To abych rychle dohnala své resty ve Sleepy Hollow a měla to pěkně zasazené do kontextu. Tohle je cross-over na který se vážně dost těším! :)
Sleepy Hollow sice nesleduji, ale i tak se na to už těším. Zní to jako dost zajímavý projekt. :)
Na to přetrpění dílu Bones, které jsem přestala sledovat někdy ve druhé řadě jsem fakt zvědavá jako :D. Snad se budu aspoň trochu chytat :D.
Sledujem obidva, tešim sa strašne :)
Nesledujem ani jeden seriál (Bones som vzdala po 6. sérii, SH ani nenačla), ale už tak od pohľadu je to nešťastný nápad :D
Bones velmi nesledujem. Obcasne to vidim v telke ked sa nudim ale nejake vaznejsie sledovanie som nikdy neplanoval. Spojenie so Sleepy Hollow moze byt zaujimave, ale skor sa obavam katastrofy.
Tak musim povedat, ze nechapem ako moze mat Bones 11 serii a Sleepy Hollow chcu uz rusit po 2hej... Hlavna dvojica v Bones nesiaha Crane-ovi a Mills-ovej ani po paty. Bones som nikdy nesledoval poriadne, len tak v telke a teraz ked som pocul orginal zvuk, musim povedat, ze obaja herci su mi nesympaticky. Ten herecky vykon mi tiez nejak nesadol...