Tak jeden zdroj už dokonce uvádí, že zprávu potvrdila už i stanice.
I když jsme to všichni čekali, stejně mě to štve. :(
Prostě je to svou kvalitou a velmi chytrým, propracovaným obsahem unikátní seriál. Kdyby na kvalitě klesal, tak bych nic nenamítala, on se ale v posledních dvou letech děje opak a kvalitativně stoupá. Achjo, budeš mi chybět, POI. :'(
Asi nezbývá nic než jen doufat, že všechny postavy přežijí finále ve zdraví. Asi bych jim neodpustila, kdyby poslali někoho na onen svět.
ragelly napsal(a):
Tak jeden zdroj už dokonce uvádí, že zprávu potvrdila už i stanice.
Ach, ta naše nerozhodná CBS... :-D
No tak se zdá, že veškerá naděje je bohužel ztracena. Tento skvělý seriál mi bude opravdu chybět. Jestli zruší ještě Madam, nebo Limitless, tak se na CBS naštvu.
Za odvahu zapíchnout to na vrcholu dávám palec nahoru.
Navíc se obávám, že kdyby to mělo pokračovat, tak v 6. sérii by z toho vznikla volovina typu Terminator Salvation.
Matuush napsal(a):
I když jsme to všichni čekali, stejně mě to štve. :(
Prostě je to svou kvalitou a velmi chytrým, propracovaným obsahem unikátní seriál. Kdyby na kvalitě klesal, tak bych nic nenamítala, on se ale v posledních dvou letech děje opak a kvalitativně stoupá. Achjo, budeš mi chybět, POI. :'(
tesim se alespon na tu patou, hlavne, ze se vraci jedna z dulezitiych postav :D
Také si myslím, že v nejlepším se má přestat. Tenhle seriál mám moc ráda a protože zřejmě nebude mít možnost se rozpliznout do neurčita, bude se na něj vzpomínat a budeme si ho znovu pouštět.
Nevada napsal(a):
Za odvahu zapíchnout to na vrcholu dávám palec nahoru.
Navíc se obávám, že kdyby to mělo pokračovat, tak v 6. sérii by z toho vznikla volovina typu Terminator Salvation.
Někde jsem četla informaci, že tvůrci mají dostatek materiálu určitě na dvě série. Sice mě to mrzí, ale už i ve 4. sérii se našel nějaký ten kopanec, takže radši skončit dřív, než z toho bude břečka.
No jo no,je to škoda,očekávaná,ale přes to velká škoda.
Doufám v dobře uspokojivý konec. Jinak budu naštvaná! John Reese si mě naprosto získal a chci, aby dobře skončil (seriálově naivní, ale no a co).
Jsem za tento seriál hrozně ráda a samozřejmě jsem zklamaná, že končí 5. sérií. Ale konec bude uzavřený, finále se blíží, všichni jsme měli čas se na to připravit :) A teď už si to jen užívat do poslední sekundy...
všichni jsme to čekali, jnak to ani dopadnout nemohlo s těmi odklady a krácením série...ale o to víc si to teď užijem v dvojnásobné dávce týdně...
Pět sérii je málo, ale jsem ráda i za pět, nahnuté to bohužel měli již dlouho.
Je to škoda, POI patřil k mým oblíbeným seriálům, na druhou stranu je dobře, že vymysleli (doufejme:p) nějáký solidní konec v 5. sérii, než aby seriál skončil otevřeně... a vždycky je tu možnost nějákého pokračování nebo spin-offu - to záleží na konci seriálu.
Jinak byl seriál propracovaný opravdu skvěle. Poslední serie trochu slabší, ale pořád je to super podívaná - narozdíl třeba ve srovnání s TWD, kde to co předvádějí v 6. (místama i v 5.) sérii, je něco hrozného... už to není drama, ale skoro dokument - fakt hrůza, co se s tímto seriálem stalo, ale to tady rozvádět nebudu..
Jako bonus má(měl) POI velmi kvalitní intro a to již od druhé epizody, což osobně hodnotím jako velké plus, jelikož přes půl seriálů už intro ani neřeší a hodí tam jen jeden screen s efekty, "aby se neřeklo", tady si s tím hodně vyhráli - jakožto člověk, který s tímto má zkušenosti, vím co je s každou blbostí práce a v tomto intru (vlastně i v celém seriálu) je opravdu skvělá editace, klobouk dolů :)