i když Supernatural nesleduji, na tyhle dva se stopro kouknu! ;)
Já se na Supernatural dívám a toto si rozhodně nenechám ujít :)
Jedna z nejlepších zpráv celého léta, it made my day :)
Škoda, že nehostovali dřív, sn už nesleduju.
Tak na to se těším! :)
já jsem sn po zprávách o andělích stornovala. budu moc mimo obraz, když si pustím jen tu epizodu?
Už teď se těším! Škoda, že James Marsters nemá nějaký vlastní seriál.
ševča napsal(a):
já jsem sn po zprávách o andělích stornovala. budu moc mimo obraz, když si pustím jen tu epizodu?
Mě vlastně ty epizody s Cassem (andělem) bavily nejvíc :)
Podle toho článku se to nebude týkat hlavního problému, takže se na to klidně koukni.
allyska napsal(a):
Škoda, že nehostovali dřív, sn už nesleduju.
Páni, to je to opravdu tak zlý? Já tě vždycky brala jako snad největšího fanouška SN :)
Jsem někde na začátku 5. řady a zatím se mi to líbí hodně. A teď se budu navíc těšit na Jamese a Charismu, jéééj! (i když "ironickou" účast Amber Benson asi netroufnou:)
IrmaVep napsal(a):
Páni, to je to opravdu tak zlý? Já tě vždycky brala jako snad největšího fanouška SN :)
Jsem někde na začátku 5. řady a zatím se mi to líbí hodně. A teď se budu navíc těšit na Jamese a Charismu, jéééj! (i když "ironickou" účast Amber Benson asi netroufnou:)
tak fanouškem zůstanu napořád, furt je to moje srdcovka, ale končí to pro mě 5.řadou, tak jak to původně mělo skončit, teď to natahujou, dokonce jsem si pustila speciální epku 615, byla supr, ale jakmile tam zas byl hlavní děj, tak už to nebyl onen seriál,kterej jsem si zamilovala :(
ševča napsal(a):
budu moc mimo obraz, když si pustím jen tu epizodu?
doufám, že ne, protože jsem na tom stejně jako ty ;)
já se na další Supernatural těším, takže ať si tam hostuje, kdo chce ;-)
Frozen99 napsal(a):
doufám, že ne, protože jsem na tom stejně jako ty ;)
já pár dílů viděla kdysi v televizi, pak mi trvalo, než jsem se dokopala, že si to budu stahovat, načež jsem zjistila, že je tam nějaký anděl a bůh a kdesi cosi, a jako zarytý ateista jsem ztratila zájem.
ševča napsal(a):
já pár dílů viděla kdysi v televizi, pak mi trvalo, než jsem se dokopala, že si to budu stahovat, načež jsem zjistila, že je tam nějaký anděl a bůh a kdesi cosi, a jako zarytý ateista jsem ztratila zájem.
taky jsem zarytej ateista, ale je to udělaný dobře, tak ono když tam jsou démoni, tak proč ne andělé, a bůh tam vlastně ani není :)
allyska napsal(a):
taky jsem zarytej ateista, ale je to udělaný dobře, tak ono když tam jsou démoni, tak proč ne andělé, a bůh tam vlastně ani není :)
Dokud se Castiel neprohlásil za boha :)
magpie napsal(a):
Dokud se Castiel neprohlásil za boha :)
to je v 6.řadě? já si nějak nevzpomínám, že by to tam bylo do 5.řady, ale na 6.řadu by to sedělo :D
allyska napsal(a):
to je v 6.řadě? já si nějak nevzpomínám, že by to tam bylo do 5.řady, ale na 6.řadu by to sedělo :D
jj, to je cliffhanger posledneho dielu 6. serie...tym skoncila 6. seria a uz sa nemozem dockat 7. :)