Škoda, ale když se vezme kolikrát sleze hrobnikovi z lopaty tak jsem ráda i za tuhle osledni sérii :-)
Je to škoda :(
Však oni si to ještě rozmyslí. :-D
Je pravda, že to nebyl můj neoblíbenější seriál, ale koukala jsem na něj moc ráda. :D Doufám, že si to ještě rozmyslí a seriál obnoví, ten konec mě trochu rozhodil...
Unforgettable je fajn, je to škoda :-( Třeba si to ještě rozmyslí...
Nie je to ziadna srdcovka ale par krat som to videl v telke a serial bol pozeratelny, nieco ako Monk akurat bez fobii a so sympatickou hlavnou predstavitelkou. Nevybocovalmoc z prudu kazdej jednej kriminalky. Neschopna policia , ona genialna a vyriesi kazdy pripad ..klasika no fakt neurazila, skusim pozriet komplet a aspon uvidim aj dlhodobejsi dej co tam bol a hlavne pochopim niektore vztahy na ktore narazky sa zachytit dali ale ak to clovek nesleduje ... .
Neviděla jsem ani díl, ale říkám si, fakt ještě nebude další řada? :D
Končí dobrý seriál,velká škoda.
Drunk_Queen napsal(a):
Neviděla jsem ani díl, ale říkám si, fakt ještě nebude další řada? :D
za pozretie to stoji .. asi si to zozeniem a pozriem pekne cele.
Tak jestli u nějakého seriálu nevěřím na "definitivní" zrušení, je to tenhle. Rok si zdřímne u ledu a pak se najde někdo, kdo si objedná přísun v podobě páté série. :-)
Není to můj nejoblíbenější seriál ale měla jsem ho ráda... Bude ho škoda. Tiše doufám v prodloužení :)