Diskuze k článku Scéna měsíce: Červenec 2015
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
6. 8. 2015 / 16:13:26 (před 9 roky)
on

S Hannibalom aj True Detectivom súhlas, skvelé scény, pri tom TD som si hneď spomenul na záver 4. alebo 5. epky 1. série, ak sa nemýlim, kde Rusty držal toho svojho "kamaráta" pod zbraňou a seriál nám naservíroval jednu dlhú scénu, úplne bez strihu, len jedna kamera, jeden dlhý záber, ako sa snažili dostať z tej černošskej štvrti a nakoniec ich odtiaľ autom odviezol Marty. Omg, to bolo úplne epické, podobne je na tom aj táto scéna z 2x04, aj keď som si viackrát hovoril, že tí, ehm, "policajti" by občas mali zájsť na strelnicu. :'D

Inak byť výber na mne, jednoznačne by to bolo niečo zo Strike Backu, v júli bolo až 6 epiek vrátane finále a bolo sakra z čoho vyberať! Či už útek z tej elektrárne alebo čo to bolo po jej výbuchu, či už scéna v banke, alebo "last stand" z konca poslednej epky.

Za zmienku stojí aj v podstate celé finále Penny Dreadful, Graceland aj Dominion mali svoje momenty, tak isto Zoo alebo Mr. Robot. Je toho veľa... :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
6. 8. 2015 / 16:26:01 (před 9 roky)
off

@Gabik.029

Přesně tak. Dal bych to samé. Já osobně jsem coby fanoušek kosmonautiky čekal na tuhle scénu už od prvního dílu. A byla fakt bravurní. Jeden záběr, ale tolik citů najednou... Síla. +1

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 8. 2015 / 16:26:11
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
6. 8. 2015 / 17:02:36 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

@Gabik.029

Přesně tak. Dal bych to samé. Já osobně jsem coby fanoušek kosmonautiky čekal na tuhle scénu už od prvního dílu. A byla fakt bravurní. Jeden záběr, ale tolik citů najednou... Síla. +1

No přesně, ještě když to chudák věděla, ale i tak v ní byla malinkatá naděje, že se třeba mýlí... Jak říkáš, spousta citů v jednom záběru.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
6. 8. 2015 / 23:34:32 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

S Hannibalom aj True Detectivom súhlas, skvelé scény, pri tom TD som si hneď spomenul na záver 4. alebo 5. epky 1. série, ak sa nemýlim, kde Rusty držal toho svojho "kamaráta" pod zbraňou a seriál nám naservíroval jednu dlhú scénu, úplne bez strihu, len jedna kamera, jeden dlhý záber, ako sa snažili dostať z tej černošskej štvrti a nakoniec ich odtiaľ autom odviezol Marty. Omg, to bolo úplne epické, podobne je na tom aj táto scéna z 2x04, aj keď som si viackrát hovoril, že tí, ehm, "policajti" by občas mali zájsť na strelnicu. :'D

Je přesně tuhle scénu mi to taky připomnělo. A musel jsem si ji pustit ještě jednou, docela solidní mazec :)

Gabik.029 napsal(a):

No přesně, ještě když to chudák věděla, ale i tak v ní byla malinkatá naděje, že se třeba mýlí... Jak říkáš, spousta citů v jednom záběru.

Mě se v tomhle díle nejvíc líbila ta scéna, když poslali ty manželky k té první ženě (Marylin). Obě přišly se stejnou výmluvou a když pak zazvonil ten zvonek potřetí... Jak pak během chvilky dojde od vtípkování po zoufalství, to taky stálo za to :)

BTW: A k Rizzoli. To bylo tak smutný... že z odchodu takové postavy nedokázali vybouchat ještě víc...

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
6. 8. 2015 / 23:42:55 (před 9 roky)
off

Ja som mala v júli pomenej epizód a žiadna scéna sa mi nejako extra nevryla do pamäti. Z článkových som videla iba tú z Hannibala, ale myslím, že to bola práve tá epizóda, ktorú som iba poprepínala a nepozerala celú, lebo ma nudila. Ale tá scéna bola myslím na konci a tá bola celkom fajn, s dobrou hudbou. :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
6. 8. 2015 / 23:59:47 (před 9 roky)
off

Allyska máš preklep v dátume 9.6. namiesto 9.7. ;)

May the odds be ever in your favor.
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 8. 2015 / 03:40:57 (před 9 roky)
off

Fuuuha. Ja teda ani jeden z týchto seriálov nesledujem. Jediné čo sledujem je HaCF, The Strain, Beauty and the Beast a PLL. Z tých by som vybrala možno scénu z BATB, keď napríklad bola Catherine a Vincent pri Niagarských vodopádoch a chceli sa akože zobrať. Inak ani neviem. Z PLL mi to príde poslabšie v tejto sérii. Strain mi trochu stojí rozpozeraný a HaCF mi túto sériu príde tiež slabšie. Takže nemám moc z čoho vyberať.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
7. 8. 2015 / 06:10:26 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Mě se v tomhle díle nejvíc líbila ta scéna, když poslali ty manželky k té první ženě (Marylin). Obě přišly se stejnou výmluvou a když pak zazvonil ten zvonek potřetí... Jak pak během chvilky dojde od vtípkování po zoufalství, to taky stálo za to :)

Jo, ta byla taky dobrá, všem došlo kafe :D Až se vrátím, zapínám dnešní díl a asi bude potřeba i balíček kapesníčků :'( :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 8. 2015 / 19:58:15 (před 9 roky)
off

Ja úplne súhlasím s The astronaut wives club, naozaj sa mi vyplatilo začať to pozerať, úžasná scéna a dosť mi to prišlo ľúto :(

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 8. 2015 / 19:58:48
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
7. 8. 2015 / 20:36:26 (před 9 roky)
off
Klik napsal(a):

Ja úplne súhlasím s The astronaut wives club, naozaj sa mi vyplatilo začať to pozerať, úžasná scéna a dosť mi to prišlo ľúto :(

Naprosto souhlasím. A ta včerejší epizoda, to bylo teprve něco. Takový emoční zápřah jsem už dlouho nezažil. Fakt pecka! Hodně náročné.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.