Já se na to dost těšila a pak jsem ani nedokoukala pilot, jak mě to nebavilo. :( Škoda, námět nebyl úplně špatný...
Ten pocit, když vám zpětně dojde, že jste napsali článek o ničem... :-D Já tak nějak tušil, že jim to dlouho nevydrží a že nějaký seriál se prostě dočká tak hrozných výsledků, že některá ze stanic prostě rupne. :-D
lukascoolarik napsal(a):
Ten pocit, když vám zpětně dojde, že jste napsali článek o ničem... :-D Já tak nějak tušil, že jim to dlouho nevydrží a že nějaký seriál se prostě dočká tak hrozných výsledků, že některá ze stanic prostě rupne. :-D
I tak ale jsou dva měsíce slušně dlouhá doba :)
Jinak za mě +1 do tipovačky a seriál míří do watchlistu. Ale počkám si až do konce sezóny, jestli náhodou někde neodvysílají ten zbytek dílů.
ragelly napsal(a):
I tak ale jsou dva měsíce slušně dlouhá doba :)
Jinak za mě +1 do tipovačky a seriál míří do watchlistu. Ale počkám si až do konce sezóny, jestli náhodou někde neodvysílají ten zbytek dílů.
"Seriál" je trochu prehnaný termín, nemyslíš? :D Ako písal Roman v diskusii k Lukyho článku, ak plánovaný seriál násilne utnú po 2-3 epkách, tak sa to ani nedá nikam predať atď. 2-3 epky vytrhnuté z kontextu bez akejkoľvek vidiny konca by som za "seriál" fakt nepovažoval. Ja len tak... :)
Pro mě asi největší zklamání sezóny. Na seriál jsem se hodně těšila, ale asi jsem měla moc vysoká očekávání. Škoda, že nedostali zelenou na některé z kabelovek, mohli by si dovolit víc a nebylo by to tak nedotažené a nudné.
inekafe napsal(a):
"Seriál" je trochu prehnaný termín, nemyslíš? ...
Ne, nemyslím :)
ragelly napsal(a):
Ne, nemyslím :)
Agree to disagree then. :) Mne sa napr. páčilo We Are Men spred dvoch rokov, taká blbina pre mužov, ale dožilo sa to len 2 častí, takže pre mňa je to len také... "niečo" na poli seriálov. :D
Tak toto ma úplne naštvalo dnes, keď som to čítala na tvline. Okey, možno to nebol dostatočne využitý námet, nedostatočne rozpracovaný. Ale tý, že to utli už teraz, ani nikdy nedostae šancu. Koľko seriálov je takých, že sa rozbiehajú pomaly, že človek to má chuť aj vypnúť ale dá tomu šancu a nakoniec ho to úplne chytí? U mňa tak bol Scream Queens, ktorý som najprv zatracovala, aj keď ho vytvorili RM a BF, a teraz som sa naň úplne namotala. Na Wicked City ma hlavne lákalo, že sa to odohráva v minulosti a nie teraz a dúfala som, že nejako využijú potenciál masového vraha. No škoda proste.
Tak to mě mrzí,seriál se mi líbil a ted jak to vypadá ani nebudu vědět jak skončí.Škoda
A já dala obnovení... Sakra.
Škoda, škoda. Viděla jsem zatím jen jeden díl, ale nadchlo mě to...
Já se picnu :D mě zrovna zaujal
Na konci třetí epizody se to dost hnulo a říkala jsem si, už aby tady byla čtvrtá, abychom zjistili, jestli je to vážně tak, jak to vypadá. Tak snad někdy odvysílají i ten zbytek a dojde k nějakému zakončení.
Viděla jsem teda zatím jenom první díl a díky zrušení na ty dva zbylé nekouknu. Přijde mi to zbytečné... Škoda, Chuck Bass jako masový vrah byl charismatickej. A pro mě se bodík nekoná, dala jsem, že to obnoví...