Tak to mě mrzí celkem hodně, Eureka je zlatě oddechová věc. Velká škoda. Naděje ale stejně žije, času ještě dost :)
tak to je velká škoda :/ seriál byl fajn, nemůžu říct, že bych se u nějakého dílu vyloženě nudil...Šerife Cartere budete mi chybět...
to nechápu. připadá mi, že to je jejich největší hit. překvapivě jsem slyšela jen dobré odezvy na změnu časové linie, nebo jak to nazvat, což bylo riskantní, tak nechápu, proč ji ruší. jeden z nejlepších seriálů.
ševča napsal(a):
to nechápu. připadá mi, že to je jejich největší hit. překvapivě jsem slyšela jen dobré odezvy na změnu časové linie, nebo jak to nazvat, což bylo riskantní, tak nechápu, proč ji ruší. jeden z nejlepších seriálů.
Mně je to také líto, ale podle mě je jejich největším hitem Warehouse 13, které mě baví o něco víc a zřejmě i dostane čtvrtou řadu.
Tak to mě fakt mrzí. Pokud to ale nějak zakončí, tak jim to nebudu mít až tak za zlé. Ale je to škoda :(
Nevěřim. Nevěřim. Nevěřim.
Pravděpodobnější je, že je dneska 1. dubna a je apríl. :D
Tomu nevěřím, zítra určitě přijdou s tím že sice zrušili původních 6 objednaných epizod a místo nich jich objednávají rovnou 12 ...
Asi by měl SyFy vést někdo normální... z tohohle usuzuji, že tam sedí s prominutm nějaký dement.
NEWS: SyFy Objednalo jednu epizodu navíc, kterou celý seriál ukončí, aby seriál nezůstal neuzavřený.
Fruiko napsal(a):
NEWS: SyFy Objednalo jednu epizodu navíc, kterou celý seriál ukončí, aby seriál nezůstal neuzavřený.
tak spoň že tak :)
škoda, Eureka je opravdu povedená - a mě osobně připadá lepší na Warehouse 13 (i ten sleduju)
Je to škoda Eureka a Warehouse 13 jsou nejlepší seriály co SyFy vytvořili...
Ale na druhou stranu nekonečné seriály nestojí za nic...
Takže s nadšením dokoukám zbylé 2 serie co jsem ještě nevyděl a budu doufat alespoň v pokračování Warehouse .. Nevíte jestli Warehouse plánuje další serie ?