Diskuze k článku Seriálové osudy: Castle
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 5. 2016 / 01:08:29 (před 8 roky)
off

Jsem rad, ze se to rozhodli ukoncit.

„Oko za oko a svět bude slepý..“
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 5. 2016 / 01:54:16 (před 8 roky)
off

Bez Kate by to nebylo ono, ale i tak jsem smutna z toho, ze po pristim tydnu, uz nikdy nebude dalsi sileny a vesely dil Castla. Bude mi to chybet.

eliska.musilova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 5. 2016 / 02:16:03 (před 8 roky)
off

Správné rozhodnutí. 9.série bez Kate by nebyla ono. Takto to ukončí ještě se ctí a bez ztrát na životech.

" I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath. Merry Christmas!"
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
13. 5. 2016 / 05:45:17 (před 8 roky)
off

Nevěřím, že to říkám. Ale díky bohu. Bude mi chybět starý dobrý Casle, ale aspoň to pořádně zakončí a dopřeje Kate a Castlovi šťastný konec.

timiii5
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
13. 5. 2016 / 06:06:28 (před 8 roky)
off

Tak sme spolu s Castlom prešli osemročným gymplom a musíme sa obaja posunúť ďalej. :/ Ale popravde som rada že sa nakoniec rozhodli zrušiť ho. Takto aspoň môže mať Beckett happyend

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2016 / 06:08:36
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
13. 5. 2016 / 06:14:07 (před 8 roky)
on

Nevěřím že to říkám, ale díky bohu. Další série by neměla žádný smysl.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 5. 2016 / 06:53:34 (před 8 roky)
off

Kdyby nevyhodili Stanu a Tamalu, asi bych byla pro zkrácenou rozlučkovou devítku. I když třeba tvůrci překvapí a hezky to ukončí i tak. Nebo taky ne. Každopádně by se podle mě měly takové věci u takového veterána řešit ještě před finální řadou, aby se měl seriál šanci důstojně rozloučit.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2016 / 06:54:12
hlivoj
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
13. 5. 2016 / 07:20:11 (před 8 roky)
off
Deaneira napsal(a):

presne tak, a asi ani keby tam Stana ostala.

Nesmúť za človekom, čo ťa odmietol! Veď takých ešte nájdeš stovky...
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
13. 5. 2016 / 07:30:06 (před 8 roky)
off

Hurá! Byla jsem stejně prakticky rozhodnutá na případnou devítku nekoukat. Jen nechápu ten cirkus kolem nových smluv :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Mr.Gogo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 5. 2016 / 07:33:29 (před 8 roky)
off

Konečne to pochopili že bez Caskett by to jednoducho nešlo :)

Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 5. 2016 / 08:21:34 (před 8 roky)
off

Trochu se bojím, aby měli prostor to řádně ukončit, ale další řada bez Kate by byla nesmysl.

Fenka95
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
13. 5. 2016 / 08:28:44 (před 8 roky)
off

Jsem ráda, že to ukončí teď, protože bez Stany by to ani nešlo. Jen doufám, že vymysleli finále, které si Castle zaslouží.
Ale budou mi chybět další knížky o Nikki Heatové. Byly krásné zpestření k seriálu.

janitko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
13. 5. 2016 / 08:49:27 (před 8 roky)
off

Super, zdravý rozum zvítězil .. Teď už jen doufat, že finále bude stát za to. Seriál a hlavně fanoušci si zaslouží hezké rozloučení ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2016 / 08:50:23
veruu.u
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 5. 2016 / 09:03:02 (před 8 roky)
off

Kdyby pokračovali všichni, tak bych 9. sérii možná ještě brala, ale takhle jsem ráda, že to můžou ukončit důstojně.

“We’ve all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on. That’s who we really are.”
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 5. 2016 / 09:14:53 (před 8 roky)
off

Dobrá zpráva, aspoň někdo má rozum a nedal další řadu bez Beckettové, ikdyž je mi líto, že už to končí.

"Vím, že nic nevím."
Deniii
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
13. 5. 2016 / 09:32:19 (před 8 roky)
off

Nikdy jsem nebyla tam ráda za ukončení seriálu. Další série bez Kate by byla naprostá blbost, alespoň dostaneme konec, který si seriál zaslouží :)

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
13. 5. 2016 / 09:48:10 (před 8 roky)
off

Nečekala jsem, že dostanou rozum. Dobře, že tak. Třeba tomu aspoň dají důstojný konec. :)
Ale že si dali na čas než se vymáčkli, jak to teda bude...

Pastel
13. 5. 2016 / 09:51:42 (před 8 roky)
off

Vlastně už tady bylo vše napsané, je smutné, že to končí. Ale pro seriál to je vlastně dobře, co by to bylo bez Kate.. Doufám, že to bude mít pěkný konec..

Pastelka
zuzak
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
13. 5. 2016 / 10:39:55 (před 8 roky)
off

Díky Bohu! Poslední série už za moc nestála a další díly bez Kate bych nezvládla. Doufám, že to skončí důstojně a navždy tento seriál zůstane moje srdcovka. Castle bez Kate není totiž Castle!

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 5. 2016 / 10:42:12 (před 8 roky)
off
Martysek napsal(a):

Trochu se bojím, aby měli prostor to řádně ukončit, ale další řada bez Kate by byla nesmysl.

Moje slová....

dexterav
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
13. 5. 2016 / 12:19:10 (před 8 roky)
off

Realne bol priestor na jeden zly a jeden dobry koniec...
Zase az tolko toho netreba
V pondelok sa uvidiaj ked tych slz a obmania je v trochu vela v ukazkach

vevisek
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
13. 5. 2016 / 12:43:09 (před 8 roky)
on

Díky bohu..někdo v té Americe má ještě rozum. :D Sice mně mrzí,že Castla ruší,ale připadá mi,že už dlouho to není to,co bývalo. Snad aspoň finále skončí dobře.

Alias
13. 5. 2016 / 13:44:32 (před 8 roky)
off

Takže sa nedozvieme čo bolo presne s Castleom, keď bol mimo a ani neodhalia tú tajnú organizáciu?
Hnať palicou scenáristov, ktorí dávajú nezmyselné epizódy pre epizódnosť a hlavný príbeh potom zabudnú.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
13. 5. 2016 / 14:14:28 (před 8 roky)
off

Juchuu bude čas na ďalšie serialy :D

Bee Doo, Bee Doo
shakespeare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 5. 2016 / 14:49:09 (před 8 roky)
on

Myslim,ze je to dobre. V nejlepsim se ma prestat a ne to umele prodluzovat.

dexterav
13. 5. 2016 / 15:15:08 (před 8 roky)
off

Mali to skoncit uz S7, ta posledná cast bola velmi dobra. 8 uz bola cela iba natahovanie, nemala ani uroven S7 a nieto este starsich sezon
Najhorsie je ze nam to ešte aj pokazit.
Btw urcite nepotrebujem tehotenstvo, ani 3 deti atd...
Ale nejaky pekny výlet do Pariza, popripade vsevraviace ALLWAYS :-D
ale nie na nahrobku :-/

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
13. 5. 2016 / 15:42:14 (před 8 roky)
off

Dostali rozum,díky bohu.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Bellezza
13. 5. 2016 / 16:13:34 (před 8 roky)
off

Otázne je,ako sa to celé skončí keďže sa všade píše len o zlých koncoch :(

KaTyl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
13. 5. 2016 / 16:14:56 (před 8 roky)
off

Tak sláva!

Nikdy mě nenapadlo, že se budu modlit, aby Castla zrušili. A teď jsem fakt ráda, že to udělali.

Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
13. 5. 2016 / 17:32:16 (před 8 roky)
off

Ještě před cca měsícem bych byl smutný, ale teď je to nejlepší zpráva dneška! Loučit se mi sice bude těžce, ale radši teď než potom.. Nebylo by to ono.
Teď už nezbývá nic jiného, než doufat v happyend :) a klidně i přeslazený :D

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 5. 2016 / 17:48:11 (před 8 roky)
off

To bude zase v álejích (FB, Twitter) od Stana fanatiků nablito.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 5. 2016 / 17:49:47 (před 8 roky)
off

Sbohem Castle, nikdy na těch 7 sérií nezapomenu. ( 8.sérii do toho nepočítám, ta byla tak pos***á)

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Deaneira
13. 5. 2016 / 18:08:23 (před 8 roky)
on
Bellezza napsal(a):

Otázne je,ako sa to celé skončí keďže sa všade píše len o zlých koncoch :(

pokud vím psalo se o dvou koncích jednom pokud bude další
serie tak klasicky cliffhanger a jednom když by to mělo skončit touhle serií

dexterav
13. 5. 2016 / 18:30:02 (před 8 roky)
off

vraj sú ale oba zlé pre KB
a len sa líšia v nejakých drobnostiach podľa toho či bude alebo nebude 9

"Kate Beckett is going to be dead by the end of the night and there is nothing you can do about it."

"Everything ends in tragedy, even an epic love story like yours."

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 5. 2016 / 18:38:59
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
13. 5. 2016 / 18:36:05 (před 8 roky)
off

Hurá hurá hurá:D jsem ráda že bude promyšlený konec, ale ne že bude konec...jen si myslím že Nathan může být spokojen že mu seriál vydžel 8 let:) Za týden uvidíme:(

For crying out loud!
Bellezza
13. 5. 2016 / 19:05:59 (před 8 roky)
off

Čiže žiadny happy end :-/

teraxa
13. 5. 2016 / 21:22:16 (před 8 roky)
off

Teda, z toho návalu rušení a prodlužování je tohle pro mě ta nejhezčí zpráva. Teď, aby se Castle opravdu dočkal takového zakončení, jaké si zaslouží.
Ragelly, máš můj obrovský obdiv za to kvantum informací, o které ses námi dneska podělila. Teď tu asi pobudu hodně dlouho, než to dočtu :)

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Tulrika
14. 5. 2016 / 00:09:25 (před 8 roky)
on

Tak to udělali asi tu nejrozumější věc. Sbohem Castle

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Majkl303
17. 5. 2016 / 13:56:15 (před 8 roky)
off

Tak něco málo k finále, radši ještě ve spoileru :) Já jsem spokojený! Castle byl první seriál, který jsem kdy začal sledovat (jeden z důvodů, proč je to moje absolutní srdcovka), vůbec mi tak nevadí, že to mělo takový, možná trochu přeslazený, konec. Finále hezky gradovalo a po celou dobu jsem měl opravdu špatný pocit v žaludku, že to nedopadne dobře... Když odhalili LokSat, tak se mi hodně ulevilo, i když jsem si pořád nebyl jistý, že už je opravdu konec. Scéna v bytě mě tak teda úplně nepřekvapila, stejně jsem byl ale v šoku, že by opravdu mohli oba umřít. Možná by to mělo nějakou hloubku, kdyby se to stalo, ale Castle nikdy nebyl nějaký příliš dramatický seriál, ale spíše komický, veselý, rodinný a za tu poslední scénu jsem proto velice rád. Tři děti tak jak to má být, Kate je určitě senátorka a všichni jsou spolu šťastní :) Pro někoho možná moc velký happyend, mi to ale udělalo velkou radost! Sbohem Castle, bude se mi stýskat!:( P.S. Scéna brečícího Castla, když vyjmenovával členy své rodiny, kteří ví o LokSatu, byla naprosto perfektní!

glitt.g
17. 5. 2016 / 14:27:19 (před 8 roky)
off

Tak tedy jsem čekala trochu jiný závěr ze všech těch twitterů a sneak peeků, ale jsem nakonec ráda, že to skončilo jak skončilo. Sladký závěr happy family mi přijde ale natočený jakože narychlo. A taky to býval mohl být dvojdíl, je ten díl takový přeplácaný.

Tactics is knowing what to do when there is something to do. Strategy is knowing what to do when there is nothing to do.
Majkl303
17. 5. 2016 / 14:43:46 (před 8 roky)
off
glitt.g napsal(a):

Tak tedy jsem čekala trochu jiný závěr ze všech těch twitterů a sneak peeků, ale jsem nakonec ráda, že to skončilo jak skončilo. Sladký závěr happy family mi přijde ale natočený jakože narychlo. A taky to býval mohl být dvojdíl, je ten díl takový přeplácaný.

To sice jo, ale myslím, že můžeme být rádi aspoň za tohle :D Taky jsme mohli dostat mrtvou Kate a 9. sérii bez ní... Tak by to totiž nejspíše dopadlo, podle té předposlední scény :/

dexterav
17. 5. 2016 / 15:06:56 (před 8 roky)
off

Jop vykorculovali z toho paradne, ovca cela vlk syty :-D

Drunk_Queen
17. 5. 2016 / 18:26:20 (před 8 roky)
off

Možná jsem nekoukala dost pozorně, ale když Castle přiznával, kdo všechno ví o LockSatu, nemohl vědět, že o něm ví i Espo s Ryanem, ne? O.o

Deaneira
17. 5. 2016 / 19:37:34 (před 8 roky)
on

Tak za mě spokojenost, tenhle konec je pro takový seriál naprosto v pořádku. fakt si myslím že by tu předposlední scénu Kate neprezila kdyby byla další série

Stiletto42
17. 5. 2016 / 19:44:37 (před 8 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Možná jsem nekoukala dost pozorně, ale když Castle přiznával, kdo všechno ví o LockSatu, nemohl vědět, že o něm ví i Espo s Ryanem, ne? O.o

To jsem si taky nejdřív myslela, ale projela jsem si to znovu. Okolo 17tý minuty Castle telefonuje s Kate- C: You were supposed to grab Vikram
and then come straight here. K: I know, but that was before the guys were brought in on this ...

"Yes, sir, Captain TightPants"
Drunk_Queen
17. 5. 2016 / 20:20:21 (před 8 roky)
off
Stiletto42 napsal(a):

To jsem si taky nejdřív myslela, ale projela jsem si to znovu. Okolo 17tý minuty Castle telefonuje s Kate- C: You were supposed to grab Vikram
and then come straight here. K: I know, but that was before the guys were brought in on this ...

Jo no jo! Děkuju, úplně jsem na tohle zapomněla.

dexterav
17. 5. 2016 / 20:58:10 (před 8 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Tak za mě spokojenost, tenhle konec je pro takový seriál naprosto v pořádku. fakt si myslím že by tu předposlední scénu Kate neprezila kdyby byla další série

to je v podstate isté kedže tam už nemala hrať SK :)

Janulka93
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
17. 5. 2016 / 21:23:58 (před 8 roky)
off
dexterav napsal(a):

Jop vykorculovali z toho paradne, ovca cela vlk syty :-D

Řečeno naprosto přesně.
Ale tak, já raději ty happyendy, ten konec, který vypadal, tak jak vypadal, by mě neuspokojil. :D

Bellezza
18. 5. 2016 / 02:32:10 (před 8 roky)
off

Tak ja som velice rada za ten koniec.Ešteže to zarezali,lebo Kate by to určite neprežila a taký krásny záver by sme nikdy nemali.

Mithrilien
18. 5. 2016 / 08:54:15 (před 8 roky)
off

Přiznám se, že mi finále vyrazilo dech (v tom špatném slova smyslu). O poslední minutě ani nemluvě - to byla prostě trapárna, jinak to říct nejde :/
Překvapuje mě že tu jsou tak smířlivé komentáře, mně to přišlo na úrovni Dallasu: "Bobby umřel." o 20 dílů dál vychází živý ze sprchy "Ne, neumřel, jen se vám to zdálo!" :D

Škoda, sedmá série mě už tolik nebavila, poslední ze začátku taky ne, ale v půlce chytli druhý dech, začalo to mít šťávu jako první sezóny.. no a teď tohle. Odfláknutej uhoněnej nesmyslnej závěr. Ufff.

dexterav
18. 5. 2016 / 10:01:51 (před 8 roky)
off

Tak to je problem toho ze cela s8 uz je taka divna mno.
Ono sme mrtvolky ani nevideli :-) aj ked len asik tesne.
A ten koniec, myslim ze Castle bol fakt o nom a jeho muze.
Podla mna na S7 tu ma len zopár epizód ak vobec

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
18. 5. 2016 / 12:12:06 (před 8 roky)
off
Deaneira napsal(a):

zejmena pokud by to bylo bez jedne poloviny hlavniho paru ;-)

Pipa22
18. 5. 2016 / 12:15:06 (před 8 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Tak něco málo k finále, radši ještě ve spoileru :) Já jsem spokojený! Castle byl první seriál, který jsem kdy začal sledovat (jeden z důvodů, proč je to moje absolutní srdcovka), vůbec mi tak nevadí, že to mělo takový, možná trochu přeslazený, konec. Finále hezky gradovalo a po celou dobu jsem měl opravdu špatný pocit v žaludku, že to nedopadne dobře... Když odhalili LokSat, tak se mi hodně ulevilo, i když jsem si pořád nebyl jistý, že už je opravdu konec. Scéna v bytě mě tak teda úplně nepřekvapila, stejně jsem byl ale v šoku, že by opravdu mohli oba umřít. Možná by to mělo nějakou hloubku, kdyby se to stalo, ale Castle nikdy nebyl nějaký příliš dramatický seriál, ale spíše komický, veselý, rodinný a za tu poslední scénu jsem proto velice rád. Tři děti tak jak to má být, Kate je určitě senátorka a všichni jsou spolu šťastní :) Pro někoho možná moc velký happyend, mi to ale udělalo velkou radost! Sbohem Castle, bude se mi stýskat!:( P.S. Scéna brečícího Castla, když vyjmenovával členy své rodiny, kteří ví o LokSatu, byla naprosto perfektní!

graficky je to NADHERNY prispevek ;-), uplne me dostal :-)

Hitchhiker
22. 5. 2016 / 13:29:49 (před 8 roky)
off

Mě by teda zajímalo jak ot že tam přišel když sedělo DNA a všechno...:D Kdyby tam nebyl ten nápis o sedm let později, tak bych si i myslela že je to jen Castlova představa..jak se z tohohle dostali mi hlava nebere...:( a dvojdíl by to opravdu chtělo:(

For crying out loud!
Majkl303
22. 5. 2016 / 17:57:52 (před 8 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Mě by teda zajímalo jak ot že tam přišel když sedělo DNA a všechno...:D Kdyby tam nebyl ten nápis o sedm let později, tak bych si i myslela že je to jen Castlova představa..jak se z tohohle dostali mi hlava nebere...:( a dvojdíl by to opravdu chtělo:(

Tak jestli byl LokSat opravdu tak dobrý, jak ho celou dobu prezentovali, tak zkrátka mohli mít někoho nasazeného v laborce, kdo jim zmanipuloval výsledky toho DNA testu nebo něco podobného :) A co se týče toho, jak se z toho mohli dostat živí, tak to je celkem jednoduché. To co Castlovi mohlo dojít i Ryanovi nebo Espovi, Martha/ Alexis mohla přijít domů, sousedi mohli slyšet výstřely, cokoli :D to už mi tak nereálné nepřijde.. ale o dvojdíl si to opravdu zasloužilo, to se hádat nebudu :)

Drunk_Queen
22. 5. 2016 / 18:15:39 (před 8 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Tak jestli byl LokSat opravdu tak dobrý, jak ho celou dobu prezentovali, tak zkrátka mohli mít někoho nasazeného v laborce, kdo jim zmanipuloval výsledky toho DNA testu nebo něco podobného :) A co se týče toho, jak se z toho mohli dostat živí, tak to je celkem jednoduché. To co Castlovi mohlo dojít i Ryanovi nebo Espovi, Martha/ Alexis mohla přijít domů, sousedi mohli slyšet výstřely, cokoli :D to už mi tak nereálné nepřijde.. ale o dvojdíl si to opravdu zasloužilo, to se hádat nebudu :)

Mně třeba nejde do hlavy, jak by vůbec mohli přežít třeba do doby, než by přijela záchranka, protože to vypadalo, že jsou na tom dost zle.

dexterav
22. 5. 2016 / 18:16:07 (před 8 roky)
off

tak dna sa dá lahko niekde dosadiť
stačí podhodiť vlas a ked tam nič iné neni...
nj tých 7 rokov to zachránilo
stále sa mi nechce veriť že už je koniec :/

Hitchhiker
22. 5. 2016 / 18:16:49 (před 8 roky)
off
mv1998 napsal(a):

Tak aspoň něco :D Ač se mi zdálo finále HIMYM jak chtělo zpackané, tak to zakončili aspoň se ctí. Toto zcela odpovídalo reálné situaci, kdy se do poslední chvíle nevědělo jak to bude dál.

Jinak souhlasím Nathan v tomto dílu naprosto exceloval:D

For crying out loud!
Hitchhiker
22. 5. 2016 / 18:23:51 (před 8 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Mně třeba nejde do hlavy, jak by vůbec mohli přežít třeba do doby, než by přijela záchranka, protože to vypadalo, že jsou na tom dost zle.

No právě

No právě, taková zranění většinou končí stěží posledními slovy..taky by trvalo než by jim to došlo...už předtím ty situace měli celkem perfektně načasované, ale toto mi přišlo už moc.

For crying out loud!
Majkl303
22. 5. 2016 / 18:34:54 (před 8 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Joo tak to je věc druhá. To mi taky přišlo divné :D ale tak přežili, což jsem si přál, takže jsem se asi rozhodl, že to nebudu řešit... ale nejlepší by bylo kdyby tam prostě celou tu scénu nedávali a radši hned skočili na tu finální, kterou by tak mohli aspoň trochu protáhnout. :)

Bellezza
22. 5. 2016 / 19:04:40 (před 8 roky)
off

Tak presne túto otázku som si kládla aj ja.Že ako to vôbec mohli prežiť.Teda skôr Beckett,lebo podľa zranení a hlavne toho krvácania bola na tom o dosť horšie ako Castle.Síce je jasné,že keby bola deviata séria tak neprežije.Ale nakoniec to na tie nejasné spoilery celkom dobre dopadlo.Nehovorím že ma taký záver uspokojil,ale vždy lepšie akoby mali skončiť na podlahe a potom len titulky...

dexterav
22. 5. 2016 / 19:10:33 (před 8 roky)
off

na konci S3 to tiež nebola ale vôbec pekná rana čo KB schytala :D
fakt sa dá len polemizovať či by prežili alebo nie
ale vzhľadom na situáciu, to rozriešili vcelku dobre
ale aspoň nejakých +15 min si to zaslúžilo napr ako diel Threads/StargateSG1
somm zvedavý či bude alternatívny koniec ako bonus :D

Suezz
24. 5. 2016 / 12:25:00 (před 8 roky)
off

No jako konec mě to teda vůbec neuspokojilo... To jako celej slavnej LokSat byl ten trapnej děda s tím právníkem? Honí ho tam dvě série a pak je to taková frk-frk rychlovka? Ta poslední minuta tam byla hodně divně přilepená, taky sem prvně nechápala, jestli to nejsou jejich předsmrtné halucinace či něco takovýho... To byla teda trapárna...
Ale lepší teda, než kdyby někdo z nich tam umřel, to asi jo... :)

dexterav
24. 5. 2016 / 16:40:40 (před 8 roky)
off

A to si predstav ze v tej prilepenej traparne by KB zomrela :-D :-/