No, bylo to hezkých 7 let, ale bylo načase. Chválím rozhodnutí s citem to ukončit dřív, než se to změní ve splácaninu.
Nevada napsal(a):
No, bylo to hezkých 7 let, ale bylo načase. Chválím rozhodnutí s citem to ukončit dřív, než se to změní ve splácaninu.
souhlas,
odchodu Kalindy jsem uprimne zelela ;-)
Tejto vete tak trochu nerozumiem .. Vyprávění příběhu o vzdělávání se Alicii Florrick je kreativní životní sen.
Neeee
sandokan555 napsal(a):
Tejto vete tak trochu nerozumiem .. Vyprávění příběhu o vzdělávání se Alicii Florrick je kreativní životní sen.
Jakože to tvůrce hodně naplňovalo :D
Je to velká škoda :(
ragelly napsal(a):
Jakože to tvůrce hodně naplňovalo :D
jj to chapem ale to slovo o vzdelavani sa ... Alicii .. nie Alicie takkze vzdelavat sa o nej? alebo ona sa vzdelavala? tejako tie slova s tou koncoukou Alic"ii" mi tam nesedia.
Ale to je jedno o tom clanok nebol .. dufam ze to vhodne zakoncia, serial som nejako nesledoval a uvidim ci si ho pozriem, ked ho uzavru, zatial mam dost rozpozeraneho a dobieham resty ..napr. Gilmorky prave sledujem ...
I když se to dalo čekat, tak mě to stejně mrzí, ale asi už bylo na čase...
Čekala jsem to,ale stejně jsem zklamaná.
YES!! Ano, končí, anooo. Ale pochopte mne dobře, já ten seriál mám ráda, ale už tak moc Alicii přeju happyend, že to by mi nikdo nevěřil. Věrně napsaný a zahraný seriál, když mám teda takový pocit.
Bude mě to strašně mrzet, na druhou stranu už chci, aby byla šťastná a jestli bude s Jeffry Deam Morganem, tak jí to i upřimně závidim (i přeju :D).
Sleslikslicka napsal(a):
Bude mě to strašně mrzet, na druhou stranu už chci, aby byla šťastná a jestli bude s Jeffry Deam Morganem, tak jí to i upřimně závidim (i přeju :D).
Já bych jí víc přála (a záviděla) Matthewa Goodea/Finna Polmara, když už to nevyšlo s Willem. Morgan se tam furt kření jak debil. V prvních dílech byl zábavný, ale pak mi začal se svým výrazem "jsem kříženec roztomilého medvídka a nebezpečného psychopata" trochu vadit.
Ostatně, M.Goode se měl podle zpráv z léta v pár epizodách objevit, tak snad (mi) to během těch závěrečných epizod splní a Finn se ještě ukáže.
Juliannu mám moc ráda už od dob ER, takže tohle patří mezi moje 'Chci vidět' :)
Evidentně ten seriál stojí za to!