tak každý byl zvědavý jaké to bude bez Sheena, takže sledovanost není překvapivá...
Jinak se mi ten díl líbil, Kutcher celkem dobrý :D
Martin Martinez napsal(a):
Jinak se mi ten díl líbil, Kutcher celkem dobrý :D
No mě to překvapilo, jak to bylo dobrý… :-) Uvidíme, jak se devátá řada rozjede :-)
Nečekal jsem, že se mi to bude líbit, ale bylo to hodně dobré.
S odchodem Charlieho jsem se smířil už dávno, tak jsem si díl neskutečně užil :D:D:D
Charlie je Charlie, asi jsem byl na jeho postavu až moc zviklej
Třeba ten pohřeb na začátku mi přišel celkem trapnej, ale „I AM rich, tall and handsome“ mě dostalo :-)
úžasnej díl...začátek skvělej, někdy ve 4.řadě Charlie vtipkoval o tom, kdo by měl být na pohřbu a přesně takovej byl :) a Kutcher fantastickej, dobrý hlášky a skvělá seriálová postava(tim nemyslim jeho nahý tělo :) )
Ahoj, neví už se sledovanost 2. dílu
Jinak byl podle mě Kutcher v prvním dílu nic moc, ale v druhém (i když to opravdu nerad přiznávám) byl dobrej
charlieh napsal(a):
Ahoj, neví už se sledovanost 2. dílu
Jinak byl podle mě Kutcher v prvním dílu nic moc, ale v druhém (i když to opravdu nerad přiznávám) byl dobrej
20,03 milionu diváků, rating 7,2. Od minule zhoršení o 33 %. Ale pořád to jsou na komedie dost nadprůměrná čísla...
Kutcher se mi v nových dílech nelíbí. Mimika žádná, monotónní hlas, jen jako by četl scénář. Prostě nehraje.
Vtípky žádné, v prvním díle jsem se nezasmál, v druhém jen jednou. Myslím, že asi nejsem sám, soudě podle ratingu.
Johy napsal(a):
Kutcher se mi v nových dílech nelíbí. Mimika žádná, monotónní hlas, jen jako by četl scénář. Prostě nehraje.
Vtípky žádné, v prvním díle jsem se nezasmál, v druhém jen jednou. Myslím, že asi nejsem sám, soudě podle ratingu.
Líbí se mi, jak mají lidi úplně odlišné názory :-)
Já se zase včera smál skoro nonstop a novou sezónu hodnotím přinejmenším stejně dobře jako ty předchozí (možná i líp, je to takové oživení)…
Mně se to taky moc nelíbí. Nebejt tam Berta a Alan, tak teda nevím.
Hlavne scény kde je Kutcher sám so svojou ex sú úplne bez šťavy, a celé m to príde trošku silené, ale zasmiať sa na tom stále dá. Nie som si ale istý či malo zmysel po 8 sériách pokračovať ďalej...
janakulka napsal(a):
Hlavne scény kde je Kutcher sám so svojou ex sú úplne bez šťavy, a celé m to príde trošku silené, ale zasmiať sa na tom stále dá. Nie som si ale istý či malo zmysel po 8 sériách pokračovať ďalej...
Tak já se řadim do skupiny těch, co nové epizody nezavrhuje, protože to právě i po osmi sezónách pořád dokáže předávat něco nového.
Narozdíl od How I Met Your Mother, kde je každá nová sezóna ještě větší urážkou prvních pár desítek promyšlených epizod.
Nechci seriál hned odsuzovat když se teprve rozjíždí,ale Charlie tam vážně chybí. Pochybuji,že bude mít ten šmrnc co míval. Škoda bývala to sranda :)
Podle mě to, že Kutcher to říká monotóně, jako by četl text má svůj důvod, taková je jeho postava! Tahm je teď lepší, protože už to bylo pořád to samý a tohle je opravdové oživení. Jen tak dál. Mimochodem ten oblek co měl Kutcher v tý restauraci byl boží!