Gratuluju! :-)
Kafe, knihy a seriály!
Raz vyhrám a nemôžem...
Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
puf-muf napsal(a):
Raz vyhrám a nemôžem...
to je pech, každopádně proč pak soutěžit v soutěži o lístky, když vím, že nebudu moct? :)
SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir napsal(a):
to je pech, každopádně proč pak soutěžit v soutěži o lístky, když vím, že nebudu moct? :)
Od roboty aj kone dochnú,ale ten dobrý pocit... ;-) :-D
Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
puf-muf napsal(a):
Raz vyhrám a nemôžem...
po zodpovezeni otazky jsem si cetla par hodnoceni a uprimne me ani moc nemrzi, ze se tam taky nedostanu.. :D
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 8. 2015 / 14:20:18
Odyssea napsal(a):
po zodpovezeni otazky jsem si cetla par hodnoceni a uprimne me ani moc nemrzi, ze se tam taky nedostanu.. :D
to je přímo ohromující vděk a dokonalá motivace pro pořádání dalších soutěží :)
SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir napsal(a):
doufam, ze si to tak neberes a vis, jak to myslim ;) prvni koment byl hloupe napsan.
tomu, kdo dostane moje listky, preju hezkou podivanou :)
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 8. 2015 / 19:39:36
Budou se losovat další výherci, když už 2/3 nemůžou, nebo výherci už své lístky někomu darovali?
Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
megawir napsal(a):
Vážim si robotu ktorú tu odvádzate a nechcel som nikoho demotivovať ;)
Zamestnanec nieje pánom svojho času... :(
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 8. 2015 / 00:21:13