Tak to je škoda, i když jsem to čekal.
Tak to mě hodně mrzí :( Reborn se mi líbí snad víc než první série hrdinů, o těch pozdějších ani nemluvě...
:-((( To není fér, ale alespoň se ukončí příběh.
Ne! Proč se zase něco ruší? :-( Myslím si, že je to dobrý seriál a měl hodně dobře naběhnuto na další řady. :-/
Škoda,ale dalo se to čekat...snad se finále povede.
IcePrincess napsal(a):
:-((( To není fér, ale alespoň se ukončí příběh.
Na to jsem už spolíhal tolikrát... :D No, jen se nenech zaskočit, až tam bude na konci cliffhanger.
La.Volpe napsal(a):
Na to jsem už spolíhal tolikrát... :D No, jen se nenech zaskočit, až tam bude na konci cliffhanger.
Cliffhanger tam bude na 100%. Určitě si tam nechali vrátka pro druhou sérii a teď už to změnit nestihnou, když finále je příští týden. Budeme rádi, když ten cliff bude co nejmenší :)
Ale samozřejmě budu rád, pokud se pletu :)
La.Volpe napsal(a):
Zaskočená nebudu. Jen řeknu "No jasně...".
Locke napsal(a):
Cliffhanger tam bude na 100%. Určitě si tam nechali vrátka pro druhou sérii a teď už to změnit nestihnou, když finále je příští týden. Budeme rádi, když ten cliff bude co nejmenší :)
Nechci psát, že jsem to říkal, ale ... ale jo, napíšu to. Já jsem to říkal :)
Locke napsal(a):
Nechci psát, že jsem to říkal, ale ... ale jo, napíšu to. Já jsem to říkal :)
No jo. Kring je prostě šmejd. :-D
Heroes skončily strašným cliffhangerem a když po letech udělají pokračování, všichni doufají, že to nedopadne stejně ale Kring nezklamal :)
lukascoolarik napsal(a):
No jo. Kring je prostě šmejd. :-D
Aneb jak posrat posranou sérii. :) (Omlouvám se za vulgarismy)
migilko napsal(a):
Aneb jak posrat posranou sérii. :) (Omlouvám se za vulgarismy)
A přitom stačilo tak málo, aby z toho byl skvělý reboot. Návrat více původních postav, lépe napsané nové postavy, charismatičtější noví herci, poutavý a ucelený příběh... Místo toho jsme se dočkali průměrné vykrádečky původních Hrdinů, která slibovala uzavřený příběh, ale místo toho přišla zbytečně natahovaná nuda plná zbytečných postav, které jenom braly čas skutečně zajímavé zápletce, která však přišla až v posledních vteřinách celého seriálu. Kring je prostě nepoučitelný. :-D
Ten cliffhanger nebyl tak hrozný, ale i tak mě to naštvalo. Nevíme, co se stalo s Mattem, Hirem a ještě k tomu se z otázky, kterou jsem si kladla od poloviny série se stal cliffhanger. Hodně rozšířena teorie je, že by otec mohl být Syler. Nebo konečně pořádný záporák podle toho, jak Angela reagovala.
To nejlepší přišlo až nakonec, sakra!
Krieg tvrdí, že sága pokračuje, takže seriál buď převezme jiná stanice, další komiks, hra nebo web série. Něco z toho.