Supeeeeer teším sa! :) Ale som zvedavý čo spraví so sledovanosťou Tonyho odchod!
Sledovanost se sice drží, ale s kvalitou to jde v posledních letech z kopce, navíc teď bez Tonyho ? To co dělalo tenhle seriál tak velkolepý byli původní nezaměnitelné postavy.
Za prodloužení jsem ráda, ale nedokážu si NCIS představit bez Tonyho...uvidíme, jak vyřeší jeho odchod
Ta "vysoká úroveň" už dávno není tak vysoká, jak si myslí. Ale chápu, že to má sledovanost.
Osobně jsem se přestala dívat po 11. sérii, a nějak nemám chuť do dohánět.
Nevada napsal(a):
Ta "vysoká úroveň" už dávno není tak vysoká, jak si myslí. Ale chápu, že to má sledovanost.
Osobně jsem se přestala dívat po 11. sérii, a nějak nemám chuť do dohánět.
Jsem na tom přesně tak stejně :D i když už to nebylo "ono" jako v prvních řadách, do té 10 serie se na to dalo koukat.
Tohle si nemůžu odpustit! Jupíjajej :D
To je super:D. NCIS je pro mě klasika, která mě asi nikdy neomrzí. Takže rozhodně sleduju dál ať se děje, co se děje:). Bez Tonyho to sice asi nebude jako dřív, ale změnu postav zvládli vždy dobře (na Zivu jsem si sice zvykala docela dlouha, ale ta byla jediná), tak budu doufat, že i tentokrát vyberou někoho sympatického..
Yes!
Samozřejmě jsem zvědavá, jak to bude vypadat bez Tonyho, ale naštěstí máme McGeeho a Abby :)
Ještě potřebuju vědět, jak to dopadne s Los Angeles..?? Snad se to brzo dozvíme
24ron24 napsal(a):
Supeeeeer teším sa! :) Ale som zvedavý čo spraví so sledovanosťou Tonyho odchod!
Presne moja reč!
abbs napsal(a):
To je super:D. NCIS je pro mě klasika, která mě asi nikdy neomrzí. Takže rozhodně sleduju dál ať se děje, co se děje:). Bez Tonyho to sice asi nebude jako dřív, ale změnu postav zvládli vždy dobře (na Zivu jsem si sice zvykala docela dlouha, ale ta byla jediná), tak budu doufat, že i tentokrát vyberou někoho sympatického..
super zprava,
toto je serial, kde jsem rada, ze miva kolem 24ti epizod na serii :D
Ak to nevyhra Angie Harmon tak to nebude ono dúfam že to vyhrá ona je najlepšia potom by NCIS mohlo dalších 5 sezón pokračovať kludne aj bez Michaela :) ale osobne by som to ukončil po 15 sezóne už je to dosť staré a všetci herci chcú skončiť takto by sa to dôstojne vyriešilo aj keď Marka Harmona mám rád a chýbal by ale zas by bolo divné keby mal Gibbs v NCIS 70 rokov ..
Už na to nějakou dobu nekoukám , ale neodpískala jsem to nadobro. Asi to zkusím dohnat a uvidím, jestli mě to dokáže ještě znovu zaujmout.
Super zpráva
To je nejlepší zpráva dne!!!!
To bude mít máma radost, až jí to řeknu :-D
Ncis má na to aby měla minimálně 20 řad
Šín Martin napsal(a):
Ncis má na to aby měla minimálně 20 řad
No nemyslím, že dovtedy tam bude Harmon. Seriál je zcela závislý na ňom!! Kým bude mať chuť a bude podpisovať zmluvy tak aj seriál bude bežať, ale akonáhle už aj on oznámy odchod, tak tým jednoznačne ukončia aj celý seriál. Neverím žeby skúsili pokračovať bez neho, aj keď nič nie je samozrejme isté že jo. Nádej som videl v tom, že ak by odišiel Gibbs tak by to ešte teoreticky mohol prevziať Tony, ale keď odchádza ešte predtým tak už tomu nedávam veľké nádeje :P
Každý herec je někde nahraditelný
Som síce rada že to predĺžili no rohodnutie či to budem ďalej pozerať závisí u mňa od toho ako vyriešia Tonyho odchod a kto ho nahradí. Už na Emily som si zvykla až teraz a momentálne si to vôbec neviem predstaviť bez Tonyho charizmy.
http://www.buddytv.com/slideshows/ncis/8-actresses-who-should-replace-tony-on-ncis-2194.aspx
Mimichodom asi ho nahradí žena a to niektorá s týchto - u mňa vedú Yvonne Strahovski,Angie Harmon,Maggie Q a Summer Glau :)
Dôverujem scenáristom, že si dobre poradia s náhradou TOnyho. A teším sa tomuto predĺženiu. Chvíľu som si pred pár sezónami dala pauzu s týmto seriálom a som rada že sa mi naň vrátila chuť. Mám pocit aspoň pre mňa že čím viac sérií tým sa zo seriálom ľahšie lúči(no okrem priateľov :D ) Tak to nebude také tragické ak sa o tom po tej 15 stej rozhodnú.
Myslim, ze Tonyho odchod zvladli skvele. Bude mi tam ale chybet.