Alkohol nepijem, takže ma to nejako netrápi. Ale s nelicencovanou kópiou som sa už stretol, keď som bol pár rokov dozadu v Prahe a tam na jednej ulici na rohu nejaký Vietnamec predával vo svojom malom obchodíku všelijaké s prepáčením sračky a medzi nimi aj "Duff Beer". :D
Já jsem nějakou napodobeninu s červenou nálepkou a nápisem Duff Beer zaznamenal, svého času se to prodávalo myslím v Albertu nebo tak někde, jako akce. Dokonce jsem to i ochutnal, ale byl to hroznej patok :D
inekafe napsal(a):
Alkohol nepijem, takže ma to nejako netrápi.
Však pivo není alkohol ;D
To nechápu, v něměcku bylo 3 roky zpátky na každém rohu v normálních obchodech :D
V Anglii jsem na několika místech viděla prodávat Duff Bear ve stejné pixle jako v seroši a většinou hned vedle leželi Houmerovi růžové doughnuty... :)
Taky jsem to stejné pivo viděla v Chorvatsku, ale cena, ať už v Eurech, nebo v Librách mě vždycky spolehlivě odradila... :)
Ja na Duffa narazil v Dannsku a ve Francii, ale jak pise Dadulinka ty ceny byli naprosto sileny, takze mne to take spolehlive odradilo.
V Německu pár let zpátky, jsem měl taky tu možnost Duff vyzkoušet. A jednu dobu jsem ho potkával i v jednom českém supermarketu.
Tak ja som Duff videl aj tento rok (možno ten minulý), ale už neviem či to bolo v Česku alebo na Slovensku
No např. pivo Duff maj vietnamci vedle karlovejch lazní v Praze a je to strašnej hnus. :D