A já tak doufala, že 6. série bude poslední a zkrácená. Zatím to tak bohužel nevypadá. Další série o Hookovi a Emmě, já už se na to asi fakt vybodnu.
já už se tak těším na 100. epizodu. Sice mě trochu naštavalo, že si Rumpl zase našel cestu k dýce, ale snad to bude mít dobré pokračování...
Eh.. no.. pořád mě to relativně baví, ale už by to vážně chtělo radši konec. :/ Děj už se pomalu celý opakuje - Rumple už byl dobrý i špatný asi 3x, paměť všichni ztratili už asi 5x - a fakt si nejsem jistý, jestli je ještě co vymýšlet. No snad to dopadne dobře, budu v to aspoň doufat. :)
Dobrá zpráva :) seriál mám ráda, ale musím uznat, že se to celé jakoby řítí do konce... snad dají všechnu sílu do šesté série a pak tomu dají nějaké epické finále.
Je to doma! Super zpráva. Nemůžu se dočkat dalšího dílu, natož další série :D
Asi to bude znít nevděčně, ale nevím jestli je další série dobrým krokem. Já jsem vždy za to (a to u jakéhokoli mého oblíbeného seriálu), aby skončil se ctí. Radši uvidím kvalitní 3-4 série, než nekvalitních 10. Jak už bylo řečeno, Once se už jen opakuje, nevím, jestli má ještě co nového nabídnout. 1. a 2. série měly hlavní zápletky, které utáhly celou sérii, pak už se to začalo dělit na bloky A a B a to mi docela vadí. Tak uvidíme, co předvede podsvětí.
Jupí! Tak to mě teda potěšili, OUaT je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů :) sem zvědavá jaký bude podsvětí a co vymyslí pro 6. sérii :)
Jsem nadšená a vlastně jsem to čekala, tahle série se mi hodně líbila. Jen Pan Gold už neví co by.
Jinak mě Emma a Hook nevadí, spíše mi vadí Rample a Belle...nevím, co z nich chtějí ještě vyždímat.
Prozatím to beru jako super zprávu. Na Once už jsem se pár let chystal, ale nakonec jsem se do něj pustil až díky COOLu. Zatím jsem jen na konci druhé řady, ale neskutečně mě to baví. Tak snad mě zbylé série neotráví. :)
TO je super . jeste bych v seznamu osudu serialu opravil Wayward Pines - obnoven:-)
joliete napsal(a):
TO je super . jeste bych v seznamu osudu serialu opravil Wayward Pines - obnoven:-)
Když mrkneš, tak tam je Wayward 2x - poprvé 17. 7., když ho zrušili, podruhé 10. 12., když si to rozmysleli :D
Pohádka mi moc moc chyběla :)
Oncíčko mám ráda, ale 6. série je už moc. Ta čtvrtá se mi sice líbila díky Anně z Frozen a pak díky Cruele, ale už od té doby to šlo z kopce... Možná zbytečně protahují dlouhou a bolestivou smrt, místo aby udělali důstojný odchod, dokud to ještě má smysl... Nicméně koukat samosebou budu ;)