Diskuze k článku SerialZone Awards 2015: Neamerický seriál
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
23. 8. 2015 / 16:24:08 (před 9 roky)
off

Můj hlas jde rozhodně k Broadchurch.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2015 / 16:25:53 (před 9 roky)
off

Mám ráda Top Gear i Broadchurch, ale můj hlas poputuje k Tennantovi a spol. #Broadchurch

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Nika.M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 8. 2015 / 16:27:23 (před 9 roky)
off

Určitě hlasuji pro seriál Tři mušketýři.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 8. 2015 / 16:32:33 (před 9 roky)
on

Já jsem v této kategorii pro Downton :)

Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
23. 8. 2015 / 16:51:57 (před 9 roky)
off

Osmá série DW byla jedna z těch slabších, ale ostatní sériály jsem viděl spíše sporadicky, takže nakonec hlas stejně poputuje k modré budce.

I am not a number, I am a free man!
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 8. 2015 / 17:02:03 (před 9 roky)
off
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 8. 2015 / 17:13:44 (před 9 roky)
off

Docela nemile mě překvapilo, že se do nominace nedostal The Fall, který by si to jednoznačně zasloužil. Jinak jsem se rozhodovala mezi Doctorem a Broadchurch a nakonec vítězí Broadchurch, druhá série mě bavila možná ještě o něco více než první.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 8. 2015 / 17:48:58 (před 9 roky)
off

Jednoznačně hlasuji pro Broadchurch, ale konkurenci má silnou :)

Hold the Door!
TheLuky12
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 8. 2015 / 18:06:32 (před 9 roky)
off

Já jsem nominoval skvělý The Fall, z téhle pětice ale nic nesleduju, takže tady s největší pravděpodobností hlasovat nebudu.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
23. 8. 2015 / 19:13:56 (před 9 roky)
off

Z těchto žádný nesleduju, takže se hlasování zdržím, ale jinak jsem myslím původně nominovala Orphan Black.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
23. 8. 2015 / 19:18:56 (před 9 roky)
off

Z tohto výberu sledujem len Doctora, ale aj keby sledujem ostatné seriály, tak ako veľký scifi fanúšik by bola moja povinnosť hlasovať za najdlhšie vysielaný scifi seriál v histórii, ktorý je aj v guinesovej knihe. Takže za mňa tu nie je o čom debatit DOCTOR WHO!

May the odds be ever in your favor.
LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
23. 8. 2015 / 20:15:09 (před 9 roky)
off

Z výběru sleduji pravidelně jen Mušketýry, takže nemohu ani jinak hlasovat. Na Downton Abbey a na Doctora se plánuji podívat snad už věčnost, ale pokaždé se najde něco, co musím vidět dřív. Já vím, že pro fandu scifi je témeř neodpustitelný hřích nevidět ještě ani jeden díl Doctora, ale co na to říct. Je tolik seriálů a tak málo času.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 8. 2015 / 20:23:55 (před 9 roky)
off

Občas mrknu na Top Gear a pobavím se královsky. Ale pro Tři mušketýry jsem už hlasoval v nominaci, takže jim dám hlas i teď.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 8. 2015 / 20:38:49 (před 9 roky)
off

co pak udělat článek o zahraničních seriálech natáčený nás?

Go GOATS
24ron24
23. 8. 2015 / 20:56:32 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Z výběru sleduji pravidelně jen Mušketýry, takže nemohu ani jinak hlasovat. Na Downton Abbey a na Doctora se plánuji podívat snad už věčnost, ale pokaždé se najde něco, co musím vidět dřív. Já vím, že pro fandu scifi je témeř neodpustitelný hřích nevidět ještě ani jeden díl Doctora, ale co na to říct. Je tolik seriálů a tak málo času.

Ou tak tohle byla podpásovka. Nazvať sa fandom scifi a nevidieť ani jednu časť Doctora. Nene rozhodne nejsi scifi fanúšik, keď takéto niečo zo seba vypustíš! :(( :DD Okamžite to naprav, určite neoľutuješ ;)

KatyBitch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
23. 8. 2015 / 20:57:08 (před 9 roky)
off

No jasně že Top Gear :)

"You Find It Offensive, I Find It Funny...That´s Why I´m Happier Than You"
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
23. 8. 2015 / 22:05:03 (před 9 roky)
off

Nesleduji nic (i když na Dawton Abbey se chystám už dlouho), takže nehlasuji. Nominovala jsem Vicious (ale je mi jasné, že u nás nemá pevnou základnu fanoušků).

Vxxx
LadyJ
23. 8. 2015 / 22:17:08 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Ou tak tohle byla podpásovka. Nazvať sa fandom scifi a nevidieť ani jednu časť Doctora. Nene rozhodne nejsi scifi fanúšik, keď takéto niečo zo seba vypustíš! :(( :DD Okamžite to naprav, určite neoľutuješ ;)

Však taky píšu, že jsem hrozný hříšník :) A na toho Doctora se vážně chystám. Ještě mi chybí pár dílů Black Sails, které mě momomentálně hrozně chytly, a pak hned stahuju Doctora. To ti svatosvatě přísahám. Ale už teď jsem ve skluzu se seriály, které zrovna běží a to za měsíc začíná hlavní sezóna... Asi budu muset přestat spát, abych to stihla, jinou možnost nevidím.

LadyJ
23. 8. 2015 / 22:21:37 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Nesleduji nic (i když na Dawton Abbey se chystám už dlouho), takže nehlasuji. Nominovala jsem Vicious (ale je mi jasné, že u nás nemá pevnou základnu fanoušků).

Vicious jsem začala sledovat teprve až po nominacích na SZ Awards a to díky hláškovinám. Jinak bych pro ně v téhle kategorii hlasovala také. Freddie a Stuart jsou boží a Penelope tomu vždy nasazuje korunu.

24ron24
23. 8. 2015 / 22:22:58 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Však taky píšu, že jsem hrozný hříšník :) A na toho Doctora se vážně chystám. Ještě mi chybí pár dílů Black Sails, které mě momomentálně hrozně chytly, a pak hned stahuju Doctora. To ti svatosvatě přísahám. Ale už teď jsem ve skluzu se seriály, které zrovna běží a to za měsíc začíná hlavní sezóna... Asi budu muset přestat spát, abych to stihla, jinou možnost nevidím.

Zlatko ja som ve skluzu už pár rokov, takže si z toho nič nerob :P Prosím až do takých extrémov zase nechoď aby si kvôli Doctorovi ani nespala, to zase ne :) Tak dúfam, že sa bude páčiť Doctor, ja už rátam dni do 19.září keď bude 9.séria, teším sa jak malé decko :DDD

Vxxx
23. 8. 2015 / 22:37:19 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Vicious jsem začala sledovat teprve až po nominacích na SZ Awards a to díky hláškovinám. Jinak bych pro ně v téhle kategorii hlasovala také. Freddie a Stuart jsou boží a Penelope tomu vždy nasazuje korunu.

Jojo, je to super :) Akorát druhá série mě docela zklamala. V Čechách je i divadelní hra. Jmenuje se, myslím, Staří(zvrhlí)ci ... a to jsem umírala smíchy. Je to teda slovo od slova podle seriálu, ale na těch prknech to má taky šťávu :D (Jen tam lehce chybí ten britský přízvuk :D )

Vxxx
LadyJ
23. 8. 2015 / 23:23:20 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Jojo, je to super :) Akorát druhá série mě docela zklamala. V Čechách je i divadelní hra. Jmenuje se, myslím, Staří(zvrhlí)ci ... a to jsem umírala smíchy. Je to teda slovo od slova podle seriálu, ale na těch prknech to má taky šťávu :D (Jen tam lehce chybí ten britský přízvuk :D )

Mně se druhá řada líbila asi stejně jako ta první.
O té hře slyším prvně a docela bych si na ni i zašla. 21.9. mám zrovna volno, jen se obávám, že mě nebude mít kdo doprovodit. Pondělí není zrovna ten nejštastnější termín a samotné se mi jít nechce. Ale řeknu ti, co člověk nenajde, když do vyhledávače napíše Staří zvrhlíci :D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 8. 2015 / 23:24:08
Vxxx
24. 8. 2015 / 00:19:56 (před 9 roky)
off
LadyJ napsal(a):

Mně se druhá řada líbila asi stejně jako ta první.
O té hře slyším prvně a docela bych si na ni i zašla. 21.9. mám zrovna volno, jen se obávám, že mě nebude mít kdo doprovodit. Pondělí není zrovna ten nejštastnější termín a samotné se mi jít nechce. Ale řeknu ti, co člověk nenajde, když do vyhledávače napíše Staří zvrhlíci :D

Ano, ten český název je docela... nešťastný :D Hele, jestli to chceš vidět, tak Ti radím, jdi! Mělo to pouze premiéru a pak nic. Tohle je teprve druhý termín. A přesouvali to někdy z června, jelikož byl malý zájem. Nicméně tady jde opravdu o to, že to není v povědomí čechů. Hra je to parádní. Vím, že s tím mají v plánu pak nějak cestovat po ČR, ale moc bych na to nespoléhala... :D Já na to půjdu určitě v tom září, tentokrát vím, že musím sedět více ke středu. Minule jsem seděla vpravo a neviděla jsem moc do kuchyně :D

Vxxx
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
24. 8. 2015 / 00:51:27 (před 9 roky)
off
Vxxx napsal(a):

Ano, ten český název je docela... nešťastný :D Hele, jestli to chceš vidět, tak Ti radím, jdi! Mělo to pouze premiéru a pak nic. Tohle je teprve druhý termín. A přesouvali to někdy z června, jelikož byl malý zájem. Nicméně tady jde opravdu o to, že to není v povědomí čechů. Hra je to parádní. Vím, že s tím mají v plánu pak nějak cestovat po ČR, ale moc bych na to nespoléhala... :D Já na to půjdu určitě v tom září, tentokrát vím, že musím sedět více ke středu. Minule jsem seděla vpravo a neviděla jsem moc do kuchyně :D

Kdybych nebyla z vesnice, v tom lákání bys u mě byla úspěšná :D

Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 8. 2015 / 01:41:48 (před 9 roky)
off

Broadchurch - Jeden z nejzdařilejších dramatických (detektivních) seriálů za poslední roky. Dostal mě jak zápletkou, tak hereckými výkony (tak hudbou, tak lokalitou, tak rozuzlením, tak...). Druhá série je ale o dost slabší - i když stále nadprůměr.
Doctor Who - Totální závislost a srdcovka k tomu, Moffatova nadvláda mu však sluší stále méně a méně. Já chci zpátky Russella!!!
Downton Abbey - (Prozatím) nesleduji.
The Musketeers - Po dvou epizodách jsem dobrovolně ukončila sledování. Nechytlo.
Top Gear - Nejlepší motoristický pořad, ze kterého jsem viděla valnou většinu epizod; spíše však random než popořadě.

"Doctora" bych raději viděla v Síni slávy (pokud už tam není z minulých let) a svůj hlas dala "Broadchurchi", ale nechám si to ještě proležet. ;-)

Editováno: 2x | Naposledy: 24. 8. 2015 / 01:44:20
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 8. 2015 / 07:15:06 (před 9 roky)
on
Allien.9 napsal(a):

"Doctora" bych raději viděla v Síni slávy (pokud už tam není z minulých let) a svůj hlas dala "Broadchurchi", ale nechám si to ještě proležet. ;-)

Tak jelikož toto je první ročník SZ Awards, tak Doctor zatím Síň slávy nevyhrál :D

Suezz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 8. 2015 / 08:14:24 (před 9 roky)
off

Rozhodování mezi Broadchuruch a Doctorem, ale spíš to asi bude to první. Doctor si zaslouží spíš Síň slávy... :)
Ostatní mě teda vůbec nechytly...

Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
24. 8. 2015 / 09:56:56 (před 9 roky)
off

Tady mám za celé druhé kolo poprvé dilema, co vybrat a i to co neznám vypadá velmi dobře :D
Akorát tedy mám smíšené pocity z toho, že TopGear už je tu zase. Na jednu stranu smekám, že obsadil hned dvě kategorie, na druhou je to škoda, že zabral místo jinému seriálu. Určitě by se našel nějaký, který by si nominaci zasloužil (za mě například Vikingové).

Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 8. 2015 / 11:36:35 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak jelikož toto je první ročník SZ Awards, tak Doctor zatím Síň slávy nevyhrál :D

Nic takového tu předtím nebylo? Tak sorry, asi jste se mi pomíchali s konkurenčním webem. Hups.;-)

aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 8. 2015 / 14:36:29 (před 9 roky)
off

No já mám jasno - Mušketýři. Nic jiného nesleduju, ale na mou obranu: na Broadchurch a Doctor Who už se delší dobu chystám :D Nicméně Mušketýři podle mého hlas dostanou i tak zaslouženě. Od filmových a televizních zpracování této klasiky snad už nikdo neočekává, že se bude držet předlohy, takže tuto velkou výhradu rovnou zavrhnu :D Seriál je dobře obsazený, o napětí ani vtip není nouze, romantiky je tam taky dost - co víc si přát? :)

LenkaTalaskova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
24. 8. 2015 / 17:07:07 (před 9 roky)
off

Top Gear

LenkaTalaskova SMG lover
Celina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 8. 2015 / 17:54:54 (před 9 roky)
off

Mušketýři jsou nejlepší.

jajakuricova
24. 8. 2015 / 18:12:24 (před 9 roky)
off

Milujem Broadchurch, Top Gear aj Doctora Who ale môj hlas pôjde Broadchurchu.

jajastark
liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
25. 8. 2015 / 05:54:25 (před 9 roky)
off

Doctor Who.... to je legenda mezi legendami!

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 8. 2015 / 22:23:11 (před 9 roky)
off

Jednoznačně Broadchurch - obě řady byly úžasné
Doktora sice milujeme celá rodina, ale ten nejnovější mi nepřirostl k srdci. Spíš mi je protivný. Downton patří k mým nejoblíbenějším, ale bohužel pomalu, ale jistě klesá na kvalitě.

Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
25. 8. 2015 / 22:56:15 (před 9 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

Jednoznačně Broadchurch - obě řady byly úžasné
Doktora sice milujeme celá rodina, ale ten nejnovější mi nepřirostl k srdci. Spíš mi je protivný.

Naprosto s tebou souhlasím. Capaldi se mi jako doktor moc nezamlouvá.
Broadchurch je perfektní. Druhá řada se mi líbila víc než první.

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 8. 2015 / 16:37:30 (před 9 roky)
off

Doctor! A Broadchurch je tady jediná konkurence. Koneckonců, Broadchurch is nothing like Doctor Who:

odkaz

Grab a lollipop on your way out.
Gabchois
3. 9. 2015 / 16:48:55 (před 9 roky)
off

Jelikož jsem (zatím!) viděla jen Doctora, pro mě jasná volba:)

Pond's
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
8. 9. 2015 / 10:44:44 (před 9 roky)
off

Downton Abbey, Broadchurch a Doctor Who!