Díky za článek, hned jsem si to video s Angie Harmon vyhledala.
Super článek! Opravdu je Maggie Lawson vdaná? I kdyby, tak se v roce 2006 teprve seznámili, ne?
Lizara napsal(a):
Super článek! Opravdu je Maggie Lawson vdaná? I kdyby, tak se v roce 2006 teprve seznámili, ne?
Teď jsi mě dostala :D Na imdb to píšou, ale na wiki je u ní napsáno, že je ve vztahu s někým jiným. Takže je dost možné, že můj zdroj to má špatně a oni spolu jen randili a někdy pak se rozešli...
ragelly napsal(a):
Teď jsi mě dostala :D Na imdb to píšou, ale na wiki je u ní napsáno, že je ve vztahu s někým jiným. Takže je dost možné, že můj zdroj to má špatně a oni spolu jen randili a někdy pak se rozešli...
Na jejím Twitteru se před pár minutama objevila fotka ze svatby Benem Koldykem. Tak dnešek mě dost překvapil. Myslela jsem, že pořád chodí s Jamesem Rodayem, ale nejsou manželé, ale že si vzala někoho jiného, to jsem už vůbec nečekala. :D
Lizara napsal(a):
Na jejím Twitteru se před pár minutama objevila fotka ze svatby Benem Koldykem. Tak dnešek mě dost překvapil. Myslela jsem, že pořád chodí s Jamesem Rodayem, ale nejsou manželé, ale že si vzala někoho jiného, to jsem už vůbec nečekala. :D
taky jsme překvapená, jsem si myslela, že s Rodayem je furt, wau
Lizara napsal(a):
Já si taky myslela, že spolu furt jsou, hell
Podle mě jsou s Jamesem pořád spolu... Fotku ze svatby s Benjaminem jsem nikde nenašla a tak 3 měsíce zpátky jsem někde naopak viděla diskuzi o tom, že je zasnoubená s Jamesem, ale nic se nepotvrdilo.
http://psychlowdown.tumblr.com/
Tady píšou to o tom zasnoubení. Na jiných stránkách zase stojí, že je pořád s Jamesem. V tom aby se čert vyznal.