Bee Doo
binnie123
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
26. 2. 2016 / 15:15:57 (před 8 roky)
off

Škoda, že už to ruší, ale na druhou stranu je lepší to skončit včas, doufám že to bude mít aspoň uspokojující konec

Martysek
26. 2. 2016 / 20:22:29 (před 8 roky)
off

Za ukončení jsem ráda, mě už seriál moc nebaví. Vlastně se naněj dívám už jenom proto, že mě zajímá ta parta lidí, ty příběhy kolem nich. Tak doufám v nějaké pěkné zakončení.

Benny_SHACK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
26. 2. 2016 / 23:21:06 (před 8 roky)
off
IcePrincess napsal(a):

doufám, že konec nebude něco ve stylu "vrátíme se na začátek, rozejdeme všechny, přesto zůstanou svým způsobem tým, nebo zabijeme jednoho hlavního hrdinu".

asi tak
ale závěr bych viděl něco ve stylu konec 10. řady ;)

Uprostřed každého problému se nachází příležitost.
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
26. 2. 2016 / 23:26:33 (před 8 roky)
off

Konec beru, fakt jsem celkem ráda :) Ale co jsem ještě radši, že se to ví takhle dopředu, tak budou mít dost času to pěkně skončit!

Wendy 4077
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
27. 2. 2016 / 09:02:56 (před 8 roky)
off

Seriál miluju některé díly víc některé míň ale jsem moc ráda že už bude poslední řada. Jsem moc zvědavá na finále :)

wendy
abbs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 2. 2016 / 10:02:26 (před 8 roky)
off

Věděla jsem, že to jednou musí skončit a nesnáším když seriály natahují do nekonečna, ale teď když se konec blíží:(... Nad tímto seriálem jsem strávila hodně času a zároveň to byl jeden z mých prvních pravidelně sledovaných seriálů. Mrzí mě to hodně, ale jsem ráda, že vědí kdy seriál skončí a doufám v nějaké finále, které mi tento úžasný seriál nezkazí.

Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
29. 2. 2016 / 08:21:04 (před 8 roky)
off

Tak dufam že na konci Hodgins začne chodiť a všetko sa dobre skončí.

jackiedanniels
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
1. 3. 2016 / 13:59:30 (před 8 roky)
off

Škoda, co ted budu dělat

Martisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 3. 2016 / 14:17:09 (před 8 roky)
off

Další srdcovka odchází do seriálového hrobu :( Bones mi budou chybět. Tento seriál mě hodně naučil a dokonce jsem se i rozbrečela, když jsem zjistila, že 12. řada je pro ně poslední. No každopádně už je nejspíš na čase a doufám, že dostanou konec jaký si zaslouží.