Diskuze k článku Prémiera Ringeru
Frozen99
Autor článku | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
15. 9. 2011 / 08:37:07 (před 13 roky)
off

mně se seriál velmi líbil, uvidíme, jak se bude vyvíjet s dalšími díly, ale zatím super
asi jsem fakt optimista, ale čekal jsem fakt kolem 5milionů (ano vím, že se jedná o CW).. Hlavní je, aby si Ringer udržel takovej svůj standart a dostal další řadu
btw SMG was AWESOME! :)

See Madonna and die...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 9. 2011 / 08:41:00 (před 13 roky)
off

Já myslím, že to jsou solidní čísla. CWčko je prostě CWčko, to je podobný, jako u nás NOVA efekt. I kdyby všechny televize dávali to samý ve stejnej čas, tak ve sledovanost vyhraje NOVA. V Americe to zase je tak, že prohraje CWčko. S tím se nedá nic dělat.

Jinak ze seriálu pocity takové neurčité. Nebylo to špatné, ale že bych z toho padnul na zadek to taky ne. Než se rozjede sezóna na plno, tak tomu dám ještě šanci, ale až toho pak bude víc, tak se to do mého kalendáře asi neprocpe...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
michal123
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
15. 9. 2011 / 08:46:36 (před 13 roky)
off

Já jsem byl velmi spokojen a už se těším na další díl...
BTW nevíte, kolik bude mít první řada epizod? Na imdb je uvedeno jenom šest :(.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
15. 9. 2011 / 08:49:11 (před 13 roky)
off

Návrat Sarah Michelle Gellar na televizní obrazovky... no, po pilotu nějak nevím, co si o tom mám vlastně pořádně myslet... je to dobrý, líbilo se mi to, ale čekal jsem větší pecku...chvílema jsem se u toho i trochu nudil a pauzoval si to... na mě asi moc velká vztahovka, což já prostě nemusím... rozhodně ale budu sledovat dál, SMG mě sice tak nějak dostala a na další díl se celkem i těším... :) Ale stejně jak Fruiko, na zadek jsem si z toho nesedl. Že by to byl až takovej zázrak se říct nedá.

A názor jedné divačky přeložený v článku... to se směju... ano, je tam sice SMG, jenže je to taky na CW, z čehož jsem měl už od začátku strach... ten seriál zcwčkovatí a podle mě to tomu ublíží. Sledovanost bude už jen klesat.

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Frozen99
15. 9. 2011 / 09:10:19 (před 13 roky)
off

na zadek mě to teda taky neposadilo (ale ani jsem to neočekával), ale zase že bych se nudil, se říct vůbec nedá ;)
doufám, že nic cwčkovatět nebude :D

See Madonna and die...
kynel
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
15. 9. 2011 / 17:10:49 (před 13 roky)
off

Začátek mě moc nebavil, dokonce jsem měl chuť to vypnout, ale od scény na lodi se to pěkně rozjelo a začalo mě to bavit tak jsem rád, že jsem to nakonec nevypnul :D

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
15. 9. 2011 / 18:20:37 (před 13 roky)
on

no tak za seba môžem povedať,že ma to celkom bavilo a som zvedavá na novú časť,uvidíme ako sa to vyvinie ďalej

Gallifrey fall no more!
r4in
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
15. 9. 2011 / 19:26:52 (před 13 roky)
off

Kéž by to dělal FOX. Tahle mi to až příliš často připomínalo Gossip Girl. No jo, CW...

Frozen99
15. 9. 2011 / 19:48:04 (před 13 roky)
off
r4in napsal(a):

Kéž by to dělal FOX. Tahle mi to až příliš často připomínalo Gossip Girl. No jo, CW...

ti by to třeba zrušili ještě před koncem (viz Firefly) ;)

See Madonna and die...
r4in
15. 9. 2011 / 20:19:13 (před 13 roky)
off

Tak Showtime. To by bylo krvéééééé a muchlování...

blunta
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
15. 9. 2011 / 20:30:13 (před 13 roky)
off

Já si nemůžu pomoct, ale mně se ten pilotní díl strašně líbil :) SMG vypadala skvěle jako vždycky a Ioan Gruffudd je ohromný fešák. A ten konec byl hodně zajímavý, zápletka se mi moc líbí, takže už se těším na další díly ;)

Dani ʕ۰ᴥ۰Ɂ
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 9. 2011 / 20:36:58 (před 13 roky)
on

Možná je to jen tím, že jsem pořád omámená návratem SMG, ale taky jsem z pilotu nadšená - hltala jsem každou minutu :D Herci potěšili, postavy jsou víceméně příjemné (nesedla mi jen Gemma). A ani mi nevadí, že seriál asi trošku z cwčkovatí - třeba doprovodná líbivá hudba mi tu vyhovovala.
Stejně jako Frozen99 jsem doufala v lepší sledovanost, ale teď hlavně, aby se víceméně udržela alespoň tahle..

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 9. 2011 / 23:21:41 (před 13 roky)
off

jako nebylo to špatný, ale vadily mi tam již v článku ty efekty, ale ne jako dablerky, ale spíš třeba pozadí na lodi

Go GOATS
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 9. 2011 / 23:47:44 (před 13 roky)
off
Sal3m napsal(a):

jako nebylo to špatný, ale vadily mi tam již v článku ty efekty, ale ne jako dablerky, ale spíš třeba pozadí na lodi

Přesně to mě taky zarazilo ... To jako mysleli vážně? Vypadalo to hrozně. A také nám Buffy zestárla (i když je pořád krásná) :)
Ale celkově pilot docela ušel, tak snad se dočkáme celé první série a možná i dalších :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 9. 2011 / 18:54:30 (před 13 roky)
off

Mě to po první epizodě přijde, jako dost zajímavý seriál. Ano, není dokonalý viz. scéna na lodi, ale určitě se ráda podívám na další epizodu. A jsem vlastně ráda že to je od CW, protože souhlasím tady s jedním názorem, že třeba FOX by tento seriál zrušil raz dva.)

XOXO Michaela
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 9. 2011 / 15:17:38 (před 13 roky)
off

První epizoda se my velice líbila a pevně věřím, že se kvalita seriálu bude v dalších dílech jen zvyšovat. Sarah byla jednoznačně skvělá, její výkon neměl jedinou chybu a jsem rád, že se na ni můžu týden co týden těšit.

spike
Frozen99
20. 9. 2011 / 21:25:38 (před 13 roky)
off

Tak ta vaše "ubohá scéna na lodi" byla takto natočena schválně - a to jako pocta starým filmů (jeden z žánrů, do kterých je Ringer zařazen se jmenuje neo-noir). Podobnou scénu by jste mohli vidět v hororu Ptáci od Hitchcocka ;)

See Madonna and die...
Mr.Zeero@seznam.cz
20. 9. 2011 / 21:48:41 (před 13 roky)
off
Frozen99 napsal(a):

Tak ta vaše "ubohá scéna na lodi" byla takto natočena schválně - a to jako pocta starým filmů (jeden z žánrů, do kterých je Ringer zařazen se jmenuje neo-noir). Podobnou scénu by jste mohli vidět v hororu Ptáci od Hitchcocka ;)

Tak toto je spíš naprosto ubohá výmluva tvůrců na tolik kritizovanou scénu...

BasarMilesTeg
20. 9. 2011 / 22:23:26 (před 13 roky)
off

Tak podle komentářů jsem čekal podstatně horší věc, než jsem viděl. V zásadě jsem spokojen a příjemně navnaděn na na další díly.

"A tak se od sebe odloučili, kmet a muž, smějíce se, jako se smějí dva chlapci.Ale když Zarathustra byl samoten, promluvil takto k srdci svému: "Což je to možné! Tento stařičký světec ještě ani nezaslechl v svém lese, že bůh jest mrtev!"Friedrich N.
SimonQa14
7. 10. 2011 / 19:42:05 (před 13 roky)
off

Upřímně můžu říct, že tenhle seriál je skvělej. Koukala jsem na pilota a hned jsem si stáhla další dva díly, které byly dostupné. Teď jsem zrovna dokoukala čtvrtý díl a ten konec mi úplně vyrazil dech, jestli se to tak dá říct. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Jediné co mi vadí je, že na další díl musím čekat celý dlouhý týden, ale to je tak všechno :D :D Věřím, že tenhle seriál se dostane na nejvyšší úroveň všech, které jsem kdy viděla. Snad se to časem nezmění v nějakou hloupost, ale to si nemyslím :D

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
7. 10. 2011 / 21:55:50 (před 13 roky)
off

Ono se to v blbost nezměni, protože to půjde do kopru a druhou sérii to nedostane... poslední díl měl sledovanost 1,49 milionu diváků, rating v 18-49 byl 0,6. Otázka pár měsíců, ne-li týdnů. :)

Edit: I když ono už to trochu blbost je. Ani po čtyřech dílech z toho nejsem odvařenej. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 10. 2011 / 21:57:01