Žádné překvapení,díky bohu,protože ukončením seriálu by mě dost naštvali
a to jako mám čekat rok, než zjistím, jak to tam celé dopadlo, hlavně s Glennem jo :( ach jooooooooo
bajam1 napsal(a):
a to jako mám čekat rok, než zjistím, jak to tam celé dopadlo, hlavně s Glennem jo :( ach jooooooooo
série ještě neskončila:D tuto neděli (v USA) bude epizoda z Morganovy minulosti, takže budeš muset čekat až do příštího pondělí, aby jsi zjistil, jak to všechno dopadne:-)
Tak samozřejmě, že ano! Nikdo snad nečekal opak.
Ten vykřičník v nadpise působí zrovna u kombinace s Walking Dead úplně sarkasticky :D
Engeneer napsal(a):
...tuto neděli bude epizoda z Morganovy minulosti...
A ježiš, to jsou tedy vyhlídky. Na Morgana v hl. roli pro celý díl nejsem zrovna moc zvědavá. Ach jo :/
Engeneer napsal(a):
série ještě neskončila:D tuto neděli (v USA) bude epizoda z Morganovy minulosti, takže budeš muset čekat až do příštího pondělí, aby jsi zjistil, jak to všechno dopadne:-)
díkes, mi to bylo nějaké divné :D
The walking dead je prostě jednička !!!Nic jinýho jsem ani nečekala že tu snámi ještě bude ten nějakej pátek.Upřimně jsem zvědavá na Glenna ale přijde mi to že je spíš K.O. Doufám že v budoucnu mi nešáhnou na Daryla to je moje nejoblibenější postava a bez něj by to nešlo:O) !!!! Díky za článek a info.Jen tak dál :o) na díl s Morganem se taky moc netěším ale tak uvidíme ...
K..va, že jsem četl článek ještě předtím než jsem viděl poslední epizodu. :D :( Ted vím, že se někomu asi něco stane...
Myslel jsem si, že to bude čistě jenom zpráva o přidání další série. Že jsem sem lezl. :D