Znám pouze kancelář Blaník a Simon's Cat. Blaník nepovažuji za bůhví jaký skvost, takže Simon's cat je jasná volba.
Tak tady sleduju jen Simon's Cat a ten nominuji moc ráda, některé díly jsou přímo geniální a dost pravdivé, máme doma taky jednoho kočičáka, takže můžu potvrdit. :)
Znám VGHS, Simon's Cat a Jídlo s.r.o. + příležitostně u muže zahlédnu Kancelář Blaník. Hlas dostává VGHS, protože je to prostě pecka :) Ale Simon's Cat by si vítězství určitě taky zasloužil.
Jelikož mám doma 3 kočičí nezbedy, tak Simon's Cat je jasná volba. Snad v každém videu své kočky více či méně poznávám. Třeba ten díl jak honí mouchu a zdecimuje skoro celý byt - klasika :)
Koukám na ancelář Blaník. Zbytek neznám. Viděla jsem pár dílů VGHS, ale nezaujalo mě to. Musím se podívat na Simon´s cat
Tady neni co resit, jasna volba pro VGHS.
Z této nabídky jedině Carmilla. A koukám, že jsem zatím z komentujících jediná, kdo pro ni hlasuje, tak doufám, že nakonec nebudu sama! Znám teda ještě Blaníka a Vaňkovo Jídlo, ale Blaník mne teda dost nudí a Vaněk - byť je zajímavý - vedle Carmilly bohužel neobstojí. Takže za mne jasná volba. :-)
sgjoli napsal(a):
Z této nabídky jedině Carmilla. A koukám, že jsem zatím z komentujících jediná, kdo pro ni hlasuje, tak doufám, že nakonec nebudu sama! Znám teda ještě Blaníka a Vaňkovo Jídlo, ale Blaník mne teda dost nudí a Vaněk - byť je zajímavý - vedle Carmilly bohužel neobstojí. Takže za mne jasná volba. :-)
Nebudeš :D Všichni nominovaní obecně ve všech kategoriích mají již nyní počet hlasů v řádu desítek až stovek, je snad téměř nemožné, když už se dostali do nominací, aby pak měli jen jeden hlas :D
Tonda Blaník je super a opravdu snad jediná politická parodie u nás. Pokud máte trochu přehled v dění není jiná volba :)))
Ani jeden webseriál nesledujem, takže to bude bez hlasu.
Tonda Blaník.
P.S. Jak se Babite.
Tady volím Jídlo, ani mě nenapadlo, že tu má stránku :) )...i když pro mě většina věcí v pořadu není novinkou, ale jako opáčko super. Simons Cat zkusím, ale živější jsou tak nějak lepší :)
Napsals tam, že Blaník je fenomén, proto, že to všichni vědí, ale všechny to nasere? :-D
ragelly napsal(a):
Nebudeš :D Všichni nominovaní obecně ve všech kategoriích mají již nyní počet hlasů v řádu desítek až stovek, je snad téměř nemožné, když už se dostali do nominací, aby pak měli jen jeden hlas :D
To mne vskutku těší! Díky za reakci. :-)
Regisx napsal(a):
Tonda Blaník je super a opravdu snad jediná politická parodie u nás. Pokud máte trochu přehled v dění není jiná volba :)))
pod to se podepisuju
VGHS zcela suveréně :)