Diskuze k článku SerialZone Awards 2015: Síň slávy
Vxxx
Uživatel od první verze | Cool level: 18 | Kocour
30. 8. 2015 / 16:21:45 (před 9 roky)
off

Doctor Who a Stargate jde úplně mimo mě. Pro GoT odmítám hlasovat, i když seriál ráda mám a sleduji pravidelně, ale prostě stačilo... Sherlock a Friends. To je ta otázka. Sherlocka mám ráda víc, ale přátele mám ráda déle a pořád mě to drží... Nechápu, že se do kategorie nedostalo Scrubs. Měla bych volbu jasnou. Ale takhle asi Friends.

Vxxx
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 8. 2015 / 16:29:16 (před 9 roky)
off

Pro mě těžká kategorie. SG1 a Friends jsem viděla, ale ani jedno mě neuchvátilo natolik, abych pro to měla hlasovat, zvlášť Friends je podle mě silně přeceňovaný sitcom, nikdy jsem mu nepřišla na chuť. Uvidíme, musím si to promyslet.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 8. 2015 / 16:34:06 (před 9 roky)
off

Tady budu hlasovat jednoznačně hlasovat pro Game of Thrones, protože mi z té pětky přijde nejkvalitnější. U Doktora Who jsem viděl jen první tři epizody (myslím ty z roku 2005) a nezaujalo mě to, takže jsem s tím skončil. Sherlocka jsem ze stejného důvodu zabalil už po prvním díle. Z Přátel a Hvězdné brány jsem kdysi v dětství viděl celkem dost epizod a jsou to fajn seriály ale velký fanoušek jsem nikdy nebyl. Takže mi zbyly ty Trůny :)

Hold the Door!
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 8. 2015 / 17:21:31 (před 9 roky)
off

Tohle je pro mě asi nejtěžší kategorie, protože kromě GoT (historické fantasy není můj oblíbený žánr) bych z fleku vybrala všechny. Každý z nich jsem svého času milovala a jsou to všechno klasiky svého žánru. Být tu má srdcovka Supernatural, tak neváhám ani vteřinu...Myslím, že to bude nakonec Doctor Who, ta neuvěřitelně zábavná a emocemi nabitá jízda časem i prostorem mi připravila jedny z nejhezčích chvil strávených u seriálu.:)

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 8. 2015 / 17:22:46
aislinn
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 8. 2015 / 17:22:02 (před 9 roky)
off

Tak tohle je hodně těžké, ale když už jsem v prvním kole nominovala Přátele, zůstanu jim věrná i teď... Doufám, že mi to Sherlock a Stargate odpustí :D

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 8. 2015 / 17:22:05 (před 9 roky)
off

hlas jde ke stejnému seriálu, jako v prvním kole, bez debat :)

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
30. 8. 2015 / 17:54:52 (před 9 roky)
off

Tak za mně Sherlock. Sice koukám i na Doctora Who (i když nijak často) a na GoT (to hodně často), ale Sherlocka mám asi nejraději. Jinak, na Friends nekoukám (ani jsem nekoukal) a Hvězdná brána mě nebaví

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
30. 8. 2015 / 18:00:03 (před 9 roky)
on

Mě překvapuje (až šokuje) absence žluté rodinky ze Springfieldu. Na druhou stranu nemusím nad ničím přemýšlet a volím Doctora.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
TheLuky12
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 8. 2015 / 18:01:42 (před 9 roky)
off

Jednoznačně Přátelé, těm by podle mě uvedení do Síně slávy jako prvnímu seriálu slušelo nejvíc. Hvězdnou bránu mám taky moc rád, takže když vyhraje, vůbec mi to vadit nebude. :)

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 8. 2015 / 18:06:26 (před 9 roky)
on
Pajky napsal(a):

Mě překvapuje (až šokuje) absence žluté rodinky ze Springfieldu.

This!! Ja som sem nominoval práve Simpsonovcov, podľa mňa jednoznačne je práve toto seriál, ktorý mal byť ako prvý v Sieni slávy, je to neodpustiteľné. :D Či už by začala táto anketa 10 rokov dozadu (aj keď vtedy SZ ešte neexistovalo, možno tak v mysli Fruika :D) alebo teraz, oni to proste mali "otvoriť". :) Well...

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 8. 2015 / 18:09:10 (před 9 roky)
off

No, výběr to je strašně těžký, vybírat mezi DW/SG/Sherlockem je utrpení... Proč, sakra, nemůžu dát 3 hlasy? :-D

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
30. 8. 2015 / 18:32:46 (před 9 roky)
off

No tak z tohto výberu je to pre mňa až príliš jednoduché DOCTOR WHO. Okrem neho som z týchto 5 seriálov videl iba Friends a tí nesiahajú ani po kotníky Doctorovi. Žiadny seriál na svete nebol obnovený po 16 rokoch aspoň o tom teda neviem, kde už pôvodný doctor mal neuveriteľných 26.sérii + film a obnovenie nebola len krátkodobá záležitosť, ale má potvrdenú 10.sériu a stále je veľmi populárny, takže kto vie možno sa dočkáme ďalších 26.sérii s obnoveným Doctorom ;)

May the odds be ever in your favor.
24ron24
30. 8. 2015 / 18:45:04 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

This!! Ja som sem nominoval práve Simpsonovcov, podľa mňa jednoznačne je práve toto seriál, ktorý mal byť ako prvý v Sieni slávy, je to neodpustiteľné. :D Či už by začala táto anketa 10 rokov dozadu (aj keď vtedy SZ ešte neexistovalo, možno tak v mysli Fruika :D) alebo teraz, oni to proste mali "otvoriť". :) Well...

Ale inak aj ja som v šoku, že nebola nominovaná žlutá rodinka lebo to dosť veľký seriálový fenomén, aj keď ich nesledujem :P

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 8. 2015 / 18:51:30 (před 9 roky)
on
24ron24 napsal(a):

Ale inak aj ja som v šoku, že nebola nominovaná žlutá rodinka lebo to dosť veľký seriálový fenomén, aj keď ich nesledujem :P

Hlavne, že si ich ohodnotil. ;) A to si tam mal pred tými 70 % niekedy tuším aj 100 %. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Blázen z Jericha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
30. 8. 2015 / 18:57:31 (před 9 roky)
off

Jestli nevyhraje Stargate, tak už na světe není spravedlnost.

ČSFD.cz je odpad
24ron24
30. 8. 2015 / 19:00:13 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Hlavne, že si ich ohodnotil. ;) A to si tam mal pred tými 70 % niekedy tuším aj 100 %. :D

No videl som len prvú sériu, ktorú som hodnotil :P

Jerremy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 8. 2015 / 19:16:40 (před 9 roky)
off
Winnie 2.0 napsal(a):

No rozhodoval jsem se mezi SG1 a Friends, a i když jsem byl blízko zvolení Stargate, nakonec jde hlas Friends.

Takhle nejak to mam i ja ... Kdyz tak pristi rok SG1 :)

Nika.M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
30. 8. 2015 / 19:18:27 (před 9 roky)
off

Jsem jednoznačně pro Friends.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
30. 8. 2015 / 19:41:41 (před 9 roky)
off

Tohle bude asi nejvyrovnanější kategorie :) U mě vítězí Doktor, protože co do originality ho překoná máloco. 1.série Sherlocka mě bavila, další ne, mám oblíbenější detektivky. U Hry jsem usnul při pilotu a v pozdních devadesátkách jsem sledoval radši McGyvera nebo Zmiji :)

Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 8. 2015 / 19:55:54 (před 9 roky)
off

GoT a Sherlock v mých očích nesplňují nic, proč by v měli být v Síni slávy, jelikož běží jen pár let a jsou neukončené. Přátelé mě nikdy moc nebrali. Ještě chvíli jsem zvažoval, dát i nostalgický hlas pro Stargate, která mě velkým dílem přivedla k televizní sci-fi. Nakonec si však myslím, že těch 50 let Doctora Who se pro mě jeví jako nejlepší volba.

I am not a number, I am a free man!
Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 8. 2015 / 20:05:24 (před 9 roky)
off

Sorry, SG-1, vzhledem k nedávnému obdivuhodnému výročí "Doctor". ;-)

paju99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 8. 2015 / 20:17:15 (před 9 roky)
off

Doctor Who a Sherlock patří mezi mé absolutní oblíbence. Nicméně, hlasuji pro Doctora Who, jelikož je to klasika, která se pořád drží a pravidelně... v podstatě... se dočkáváme nových dílů, na rozdíl od Sherlocka, což má velké plus.
GoT, Friends a Stargate SG jsem neviděla, i když se Stargate SG bych to chtěla změnit. Věřím, že seriály jsou kvalitní, ale zároveň také věřím, že Doctor Who i tak bude držet své prvenství.

Paju99
Silvo911
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 8. 2015 / 20:30:05 (před 9 roky)
off

Moja seriáová mánia sa začala práve sledovaním StarGate SG-1 na Nove a stále patrí medzi moje naobľúbenejšie. Každých 1-2 rokov si všetky SG seriály znova maratónovo pozriem, takže pre mňa jednoznačná voľba :)

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 8. 2015 / 20:41:23 (před 9 roky)
off

Nominovala jsem Dextera, ale tady je to pro mě jasná volba - Přátelé.

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
darbak
Redaktor | Cool level: 18 | Kocour
30. 8. 2015 / 20:46:06 (před 9 roky)
off

Sherlock jde jaksi mimo mě, nikdy jsem ho snad neviděl. Doctora jsem viděl 3 díly a vůbec mě to nezaujalo. GoT mám velice rád, hlasoval jsem ale pro něj v kategorii nejlepší drama, takže tady má smůlu. Zbývají Stargate a Friends. Stargate jsem kdysi sledoval a líbilo se mi to moc. Přesto dám hlas Friends, to je zkrátka legenda...

Obsesivní perfekcionista, co má rád ankety a fotočlánky.
katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
30. 8. 2015 / 21:03:54 (před 9 roky)
off

Sherlocka veľmi veľmi milujem, lebo Benedict patrí medzi najlepších hercov čo poznám a Friends je klasika, ktorú môžem vidieť aj 100x a stále sa budem smiať. Takže sa musím rozhodnúť medzi nimi dvoma.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
30. 8. 2015 / 21:13:27 (před 9 roky)
off

Nominovala som tuším Supernatural, ten sa sem nedostal..
Z týchto som videla Sherlocka a dve série GoT, ale za Sherlocka nechcem hlasovať, lebo si myslím, že je tu len preto, lebo proste Sherlock. Tak buď zahlasujem za GoT, kde sa mi tie prvé dve série páčili alebo nebudem hlasovať. Ale nehlasujem už v dosť kategóriách, tak pravdepodobne budem hlasovať. Toľko k môjmu uvažovaniu :D

Dru Zeree
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
30. 8. 2015 / 21:25:42 (před 9 roky)
off

pouze v Hvězdné bráně se vyskytuje plukovník Jack O'Neill se dvěma "L" a Hammond z Texasu (znalci vědí odkud vítr vane :)). A humor Richarda Deana Andersona dosud nikdo ve sci-fi seriálech nepřekonal a myslím, že už ani nepřekoná. Takže závěrem:
Stargate!
It's a great big world
With a great big swirl
And you step inside
To another world.
We're talking Stargate!
It's a crazy trip
You can go quite far
And you don't need a car
Or even a ship.
There's Colonel O'neill
and Carter
and Daniel
and Teal'c
Watch out for that Gu-gu-gu-gu-Goa'uld!

Suezz
30. 8. 2015 / 21:41:52 (před 9 roky)
off

Rozhodně Friends, totální klasika.
Hlasovat pro ještě vysílané seroše teda nebudu... buhví jak to s nimi dopadne, ještě se můžou dost pokazit a mít je pak mezi legendama... no nevím nevím :D
Ale nominovala jsem House... tak ten snad příště :)

lllleon
30. 8. 2015 / 21:49:48 (před 9 roky)
off

Takže...
Přátelé a Hvězdná brána jsou klasiky, legendy svého žánru a i po několika letech po ukončení pořád na špici. Doctor Who je oblíbený s přestávkami už pár desítek let a pořád stojí za to. Sherlock mezi těmito seriály zase zabírá první místo ve kvalitě... Podle MÉHO názoru je z tohoto výběru opravdu nejslabší Hra o trůny.
Myslím, že vítězství by si nejvíce zasloužil nejspíš Sherlock nebo Doctor Who. Přesto budu sobecká a zahlasuji pro svou srdcovku - pro Přátele :D

They don't know that we know they know we know!
M.K
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 8. 2015 / 21:51:14 (před 9 roky)
off

Sherlock je super, ale ještě se vysílá. Takže hlasuju stejně jako v prvním kole pro Stargate :)

Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
30. 8. 2015 / 22:23:32 (před 9 roky)
off

Já nominoval Zoufalky, ale pochybuju že ty se někdy do Síně slávy dostanou :D

Teď jsem hlasoval pro GoT. Baví mě o hodně víc než Přátelé, ale pořád běží tak nevím jestli to jetě nezměním na ně.

spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 8. 2015 / 22:30:38 (před 9 roky)
off

Já nominoval Buffy, přemožitelku upírů a snad jí to jednou vyjde. Stargate je pro mě z tohoto výběru jasná volba.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 8. 2015 / 22:31:16
Valada06
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
31. 8. 2015 / 00:37:12 (před 9 roky)
off

Škoda, že se mezi finalisty neprobojoval Monk. Se zde zmíněných vybírám Sherlocka.

Když od Síly vzdálíš se, věz, že to nebyla Síla, co pohnulo se… – Mistr Yoda.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 8. 2015 / 02:02:19 (před 9 roky)
off

SG-1, jako v prvním kole.

Grab a lollipop on your way out.
sgjoli
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
31. 8. 2015 / 07:17:21 (před 9 roky)
off

Hvězdná brána a to bez debat! :-D

Kafe, knihy a seriály!
wexzuz
31. 8. 2015 / 08:08:41 (před 9 roky)
off

Takže za mě Sherlock :)

Pravopis nebyl nikdy moje silná stránka.
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
31. 8. 2015 / 09:31:46 (před 9 roky)
off

Pro mě je to jednoznačně Star Gate. Sice se trošku divím, že se neprobojovala Akta X, třeba příští rok :D

Kolik seriálů může s klidem říct, že přežilo odchod úplně nejhlavnějšího představitele? Asi jen Doctor!

Zdroj: https://www.serialzone.cz/clanek/5926-serialzone-awards-2015-sin-slavy/#ixzz3kNIRL75b

No, třeba Báječní a Bohatí dokonce několikrát (minimálně 4 přeobsazení hlavních "hrdinů" - co si tak pamatuji) - zrovna před dvěma roky přeobsadili po 25 (!) letech Ridge, hlavního mužského "hrdinu" .-) a konec světa a ani seriálu (naštěstí) nenastal. Tak jde čas běží od roku 65 a tam to asi bude podobné a takových soap oper je dost. Tak bych nepaušalizovala pouze na Doktora (a navíc on je regenerovaný, takže to není jen výměna kus za kus)

cool.kira
31. 8. 2015 / 10:23:57 (před 9 roky)
off

Stargate, ani neváhám. Každý díl jsem viděla asi tucet-krát a klidně se podívám znovu. Prostě naprostá srdcovka. Stejně jako v prvním kole.

LadyJ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
31. 8. 2015 / 10:34:18 (před 9 roky)
off

Tahle kategorie mi asi nejvíc trhá žíly. Hvězdnou bránu i Přátele jsem viděla ani nevím kolikrát a můžu se na ně dívat pořád a pořád dokola. Mimochodem, ten popis Ohlas u nás, úplně přesně sedí na mě, dokonce jsem i v telecích letech měla účes na "Rachel" :D Jelikož jsem už v prvním kole hlasovala pro Přátele, tak jim budu věrná i teď a Hvězdná brána můj hlas dostane příští rok.

Neskloněni, nepokořeni, nezlomeni.
Eobard Thawne
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 8. 2015 / 12:40:35 (před 9 roky)
off

Miluju Doctora Who a Sherlocka, Přátele jsem neviděl a Game of Thrones nesnáším. Přes tato fakta jsem se rozhodl hlasovat pro Stargate SG-1, protože ze všech pěti seriálů je podle mne nejlepší.

"The purpose of life is finding the largest burden that you can bear and bearing it."
Blázen z Jericha
31. 8. 2015 / 13:24:58 (před 9 roky)
off
The Doctor from The TARDIS napsal(a):

Miluju Doctora Who a Sherlocka, Přátele jsem neviděl a Game of Thrones nesnáším. Přes tato fakta jsem se rozhodl hlasovat pro Stargate SG-1, protože ze všech pěti seriálů je podle mne nejlepší.

zajímavá volba vzhledem k nicku

ČSFD.cz je odpad
24ron24
31. 8. 2015 / 13:26:55 (před 9 roky)
off
Blázen z Jericha napsal(a):

zajímavá volba vzhledem k nicku

Presne, aj ja som to chcel napísať :D

Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
31. 8. 2015 / 13:52:28 (před 9 roky)
off

Uz sem videl kazdy dil Hvezdna brany minimalne 6x takze doufam, ze vyhraje :)

majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
31. 8. 2015 / 14:45:17 (před 9 roky)
off

Mno tak Sherlocka sledujem, ale sú tam aj momenty kedy sa nudím ale za to prvá séria bola oveľa zábavnejšia :3, Od príchodu Capaldiho ako nového Doctora ma DW trošku prestal baviť. A Star Gate klasika. SG1 síce mám rozpozerané ale nijako sa na neho nehrniem za to SGA mám komplet kuknuté a viac ma bavila Atlantis :)

T.E.O.N.A.S
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
31. 8. 2015 / 15:48:01 (před 9 roky)
off

Za mě z tohoto výběru jednoznačně SG-1. Tu můžu sledovat kdykoliv.

S odstupem na druhém místě asi Game of Thrones. Ná Přátele jsem kdysi občas koukal, ale tyhle vztahové seriály mě moc neba a celkově mi přijde seriál přeceňovaný. Sherlocka a Doctora Who jsem neviděl ani jeden díl, tak nemohu posoudit.

A zombie killer with a zombie motive.
x-five
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
31. 8. 2015 / 18:39:03 (před 9 roky)
off

Jednoznačne SG1. Všetky seriály sú výborné. Ale na stargate som vyrastal. Ako väčšina podo mnou som každý diel videl minimálne 6 krát.

Aldyska
1. 9. 2015 / 00:45:16 (před 9 roky)
off

Myslím si, že toto si zaručene zaslúžia buď Friends alebo Doctor Who. Oba seriály sú kultové, majú svoju históriu a siahajú ďaleko. Nemyslím si, že by sa tam mal dostať seriál, ktorý sa vysiela sotva pár rokov. Stargate som nevidela.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
1. 9. 2015 / 00:46:29 (před 9 roky)
off
spike napsal(a):

Já nominoval Buffy, přemožitelku upírů a snad jí to jednou vyjde. Stargate je pro mě z tohoto výběru jasná volba.

Ja som tiež dávala vtedy hlas Buffy, ak sa nemýli, pre mňa to je proste základ všetkého.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Kristin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
1. 9. 2015 / 02:50:13 (před 9 roky)
off

Když se tam nedostala moje srdcovka - Breaking Bad, tak volím Game of Thrones:)

helsl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
1. 9. 2015 / 03:10:00 (před 9 roky)
off

Bezkonkurenčně Sherlock, i když Hvězdnou bránu mám ráda, ty ostatní jmenované mě neoslovily. Sherlocka ovšem miluju; je-li tam On, pak není co řešit.

Barča
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 9. 2015 / 10:36:00 (před 9 roky)
off

Já jsem pro Stargate všema deseti. Neříkám, že friends nebyly fajn, ale brána je brána. Na tu nedám nikdy dopustit :-)

Bee
Martisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 9. 2015 / 12:33:08 (před 9 roky)
off

Pro mě jedna z nejlehčích kategorii. Můj hlas putuje k Friends.

Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 9. 2015 / 19:59:59 (před 9 roky)
off

Co vůbec dělají v Síni slávy nové seriály jako "GoT" a "Sherlock"?!

ragelly
1. 9. 2015 / 20:40:43 (před 9 roky)
off
Allien.9 napsal(a):

Co vůbec dělají v Síni slávy nové seriály jako "GoT" a "Sherlock"?!

Kategorie není ničím vymezená, je to označení pro nejoblíbenější seriál, takže je jedno, jestli už je ukončený, nebo stále běží. Blíže je to vysvětleno v pravidlech v prvním článku ze série.

LenkaTalaskova
2. 9. 2015 / 14:18:10 (před 9 roky)
off

Stargate SG 1 jednoznačně

LenkaTalaskova SMG lover
Odyssea
2. 9. 2015 / 15:33:12 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kategorie není ničím vymezená, je to označení pro nejoblíbenější seriál, takže je jedno, jestli už je ukončený, nebo stále běží. Blíže je to vysvětleno v pravidlech v prvním článku ze série.

to je docela škoda, uvedení do Síně slávy si představuju spíš jako poctu skvělému, již ukončenému seriálu.

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
ragelly
2. 9. 2015 / 15:49:50 (před 9 roky)
off
Odyssea napsal(a):

to je docela škoda, uvedení do Síně slávy si představuju spíš jako poctu skvělému, již ukončenému seriálu.

Takto jsme to nakonec zvolili, protože to ukazuje obecnou popularitu. Každý seriál cenu dostane jen jednou a bude u ní napsán rok, kdy vyhrál, takže i zpětně budeme vědět, za které již vytvořené série to bylo (kdyby třeba došlo u některého neukončeného k velkému úpadku nebo tak)...

Odyssea
2. 9. 2015 / 17:34:33 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Takto jsme to nakonec zvolili, protože to ukazuje obecnou popularitu. Každý seriál cenu dostane jen jednou a bude u ní napsán rok, kdy vyhrál, takže i zpětně budeme vědět, za které již vytvořené série to bylo (kdyby třeba došlo u některého neukončeného k velkému úpadku nebo tak)...

tak to je zase fajn

Wanderer2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
2. 9. 2015 / 19:46:56 (před 9 roky)
off

Všechny si asi tu nominaci zaslouží, ovšem mě tam chybí M.A.S.H., Star Trek a taky jeden z dvojice HIMYM/TBBT, které bych určitě čekal...

Rozhodování opravdu těžké, protože krom Friends a GoT jsem si stihl zamilovat každý z nich. Nakonec ale asi Doctor Who...

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
4. 9. 2015 / 21:07:42 (před 9 roky)
off
cool.kira napsal(a):

Stargate, ani neváhám. Každý díl jsem viděla asi tucet-krát a klidně se podívám znovu. Prostě naprostá srdcovka. Stejně jako v prvním kole.

Přesně to jsem chtěla napsat. Už jsme to dokonce začali cpát i do dětí :-)
Je to skvělý seriál, na který se dá koukat i po letech. To se dá říct o málokterém seroši

jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
5. 9. 2015 / 08:44:42 (před 9 roky)
off
Wanderer2 napsal(a):

Všechny si asi tu nominaci zaslouží, ovšem mě tam chybí M.A.S.H., Star Trek a taky jeden z dvojice HIMYM/TBBT, které bych určitě čekal...

Přesně tak.

Já nominovala M.A.S.H., ten se tu neobjevuje, takže se budu rozhodovat velmi těžce. Friends mám ráda, ale oproti ostatním nominovaným jasně prohrávají. GoT a Sherlocka sleduji a možná bych i hlasovala pro jeden z nich, ale za mě do síně slávy zatím nepatří. Doctora a Stargate zbožňuju, takže volit budu mezi nimi....
Takže asi takhle: vzhledem k délce trvání, originalitě a stále trvající popularitě volím Doctora.

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
Forest
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
9. 9. 2015 / 07:51:24 (před 9 roky)
off
Wanderer2 napsal(a):

M.A.S.H. je moc starý, na to už dnes asi bude koukat málo lidí jen z principu 1972 :( Co mě ale překvapilo svou nepřítomností je House. BBT si to podle mě dost zazdil rychle upadající úrovní posledních několika sérií a HIMYM (osobně jsem viděl jen pár epizod) bývá natolik srovnáván s Friends, že v jednom ročníku není tahle kategorie dost velká pro oboje :) Podle mě letos vyhrají Friends a HIMYM se nominuje za rok. Vyděržaj pijoněr ;)

Blázen z Jericha
9. 9. 2015 / 09:38:23 (před 9 roky)
off

Zvláštní, že pro GoT tady nikdo nehlasuje. Chtělo by to spočíst všechny názory tady , kterej seriál je nejvíc zastoupen. Ze seriálů, které se nedostaly mě chybí Futurama nebo Simpsonovi.

ČSFD.cz je odpad
Poirot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
24. 9. 2015 / 14:17:34 (před 9 roky)
off

Do siene slávy jednoznačne patria Priatelia, Frasier (a Cheers) a Poirot. Sherlock je síce super, ale na "sieň slávy" je to primladý seriál.

Budem rád keď napíšeš správu, alebo ma vyzvi v hre Kameň-Papier-Nožnice-Jašter-Spoke ;)