Diskuze k článku Seriálové osudy: The Vampire Diaries
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 4. 2016 / 21:39:06 (před 8 roky)
off

výborná zpráva...doufám, že to opravdu ukončí, už je na čase :)

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
10. 4. 2016 / 21:44:43 (před 8 roky)
off
Šmoulinka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
10. 4. 2016 / 21:49:06 (před 8 roky)
off

Popravde ma to neprekvapuje... Od 5. série to ide pomaly dolu vodou. Hoci sa mi zdá, že po odchode Niny to ako tak chytilo druhý dych ale iba na pár častí...
Ale na druhej strane si neviem predstaviť, že už nebudú nové časti na ktoré sa vždy teším ako malé dieťa na Ježiška... Dúfam, že aspoň The Originals budú pokračovať...

Every girl wants a bad boy, who will be good just for her...
venalce
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2016 / 21:57:30 (před 8 roky)
off

Se ctí to ukončí už jen těžko...taková věc měla nastat tak před dvěma sériemi. Ale je dobře, že vůbec uvažují o zakončení, vždyť je ostuda, jak se pořád motají kolem těch samých zápletek - "neporazitelný" záporák, který se zjevil zčistajasna, ačkoli o něm století upíři nikdy neslyšeli, je zahnán pomocí magického předmětu, aby byl nahrazen dalším takovým záporákem. Meh. Stále s dojetím vzpomínám na první dvě a půl série (s přivřením očí tři), které byly kvalitativně někde úplně jinde. Doufám jen, že se na konci vrátí Elena, třeba jen na skok ve flashforwardu, když to jinak nepůjde.

Do not feed the trolls
LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 4. 2016 / 22:08:54 (před 8 roky)
off

Souhlasím s osmou jakožto poslední řadou. :-)

LenkaTalaskova SMG lover
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
10. 4. 2016 / 22:11:40 (před 8 roky)
off

Pokud budou mít celou sérii na promyšlení smysluplného konce, mohlo by to dopadnout docela dobře. Třeba se jim do posledních dílů podaří narvat co nejvíc původního obsazení a zahrát na nostalgickou vlnu prvních sérií.

Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 4. 2016 / 22:47:15 (před 8 roky)
off
milosh napsal(a):

Pokud budou mít celou sérii na promyšlení smysluplného konce, mohlo by to dopadnout docela dobře. Třeba se jim do posledních dílů podaří narvat co nejvíc původního obsazení a zahrát na nostalgickou vlnu prvních sérií.

Souhlasím, rozumné řešení :-)

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
10. 4. 2016 / 22:57:59 (před 8 roky)
off

Ukončit to měli už dávno, ale jestli konečně dostali rozum, tak sláva.
Až to fakt ukončí, tak to možná i dokoukám. :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2016 / 22:59:18 (před 8 roky)
off

Rozhodně je už čas na ukončení!

Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
10. 4. 2016 / 23:14:12 (před 8 roky)
off

Ještě že. Drželi to hrozně dlouho. Už jak tam začalo být víc dvojníků, tak to na mě bylo moc, ale pak i odcházení postav? Už je opravdu čas.

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 4. 2016 / 00:27:33 (před 8 roky)
off

Mne osobne príde táto séria tisíckrát lepšia ako niektoré predchádzajúce, kde bolo proste príliš veľa Eleny a Damon sa kvôli nej správal ako magor. Čo sa v podstate istým spôsobom stále správa. Ale je fakt, že TVD si ešte tú jednu sériu zaslúžia, aby to zakončili nejako dôstojne a obstojne. A potom už len veľké finále a koniec. Ono je ťažké akýkoľvek nedetektívny seriál stojaci na epizódnom deji, držať na obrazovkách dlhšie, než nejakých tých 5. sérií.

Mňa skôr mrzí, že iný smer tomu seriálu nedali už oveľa skôr a radšej premárnili toľko času na zbytočnosti.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 4. 2016 / 06:39:45 (před 8 roky)
off

Heuréka! Je potřeba odejít s tím zbytkem cti, co měli...

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 4. 2016 / 08:52:04 (před 8 roky)
off

Na jednu stranu som rád, že bude koniec lebo sa už fakt nejak motali dokola a dúfam, že ten čas využijú na vymyslenie nejakého rozumného konca.
Na druhú stranu, neviem si predstaviť, že už žiadny nový diel TVD neuvidím.. hlavne Ian ako Damon mi bude strašne chýbať :(

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 4. 2016 / 09:39:20 (před 8 roky)
off

Huráááááááááááááá!
Mě bylo hned jasné. Odchod Kat mi to nějak potvrdil. Nač natáčet seriál s minimem hlavních postav? Ian a Paul tam sami hrát určitě nechtějí.
Ta osmá série je podle mě i tak moc, ale jsem ráda, že bude konec. Ian to potvrdil a pokud vím, tak Plecka sama řekla, že dokud budou Paul a Ian chtít, tak se bude natáčet a očividně už se jim nechce. Tu soudnost chytili sice pozdě, bojím se, že to nebude mít ten důstojný konec, ale co se dá dělat. Navíc, krom Stefana a Bonnie se mi všechny postavy už okoukaly a milovaného Damona jsem začala totálně nesnášet, ještě horší to bylo, když se ten jeho vztah s Elenou cpal do popředí a ostatní měli málo prostoru(kdyby se na ten jejich vztah dalo aspon koukat).
Tato série je lepší jenom v tom, že se to soustředí na vztah Stefana a Damona a neotravuje tam Elena. Sice lepší, než série 4-6, ale i tak žádný zázrak.
Takže prozatím nejlepší zpráva dne.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
11. 4. 2016 / 10:04:40 (před 8 roky)
off

Ukončit to měli už dávno. Ale pořád mě baví více TVD než TO, na ten už dlouho nekoukám.

stekna
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 4. 2016 / 10:19:44 (před 8 roky)
off

byl to muj nejoblíbenější serial a s nedočkavostí jsem čekala na každý díl,ale ted si počkam na víc dílu a pak to zkouknu,mám je všechny natočené ale myslím si taky že je nejvyšší čas to slušně ukončit

Ketrin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 4. 2016 / 10:44:29 (před 8 roky)
off

Konečně nějaká rozumná zpráva. Seriál mám ráda, ale už to mělo skončit před nějakou dobou. Takhle si můžou najít aspoň čas ještě na nějaké rozumné zakončení a nevymýšlet tam neustále nějaké blboviny :-)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 4. 2016 / 14:39:09 (před 8 roky)
off

Asi už je to právě včas....nebo pozdě?Byl a pořád to bude super seriál,ale pokud si dávám maraton tak jenom do páté série,potom to jde z kopce.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
angel216
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 4. 2016 / 16:03:19 (před 8 roky)
off

Dříve jsem TVD pravidelně sledovala. Na přelomu čtvrté a páté série mě to nějak přestalo bavit. Nebylo to pouze postavou Eleny, ale celkově. Někdy si ještě nějaký díl pustím, není to však pravidlem. opravdu si myslím, že je na čase seriál ukončit. Fanoušci si užili pár hezkých let a to je nejdůležitější :)

Být připraven na válku je nejúčinnější způsob, jak uchovat mír - George Washington
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
11. 4. 2016 / 16:29:11 (před 8 roky)
off

Je to správně rozhodnutí a doufám že se to potvrdí oficiálně.
Seriál jsem milovala a miluju ale budmě upřimní? ....už to není co bývalo
a budu štastná když to skončej tou 8 který bych dala zkrácenou serii
a nakonec bych přidala happy end a přeju si návrat Eleny a
budu nejštastnějí člověk:o)

kara-s
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
11. 4. 2016 / 18:25:33 (před 8 roky)
off

Měli to udělat už dřív......

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 4. 2016 / 18:43:41 (před 8 roky)
off

KONEČNE!!! už som to chcela prestať pozerať... ale no, už tú konečnú sériu si nenechám újsť, aspoň si to dopozerám :)

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Natýýý
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
11. 4. 2016 / 18:45:55 (před 8 roky)
off

Je na čase. Sice to pro mě bude takový nezvyk :D TVD miluju, ale 7. série je už o ničem (Měla být o heretikách, bohužel Plecka všechny krom jednoho pozabíjela takže...:D) Jen doufám, že nepokazí konec tak jako hlavně poslední sérii.

Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
11. 4. 2016 / 18:51:25 (před 8 roky)
off

tak tak.. ako písali aj predomnou som rád že to končí ale na druhej strane mi to bude aj chýbať.. už len dúfať že aspoň v posledných 2-3 dieloch bude aj Nina (Elena) :)

Ellie_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 4. 2016 / 20:57:55 (před 8 roky)
off

Pro mě TVD skončilo už na přelomu 4.-5. série, dál jsem nekoukala a asi ani nebudu...

vaicoska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 4. 2016 / 22:23:31 (před 8 roky)
off

po páté sérii se nato u nedalo dívat

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
12. 4. 2016 / 01:06:50 (před 8 roky)
off

Snad zvítězí zdraví rozum a dopřejí TVD důstojnou finálovou osmou sérii.

spike
em.em
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
12. 4. 2016 / 09:50:01 (před 8 roky)
off

Upírci měli skončit už dávno, bohužel okolo 5. série už úroveň hodně klesala.. snad se povede vymyslet pěkný závěr :)