Diskuze k článku Seriálové osudy: Zoo prodloužen!
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 10. 2015 / 19:49:25 (před 9 roky)
off

:D No, to som po tom závere fakt zvedavý, ako chcú pokračovať... podľa mňa tvorcovia "tušili", že seriál obnovený nebude, a preto tam nacpali takýto záver. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 10. 2015 / 19:55:02 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

:D No, to som po tom závere fakt zvedavý, ako chcú pokračovať... podľa mňa tvorcovia "tušili", že seriál obnovený nebude, a preto tam nacpali takýto záver. :D

Jednoduše, přiletí mimozemštatni a svět bude zachráněn! Taky tě ten závěr tak pobavil? :D

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
2. 10. 2015 / 19:56:00 (před 9 roky)
off

Yes, taká blbosť, až to človek nemôže prestať pozerať si zaslúžila predĺženie :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2015 / 19:56:13
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
2. 10. 2015 / 19:59:46 (před 9 roky)
off
Nikola9 napsal(a):

Jednoduše, přiletí mimozemštatni a svět bude zachráněn! Taky tě ten závěr tak pobavil? :D

Jj, hneď som o tom aj viedol krátku diskusku s phoboskou, ešte teraz sa na tom smejem. :D Našťastie to je jeden z tých seriálov, ktoré aj napriek tomu, že sú stupídne a oničom, tak sa ich oplatí sledovať. Nemôžem sa dočkať druhej série! :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
2. 10. 2015 / 20:07:23 (před 9 roky)
off

Třeba těm zvířatům hodí jako obětinu tu francouzskou bloncku a zatímco si zvířátka budou hrát, tak ujedou! *zasnila se*
Jackson se potom bude celou sérii trápit výčitkami svědomí, takže bude i drama bez dramatu ;)

Za druhou sérii jsem taky ráda. I přes velmi slabá místa mě to prostě bavilo.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nikola9
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 10. 2015 / 20:18:46 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Jj, hneď som o tom aj viedol krátku diskusku s phoboskou, ešte teraz sa na tom smejem. :D Našťastie to je jeden z tých seriálov, ktoré aj napriek tomu, že sú stupídne a oničom, tak sa ich oplatí sledovať. Nemôžem sa dočkať druhej série! :D

:D svým způsobem jsem doufala ve zrušení ale svým způsobem mě to i bavilo (i pobavilo). Každopádně jsem zvědavá co vymyslí, snad z toho jen "nevycouvají" :D

Lincey
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 10. 2015 / 22:59:00 (před 9 roky)
off

Výborná správa, v predlženie som príliš nedúfala. Rozhodne som zvedavá na pokračovanie a najmä po tom konci, ktorý sme videli. Snáď to bude stáť za to a neurobia z toho totálnu blbosť, na ktorú sa už nebude dať pozerať.