Diskuze k článku Novinka pod lupou: Public Morals
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
25. 8. 2015 / 10:01:39 (před 9 roky)
off

Tak tomuhle já šanci rozhodně dávám. Detektivka z této doby a ta hudba... O la la. :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
hledaseniki
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 8. 2015 / 10:34:16 (před 9 roky)
off

Na tohle si brousím zuby už dlouho a konečně jsem se dočkala. Rozhodně si to nenechám ujít. :-)

MountainLionet
Uživatel od první verze | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
25. 8. 2015 / 22:48:01 (před 9 roky)
off

Ameriku druhé poloviny 20. století zbožňuju, takže mám taky v hledáčku. Hudba, auta, ohoz, chlapi v kloboucích, stará škola... Navíc je to krimi.

In a land of predators a lion never fears the jackal.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 1. 2021 / 11:14:23 (před 3 roky)
off

Dokoukáno. Tak starý rest, že pokud se mi bude hodit do výzvy, tak ho můžu použít, protože jsem nikdy dřív pilot neviděla :)

Každopádně vizuálně je seriál moc pěkný, příběhově ale drhne, takže mi ve výsledku vyšlo průměrné hodnocení. Epizody sice utíkají, že ani nevíte jak, ale ve výsledku si z nich nic nepamatuju, protože mě příběh nedokázal upoutat. Pochopila jsem jen to, že jde o boj policie proti zločinu, ale korupce vládne světu, a tak dělají policisté the next best thing a nesnaží se zločince dostávat za mříže, ale krotit je do té míry, aby byl na ulicích zachován alespoň trošku pořádek, jak jen to jde.

Postavy, stejně jako příběh, jsou průměrné. Měla jsem strach, jak na mě bude působit Edward Burns v hlavní roli, když je zároveň i tvůrcem seriálu, ale musím říct, že toho si jako jediného budu pamatovat, protože svéráznost svého hrdiny zahrál moc dobře, a to především ve vztahu k rodině (konkrétně synovi).

Závěr:
Otevřený, je jasné, že se počítalo s pokračováním. Na Joe Pattona byl spáchán atentát, když s ním vybouchlo auto. Jeho syn Tommy Red se vydává na útěk, protože je jasné, že nyní půjdou po něm, ať už policisté, tak i skuteční pachatelé (pokud to nebyl on - nevíme, kdo to udělal). Terry koupí manželce vysněný domek v bezpečnější části města. Charlie slíbí Stacey, že si to vyřídí s chlápkem, který jí nezaplatil za sex požadovanou částku, ale nakonec vidíme, že se na něj sice zle dívá, ale neřekne mu ani slovo. Poté přijde ke Stacey domů a dá jí dlužné peníze s tím, že je vše vyřízeno (pravděpodobně ze svého). Ona s ním chce navázat vztah, ale on jí odmítne s tím, že je prostitutka a on policajt a odejde. Stacey po něm začne řvát a vzteky shodí dekorace z poličky.