Podle meho se Constantine do Arrow vubec nehodi, sice se jedna o jedno Universum. Tvurci budou mit velke potize do soucasneho pribehu zakobinovat Johnuv prichod, byt jen na jednu epizodu.
Já si to dovedu představit, ale jen na ten jeden díl. Dlouhodobě by to smysl nemělo. Arrow má každopádně co zlepšovat po třetí sérii, tak třeba i tohle pomůže.
Začíná se nám formovat Justice League. To jsem na tu epizodu zvědav, jak kluci budou spolupracovat. Ale zrovna v seriálovém Arrowovi se to moc nehodí, když nejede na nadpřirozeno. V komixech se pak taky kluci trhli od klasický JL, každý do svý vlastní, Arrow do JLA a John do JLD.
Constantine by se rozhodně nehodil do prvních dvou sérií Arrowa. Po třetí sérii, kdy se v seriálu vlastně objevila magie a nadpřirozeno, nevidím problém. Těším se a jsem zvědavej, co nám předvedou... :))
Snad nové tváře pomůžou,třetí řada byla slabá a Matta v jedné epizodě?Sem s ním.
Už keď sa o tom špekulovalo, tak som písala, že sa mi John do Arrowa vôbec nehodí, ale tak som zvedavá, čo vymyslia. Moc nadšená z toho ale nie som :)
Tak to vypadá, že budu muset zhlédnout Constantina.