Diskuze k článku Článkaři tvrdí: ABC nabízí bídu s nouzí
RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
7. 9. 2015 / 16:09:13 (před 9 roky)
off

Ćuduje sa že nikto neverí Blood & Oil. ABC vydala už asi tak 30 trailerov a promo videí. Myslím si, že u ABC je to novinka ktorá má najväčší potenciál byť hitom.

Najviac sa teším na Quantico, Blood and Oil, Wcked City a The Catch

To najhoršie : všetky komédie + Of Kings and Prophets

Čo zrušia ako prvé? Wicked City alebo Dr. Ken. Ale skôr Wicked City, má to len 10 častí a v utorok o 10 na ABC žiadny seriál neprežije

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
7. 9. 2015 / 16:26:37 (před 9 roky)
off

Tak neviem čo bude hit a čo propadák, ale u mňa to je u ABC slabý výber. Teším sa na Quantico to ma zaujalo dosť a tým to aj skončilo :D Ale asi ešte dám šancu Wicked City a The Catch, ale ešte sa u tých dvoch rozhodujem čo s nimi spraviť :DD

May the odds be ever in your favor.
IZFNP
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 9. 2015 / 18:47:09 (před 9 roky)
off

Z ponuky ABC dám šancu len Quantico. Zvyšok mažem z pamäti.

Sarcastic? Me? No way!
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
7. 9. 2015 / 18:55:16 (před 9 roky)
off
RRR napsal(a):

Ćuduje sa že nikto neverí Blood & Oil. ABC vydala už asi tak 30 trailerov a promo videí. Myslím si, že u ABC je to novinka ktorá má najväčší potenciál byť hitom.

Najviac sa teším na Quantico, Blood and Oil, Wcked City a The Catch

To najhoršie : všetky komédie + Of Kings and Prophets

Čo zrušia ako prvé? Wicked City alebo Dr. Ken. Ale skôr Wicked City, má to len 10 častí a v utorok o 10 na ABC žiadny seriál neprežije

Není. Kdyby byla, hodí to za Scandal nebo Grey's Anatomy na čtvrtek. Bohužel ten program mají teď tak špatnej, že všechny novinky (snad krom Muppets a The Catch) rozhodně nejsou sázka na jistotu. Quantico schytal hodně blbej timeslot. Osobně bych se nedivil, kdyby ABC do Vánoc 2 seriály zrušila a v květnu pak dalších 6.

edit: nevidím důvod, proč by stanice rušila desetidílnej seriál uprostřed... srovnatelnej Aquarius loni dokonce obnovili ;) Wicked City dovysílaj a pak zruší, ale nemají důvod to rušit po pár dílech.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 9. 2015 / 18:57:43
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 9. 2015 / 19:58:53 (před 9 roky)
off

Světlem tohohle výběru je, že za rok bude (snad) nabídka široká a úplně jiná. Potenciálně sledovatelné by molo být Catch, The Real O'Neals a kvůli Jamesovi Lesure, kterého jsem měl v Men at Work rád, i Uncle Buck. Těm dám šanci. Nejhůř vypadá Quantico, ten popis zní naprosto příšerně.

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 9. 2015 / 19:59:28
Isabo1
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 9. 2015 / 21:37:03 (před 9 roky)
off

Já chci určitě zkusit Quantico, Wicked City a alespoň pilot The Catch. Jsem moc zvědavá, jak si povede Wicked City, ale myslím, že pro americké diváky to nebude. Muppets já sledovat určitě nebudu, ale diváků si to najde dost. Komedie jsou jinak všechny hrozné.

PanDan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
8. 9. 2015 / 10:16:19 (před 9 roky)
off

To jsem fakt jedinej v republice, kdo se těší na Muppety? :D

S láskou, Mr. Dan.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
8. 9. 2015 / 10:26:35 (před 9 roky)
off
PanDan napsal(a):

To jsem fakt jedinej v republice, kdo se těší na Muppety? :D

Pravděpodobně. Ale neboj, podle mě si to pár lidí získá. Určitě to bude mít větší fanouškovskou základnu jak Archer či Episodes. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
8. 9. 2015 / 19:18:47 (před 9 roky)
off

Najlepšia novinka pre mňa z týchto seriálov bude iba Wicked City, najhoršia Muppets, ja som ten trailer ani nedopozerala do konca.. aj keď viem že existuje veľa ľudí ktorý sa na to tešia.
Ako prvé by mohli zrušiť Blood and Oil. Dosť som sa pri tom trailery nudila.

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Šín Martin
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
11. 9. 2015 / 04:40:03 (před 9 roky)
off

Jsem asi jediný kdo se těší na dr.kena trailer nebil strašný, viděl jsem už i horší

que94