S mou aktuální velkou oblibou evropských kriminálek rozhodně přidávám do watchlistu. Líbil se mi i Gracepoint, takže Broadchurch je jasná volba :)
škoda
:( sakra, tenhle seriál mám dost ráda a moc mě mrzí, že 3. série bude poslední. Škoda, snad jako dvě předchozí série bude i ta 3 stejně nadupaná a my pak budeme moct vzpomínat na seriál, co si až do konce udržel svojí laťku.
Další poslední série....kdy už to zkončí?Ach jo :(
Je to škoda, ale dalo se to, bohužel, čekat... Chris jde do Doctora, David toho má taky určitě plno a těch nápadů pro další série už taky moc není (i když samozřejmě ano, ale reálně by toho pro takové jedno malé městečko bylo moc...). Jak tedy říkám, radši tři nadprůměrné série než to nějak překombinovat a zkazit. Přesto se mi ale bude stýskat :(
Mám pocit, že už delší dobu se mluvilo o tom, že třetí série bude poslední (omlouvám se pokud si to pletu s něčím jiným).
No v každém případě je to škoda, protože tenhle seriál mě zkrátka baví. A mám pocit, že druhá řada byla o malinko lepší jako ta první. Takže jsem na tu poslední zvědavá.
Ale na druhou stranu je lepší to ukončit dřív, než aby z toho vznikla nějaká pitomost.
Další skvělý seriál jde do finiše. Bude mi chybět.
Broadchurch je výborný a mám ho ráda, ale jak se říká, v nejlepším se má přestat. Alespoň se můžu těšit ještě na poslední sérii. :)
Zatím jsem viděla jen 1.sérii, na 2. se chystám. Ale i po jedné zhlédnuté sérii si myslím, že jde o velmi propracovaný seriál. Samozřejmě je škoda, že končí, ale zase je to lepší, než kdyby natahovali a upadala kvalita.
Upřímně, druhá série byla o poznání slabší a myslím, že to mohli ukončit už po ní, protože vůbec nevím, co čekat od té třetí...
mv1998 napsal(a):
Je to škoda, ale dalo se to, bohužel, čekat... Chris jde do Doctora
Nevím mám pocit že to s tím ani nijak nesouvisí. Že to byla více méně hotová věc ještě předtím než byl Chris vybrán pro DW, četl jsem to v nějakým rozhovoru s Tennantem, že tahle sérka bude poslední.
Benny_SHACK napsal(a):
Nevím mám pocit že to s tím ani nijak nesouvisí. Že to byla více méně hotová věc ještě předtím než byl Chris vybrán pro DW, četl jsem to v nějakým rozhovoru s Tennantem, že tahle sérka bude poslední.
Nemyslel jsem to tak, že by to končilo kvůli tomu, že by šel Chris do Doctora. Spíš jako že to byla taková první nápověda :D